יש שידור ב-ESPN הלילה

Yo-man

New member
יש שידור ב-ESPN הלילה

זה מרגש כי בבוקר לא צויין במדריך התוכניות שיש שידור. משהו קטן ומשמח לקראת השנה החדשה...

Ori L88

New member
רק שלא יפילו את המשחק הזה../images/Emo58.gif כל המשחקים

אני עדיין מאמן בסיכוי למקום 2 , גרין ביי הולכים לעלות בטירוף מול הברס והמשחק בלמבו. ארון רוג'רס שיחק כמו MVP נגד הג'ייאנטס , וחוליית התופסים שלהם פשוט מדהימה. ההגנה שלהם גם כן מעולה. אז אומנם אין משחק ריצה אבל שרוג'רס משחק ככה מי צריך משחק ריצה. הברס נראו טוב מאוד נגד הג'טס , אבל הם שיחקו בבית והם קבוצה מעולה בבית. מאמין שגרין ביי ינצחו את זה. ואז האיגלס יוכלו לגנוב בשנייה האחרונה את המקום השני ולנוח , דבר קריטי במיוחד שדחפו לנו את המשחק הזה ביום שלישי. אבל יש לי הרגשה שזה יהיה קשה יותר ממה שזה אמור להיות , אני כבר רואה את פיטרסון עושה 300 יארד למרות שפצוע. הגנת ריצה נראתה טוב ומשופרת נגד הג'ייאנטס נקווה שימשיכו במגמה. ושויק וג'קסון ימשיכו להתפרע.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif מינסוטה בפילדלפיה

זה היה אמור להישלח במחצית ולא נשלח: קשה מאוד לצפיה. לא בגלל התוצאה, זה לא מפריע. מה שמפריע היא שנראה שאין פיתרון טוב לבליצים של מינסוטה. בכלל, המשחק קצת מוזר. מה שכנראה יהיה הכי חשוב זה לנצח ולא משנה איך. הדבר הכי טוב מהמשחק הזה יהיה הוידו שלאחר מכן... יש למאמנים הרבה עבודה. ועכשיו אני אומר: אוי ואבוי. לפחות יהיה אפשר לתת לשחקנים מנוחה מול דאלאס. איזה ברדק.

Ori L88

New member
מינסוטה-פילי ../images/Emo58.gif

לא יכול להגיד שאני מופתע חששתי מהמשחק הזה , אבל אני מוכן שהאיגלס יפסידו משחקים מטופשים ו"קלים" על הנייר וינצחו את הגדולות. נקודת אור היא ההגנה ששיחקה לא רע היום , למרות הטאצ'דאון ההזוי של ויק 2 , הוא התחמק שם מאיזה 6 שחקנים , כבוד. אומנם פיטרסון התפרע כצפוי 5.4 פר קרי 118 יארד אבל ציפתי שהוא יתקרב ל200 עם הגנת הריצה העילגת של האיגלס. ויק היה חלש מאוד , משחקו החלש ביותר העונה. אבל גם לו מותר , וכמו ששי כתב המון המון המון עבודה למאמנים הOLINE פשוט היה קשה לצפייה היום. חשבתי שהוא נגמל מהפאמבלים , אבל כנראה שדימייניתי , עדיין הוא מפמבל בצורה קיצונית. לפחות אפשר לנוח נגד דאלאס.

Yo-man

New member
פילדלפיה-מיניסוטה../images/Emo58.gif

איזו אכזבה. לראות את ויק מפשל ככה. זריקה אחת לידיים של מגן שבלי שום סיבה לא תפס את הכדור גרמה לי להוציא את כל האוויר מהגוף בבת אחת. לפני שהספקתי למלא את הריאות שלי מחדש, אינטרספשן בזריקה אחרת חסרת אחריות. יכול להיות שהרסיבר לא פנה למקום הנכון, אבל הזריקה היתה floater שכל אחד יכול לקטוף. ואז המסירות הגרועות. הסאק. הצליעה. הפאמבל 50 שניות למחצית. האכזבה. כבר ראיתי איך עוד מאמץ קטן יהיה לנו משחק אחד פחות, יתרון ביתיות לחצי הגמ,ר ואם קבוצת וויילד קארד מנצחת במשחק השני, אז גם בגמר... פוף. הכל נעלם. עכשיו התסריט שאומר שסביר נקבל לפילדלפיה את גרין ביי או את הג'איינטס אם גרין ביי מפסידים והג'איינטס לא. אוי, עכשיו באמת המשחק מול דאלאס מיותר. אני מקווה שיתנו לויק לנוח. יתנו לקולב להוכיח את עצמו קצת. לדשון להחלים... רק שיעשו משהו כדי לתת לקבוצה סיכוי טוב לנצח בבית!

למעלה