יש שופט עליון

יש שופט עליון

יוסי שריד: "הרג 13 האזרחים הערבים היה ונשאר פשע בלתי נסלח" כך, ללא משפט,ללא סיום תוצאות ועדת אור האומללה, שם עצמו יוסי שריד לשופט עליון. מה שלשמאל הקיצוני וליוסי שריד מותר, לאף אחד אסור. שמתי לב, שיוסי שריד הפתאטי יוצא ממחילתו בכל פעם שיש פגיעה לכאורה בערבים: מהומות אוקטובר, קיצוץ קצבאות למי שלא שירת בצבא וכד´. חבל שהוא לא מגלה את אותה נחרצות ויוזמה כאשר נפגעים יהודים ע"י בני-בליעל פלשטינאים.

זה הקשר

קודם כל: צריך לחכות למסקנות הועדה כדי לדעת אם זה פשע או לא. חוץ מזה, לא מדובר במפגינים תמימים שנשאו שלטים, אלא בפורעים ערבים שבין השאר הוציאו אנשים מן המכוניות ובדקו אם הם יהודים, ואז היכו בהם. כמו-כן, בכביש החוף נהרג יהודי שאבנים הושלכו לעבר מכוניתו. לכן, לדעתי המשטרה עשתה את המוטל עליה. אם היו נהרגים 130 מתפרעים אז אולי היה לנו יותר שקט .

אז אני עם יוסי כאן

נעשה כאן פשע - נרצחו 13 אזרחים ! אם זכרוני אינו מטעה אותי, בהפגנות החרדים בירושלים, כל מי שלא חרד חטף אבנים ומכות ולמרות שאני נגד סגירת כבישים, אני חושב שהמשטרה עשתה את המוטל עליה - ללא שימוש בנשק חי פעם ראשונה שנהרגים אזרחים בהפגנות אלימות כנגד המדינה היתה בהפגנות הערבים לפני שנתיים - למרות שהיו לא מעט מקרים של סכנת חיים לשוטרים.

דאד

New member
"אם היו נהרגים 130 מתפרעים אז אולי

היה יותר שקט" כותב "דעה אחרת". יציאות כאלה זו לא "דעה אחרת" אלא פאשיזם ישן נושן נטו. אז מי שיכתוב על עדר.

dar האחת

New member
אלו התגובות שאתה שם לב אלהם

פשוט מדהים איך שמיעה יכולה להיות כל כך סלקטיבית. זו תעמולה שקרית זולה ועלובה והגיע זמן להתיחס לתוכן הדברים. הכי חשוב לשים לב למכלול התגובות של חכ יוסי שריד. כן להרוג 13 ערבים חפים מפשע זה פשע. לזרוק פצצה ממטוס ולקחת בחשבון שעם הרוצח הנפשע ימותו עוד כמה אנשים שאת שמם לא מכירים אז הם בודאי לא חשובים, זה דבר נורא. אולי תנסה לחשוב על מפלצת הבאה להתאבד באוטובוס בו נוסעים הרבה חילים והם המטרה העקרית ודרך אגב נהרגים גם כמה אזרחים . אז אנחנו דומים והדמיון הזה מפחיד אותי אולי אם אדם כמוך יפסיק להביט על המציאות בכוון אחד בחד מימדיות מדהימה (כמו שאתה חוטא ובפרוש חוטא בדבריך על יוסי שריד)נוכל להתקדם ולשנות כאן את המצב הנורא

דובי123

New member
היה זה יוסיניו או גושלום

dar האחת - אם היה ולו מקרה אחד שבו חיפשו אוטובוס עם חילים? או כינוס חילים באוניברסיטה או מפגש חילים בבית קפה? אל תטעי , ניסיון ההשוואה או ההבדלה הם שניהם לא לענין.

dar האחת

New member
אז כדאי שתקרא את הידיעות כלשונן

וגם אם עיתונאים לא תמיד מדיקים מדי פעם אומרים את האמת. מספיק לראות את רשימות האנשים שנהרגו לפחות בחלק מהפיגועים כדי להדגים לך שהיו הרבה מאוד חילים. אבל אין זה הויכוח . אנחנו נגררים באופן מחריד לביצוע פעולות איומות ששום כונה כמו לפגוע באיזה מבוקש לא תוכל להצדיק אותן. פקח את העיניים ידידי ותסתכל על התהום הנפערת . במקום לחפש צידוקים למעשיה של הממשלה האיומה הזאת. תהיה מספיק חזק להצטרף לאלו שתומכים בפתרון של משא ומתן ולא בנקמה הרסנית ואיומה. אל תתמוך באירגוני הטרור ע"י משחק לפי הכללים שלהם.

דובי123

New member
אני קראתי.- ואת?

