קראו את זה שמתחתי
אמריקה מנהיגה את כלכלת השוק החופשי - הממשל לא מתערב רק נותן את החוקים הביסיסים שלו(FAA לתעופה, FDA תרופות ומזון וכו') וכל עוד הם עומדים בתקן, אפשר למכור אותם באיזה מחיר שרוצים ואיפה שרוצים, הממשל לא מתערב ואם לקונה יש בעיה שילך לבית המשפט. רק במקרה של אסון תעופתי\תרופה או מזון שגרמו למוות אז יתערב הממשל. את יכולה לעשות כל כך הרבה דברים בארצות הברית שאת לא יכולה במקומות אחרים. נסי להיות טייסת בארץ, גם את אישה, אז אין סיכוי שאלעל תקבל אותך מידיעה שברגע שהנוסעים ישמעו שאישה מטיסה, האמיני לי מניסיון, הם לא יטוסו יותר בחברה וככה החברה תפסיד כסף, ואלעל במצבה לא יכולה להרשות לעצמה את זה. טייסת קרב? בכל 5 שנים יש טייסת וגם לא בטוח שהיא הולכת לקרב, וגם אם כן, זה לאפצ'י ובטח של לF-16 אז שלא לדבר על הF-15.לעומת זאת, בארצות הברית יש מלא טייסות, לא רק באיירליין, אלא גם בצי. עד כמה שקשה להאמין זה נכון.בנוסף, תוציאי את הכסף מרשיון טייס אזרחי עד לאיירליין בארץ ותהיי ענייה.. תוציאי בארצות הברית יחד עם תואר באווירונאוטיקה(אצלהם זה קיים), ותרוויחי משכורת של 6 ספרות בדולרים. עכשיו תעשי את השוואה ותראי איפה יותר משתלם.סבבה אני אבוא וגם אביא איתי אחד שאני טס איתו.אם את מעוניינת אחרי מה שאמרתי לך בטייס, מצורף לך
אתר של בית ספר לטיסה ישראלי בארצות הברית. אך אל תטעי את עצמך, הבחינה התיאורטית(בישראל זה 7 בחינות) היא באנגלית וגם השאלות במעשי בעל פה זה אנגלית והוראות לטיסה מפי הבוחנת(בדר"כ אנאבל). נ.ב: שם עומרי סודרי וחבורתו עשו את רשיונים. אבירן..