יש שחקנים של Star Wars Galaxies?

SilentWave

New member
יש שחקנים של Star Wars Galaxies?

אם כן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המשחק, והאם הוא שווה את ההשקעה הכספית. כרגע אני משחק ב-14 יום ניסיון חינם, ודיי נהנה. הייתי רוצה לדעת אבל האם הוא לא יתחיל לשעמם באיזשהו שלב (נראה שהמשימות לא ממש שונות אחת מהשנייה...).

The Anja

New member
לא משחק

אני לא שחקן, אבל רציתי לאמר שהשם של המשחק הנ"ל הוא די מטופש, מכיוון שהכל קורה בגלקסיה אחת...

SilentWave

New member
נכון, אבל...

עד כמה שאני מבין את שם המשחק - המשחק מפזר את השחקנים על מספר שרתים (למניעת הצפה של אנשים ועומסים), וכל שרת הוא למעשה גלקסיה בפני עצמה (ובה יש את אותם הכוכבים, ערים וכו').

Chakotay

New member
מאיפה השגת את הטרייל ל 14 יום?

אני גם כן מעוניין לנסות.

SilentWave

New member
תכנס לגיים ספוט

בכתובת http://www.gamespot.com/promos/swgalaxies מורידים את המשחק משם (יקח קצת זמן - זה מעל 2 ג'יגה), והם שולחים לך קוד ל-14 יום. (אין צורך בכרטיס אשראי). אם אתה רוצה להמשיך אחרי ה-14 יום אתה צריך לקנות את המשחק בחנות.

Chakotay

New member
תודה, הורדתי...

אני מחפש בנרות איזשהו שרת פרוץ למשחק ולא מוצא! בזמן ששיחקתי ב Everquest היו כמה שרתים פרוצים, חבל \:

funkey monkey

New member
LOL זה MMORPG...

אתה לא יכול למצוא שרת פרוץ. אין דבר כזה. יש רק שרתים של החברה. תראה, אישית בתור אחד שהיה בטא טסטר/עשה 2 ראונדים של הטרייאל המשחק בתכלס שווה קנייה אם אהבת אותו. אני לא קונה כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני יודע שיש מצב שימאס לי אחרי שבועיים או חודש. אבל הוא משחק טוב.

Chakotay

New member
ישנם המון שרתים פרוצים ל Everquest

אז תיארתי לעצמי שיש מצב שיש שרת פרוץ של SWG, ואם אין כרגע אני בטוח שיהיה בשנים הקרובות,כמובן שסוגרים אותם כל הזמן, אבל גם נפתחים חדשים. כך זה היה ב Everquest , לרוב השרתים היו עם הרבה לאגים אבל זה סיפק אותי לזמן מה.

למעלה