שמת לב שאפילו בתגובתך זו לא היה לכך זכר ןתגובתך זו היא דוגמא טובה ואם היה במקרה חייל שנהרג ואת משיכת את זה כאילו זו היתה כונתם והאחרים לואי - נדמה לי שאת לא בדיוק מחוברת לקרקע אינני יודע מהיכן המצאת את העמדות שלכאורה אני מחזיק בהם כפי שעולה מתגובתך אקוה רק שלפחות דם ישראלים חשוב בעיניך והנך מברכת על כמות הפיגועים אשר קטנה פלאים ובכך נכסחו חיי מאות וחיי מאות אם לא אלפים לא נהרסו כתוצאה מפציעות איומות אין לי מושג מהיכן לקחת את מחשבת הנקמה ואת ההתנגדות למו"מ מו"מ הוא דבר אחד רק שנדרש לו תנאי הכרחי אחד ..אחד בלבד.. טוהוא הרצון לפתור את הבעיה במו"מ כך.. מי שניסה לפתור את בעית היטלר במו"מ - הביא אסון! מי שחשב שעם עלקידה ניתן לפתור במו"מ - הביא אסון! כדאי להזכיר לך כי מו"מ בוצע ואף נחתם הסכם - רק בעיה אחת קטנה... התבררה... מי שחתם על ההסכם כלל לא התכוון לבצע אותו.. וזה כבר ברגע החתימה... אז שוב לנהל איתו מו"מ?! אולי שוב לחתום איתו?! לא די לך במאות שנרצחו כתוצאה משיגעון השלום עכשיו ומו"מ עכשיו?! ומחיי אלפי משפחות שנהרסו?! איזה עיוות קיים אצלך , שכאשר מקטינים את הטרור הדבר איננו מוצא חן בעיניך?!

dar האחת

New member
נכון אתה צודק

אירגון אלקעידה הושמד באופן טוטלי ע"י כוחות ארצות הברית . בכלל הטרור בעולם ממש התגמד מאז הכריז בוש על מלחמה בו!! משפחות ההרוגים מבאלי יספרו לך על כך! נכון אני באמת לא מחוברת לקרקע יש לך יכולת אבחנה מצוינת !! הפיצוץ באינדונזיה היה משחק מחשב בכלל!!

דובי123

New member
ואיך כל זה קשור להודעה לה הגבת?!

אפשר להתמקד בבקשה בעיה שלנו [נתחיל בקטן ואחר כך נתימר לפתור בעיות עולמיות] האם אני מבין שאת תומכת בהקמת מדינה לאלקעידה בתוככי ישראל וזה יהיה הפתרון? נו... ומדוע זה הם כה מפגעים? מה בדיוק באלי עשו להם? האם לא היו מוכנים לדבר איתם? האין פיגוע זה ממחיש כי טרור זה איננו מעונין לפתור סכסוך בדרך לא אלימה? הרי הן הנפגעים והן הארץ בה נעשההטרור כלל לא היו מעורבים בכלום!!

שאלה פשוטה

מי קבע שהם"אזרחים חפים מפשע"? ואם הם התפרעו וסיכנו חיי שוטרים ואזרחים אחרים ? האם לא לשם כך קמה ועדת אור (המיותרת) כדי לקבוע מה קרה? על כך אני מתרעם, שיוסי שריד ה"אוביקטיבי" קבע שהם חפים מפשע.

שוטרים הם לא שופטים

אז מה לעזעזל אם הם התפרעו וסכנו חיי שוטרים ואזרחים ? אז מותר לשוטרים להשתמש באש חיה ? כמו שכבר אמרתי - היו בישראל לא מעט מקרים של הפגנות של יהודים בהם לשוטרים היתה סכנת חיים והם מצאו דרכים אחרות להתמודד איתם.

"אז מה אם הם סיכנו חיי אדם"

כנראה שהשמאל מאבד את שפיות דעתו. בשם הדמוקרטיה מותר לסכן חיי אדם????

לא

בשם הדמוקרטיה לא מותר לסכן חיי אדם - אבל גם בשם הדמוקרטיה לא מותר לשוטרים לירות באזרחים !!! חבל שאתה לוקח חצי משפט שלי ומצטט אותו - ולא קורא את כל המשפט כולו.

דובי123

New member
משהו בסיסי אצלך רקוב - פשוט לא להאמ

>>> וסכנו חיי שוטרים ואזרחים << כל מי שחיוו בסכנה רשאי לנקוט בכל אמצעי הדרוש ע"מ להציל את חייו האם נראה לך שהמשטרה היתה נוהגת נכון לו היו רוצחים -ורצחו... דרך אגב... פיצצו הראש שלו באבנים ... זה הדבר הנכון לעמדתך... בושה - אזרחים ושוטרים במקום לדכא הפגנה לעמדתך חיי המפגינים קודמים לחיי האזרחים והשוטרים שהם מנסים לרוצחם - עד כמה אתם מעוותים?!

אני רקוב

ומעוות וכל מה שתרצה, אבל מה זה קשור למה שאני אומר ? אסור לירות באזרחים - אפשר היה לדוגמא לפנות את השוטרים ולתת למפגינים לחסום את הכביש לשעות רבות ? הנזק שהיה נגרם הוא אפסי לעומת הרג שנגרם. ולמה את מתעלם מההשוואה בין הפגנות של חרדים ומתנחלים להפגנות של ערבים ? דרך אגב, גם אני חושב שאתה ממש לא רקוב וממש לא מעוות !

baba samuel

New member
שלום. אני חדש ויש לי שאלה אליך

ל"אני רוצה להיות חופשי" - אתה כותב, שאפשר היה לאפשר להם לחסום את הכביש לשעות רבות, משום שהנזק שהיה נגרם מכך היה אפסי. תוכל לפרט את אלך הנזקים, שהיו נגרמים לדעתך אילו נהגו לפי עצתך? נדמה לי, שזהו אחד ממוקדי הויכוח החשובים, שכדאי לדבר עליו, משום שאם יתברר, שהנזק שהיה יכול להיגרם מכך הינו גדול, ואולי גם גדול מאד - ייתכן שאז תוכל להבין, ואולי גם להצדיק, את הירי.

למעלה