יש שביתת תלמידים!!!

Simply Blonde

New member
טחחחחחחחחח../images/Emo68.gif

בנאדם אתה הזוי. תהיה בריא.
אתה מדבר שטויות. אבל מה שטויות

tttttttttt1

New member
תראה, אתה מממש לא אמין

אתה מנסה לארגן פה מגה-שביתה, ואתה אומר שאתה חי לך בקליפורניה..... באמת,עזוב אותך שטויות....

אבירן171

New member
לי אין חיים? לך אין חיים!

לי יש את האומץ להגשים את החלום הזה שרבים מגשימים אותו, אם בכלל, מעל גיל 20, בגיל 17. זה שאתה פחדן ואין לך את האומץ או שגם אצלך ניסו וגם ככל הנראה הצליחו להרגיל אותך לחרא של ישראל, אז כנראה שאתה תישאר בחרא של ישראל ולא תצא מזה אלא באפר... אבירן..

Simply Blonde

New member
וואו בנאדם../images/Emo68.gif

חפש חיים או משהו עאלק הולך הלגשים חלום אתה חי בסרט כן אני מסתפק בקליפורניה או פלורידה טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה עוד חצי שנה בוא לכאן נראה איפה אתה סבבה? בטוח באותו מקום.

אבירן171

New member
קראו את זה שמתחתי

אמריקה מנהיגה את כלכלת השוק החופשי - הממשל לא מתערב רק נותן את החוקים הביסיסים שלו(FAA לתעופה, FDA תרופות ומזון וכו') וכל עוד הם עומדים בתקן, אפשר למכור אותם באיזה מחיר שרוצים ואיפה שרוצים, הממשל לא מתערב ואם לקונה יש בעיה שילך לבית המשפט. רק במקרה של אסון תעופתי\תרופה או מזון שגרמו למוות אז יתערב הממשל. את יכולה לעשות כל כך הרבה דברים בארצות הברית שאת לא יכולה במקומות אחרים. נסי להיות טייסת בארץ, גם את אישה, אז אין סיכוי שאלעל תקבל אותך מידיעה שברגע שהנוסעים ישמעו שאישה מטיסה, האמיני לי מניסיון, הם לא יטוסו יותר בחברה וככה החברה תפסיד כסף, ואלעל במצבה לא יכולה להרשות לעצמה את זה. טייסת קרב? בכל 5 שנים יש טייסת וגם לא בטוח שהיא הולכת לקרב, וגם אם כן, זה לאפצ'י ובטח של לF-16 אז שלא לדבר על הF-15.לעומת זאת, בארצות הברית יש מלא טייסות, לא רק באיירליין, אלא גם בצי. עד כמה שקשה להאמין זה נכון.בנוסף, תוציאי את הכסף מרשיון טייס אזרחי עד לאיירליין בארץ ותהיי ענייה.. תוציאי בארצות הברית יחד עם תואר באווירונאוטיקה(אצלהם זה קיים), ותרוויחי משכורת של 6 ספרות בדולרים. עכשיו תעשי את השוואה ותראי איפה יותר משתלם.סבבה אני אבוא וגם אביא איתי אחד שאני טס איתו.אם את מעוניינת אחרי מה שאמרתי לך בטייס, מצורף לך אתר של בית ספר לטיסה ישראלי בארצות הברית. אך אל תטעי את עצמך, הבחינה התיאורטית(בישראל זה 7 בחינות) היא באנגלית וגם השאלות במעשי בעל פה זה אנגלית והוראות לטיסה מפי הבוחנת(בדר"כ אנאבל). נ.ב: שם עומרי סודרי וחבורתו עשו את רשיונים. אבירן..

dark dumb

New member
הבעיה היא... ../images/Emo85.gif

שבאנריקה מאפשרים לך הרוויח את הכסף, בעוד שבארץ הכל הולך למיסים. דוד שלי הגיע לניו יורק בלי הרבה כסף, עובד כנהג: משפחה, ילדה, אוטו טוב, שתיי דירות, לא חוסך מעצמו את הנאות החיים, חופשה כל כמה זמן (ושם יש לאן ליסוע, לא צריך חו"ל)

shvita07

New member
אין חופש ביום הזה!

התחפושות זה ביום שישי... החופש החל מיום ראשון...

עוד לא הפנמתם?

ה"שביתות בשקל" האלו לא יצאו לפועל. למה? כי אין לנו כוח. זה שמעבירים בצורה ביזארית,מפה לאוזן, אודות השביתה- לא יעזור. רוצים שביתה אמיתית? תפנו ליו"ר מועצת התלמידים הארצית, לעיתונות, תארגנו משהו רשמי. אולי אז מישהו יישמע אותנו.

shvita07

New member
העובדות אומרות אחרת....

בשביתה הקודמת היו 250 אלף שובתים! אז זה כן יכול להצליח!! ולעיתונות בטח שנפנה! עדיין לא, כי אנחנו עומדים בערך על 6000 איש שאמרו שישבתו- אנחנו נצא לתקשורת שנגיע ל-10000!! ואתם יכולים לעזור לנו להגיע למספר הזה!!

הרשי לי לגחך.

באיזה שביתה מדובר בדיוק? כל יומיים מכריזים על שביתה, כולם מודיעים שישבתו ולא יוצא מזה כלום. על השביתה של חצי יום הלימודים את מדברת? תהיי בטוחה שפחות מ250 אלף תלמידים שבתו. כל השביתות האלו שמתחילות בשמועה, ממשיכות דרך אתר מחתרטי ומגיעות לפורומים לא מצליחות. אני מוכנה להתערב איך שאף אחד לא שמע על השביתה הזו ובקושי 10 תלמידים יישבתו.

אבירן171

New member
אני אומנם לא בעד אבל יש דרך

אם תגררו אחריכם אנשים שמשפיעים על כללת ישראל, כגון פקחי טיסה מנתב"ג(בלי פקחים אסור למטוס לזוז בשטח הטרמינל ואסור לנחות בנתב"ג, מותר להיכנס לישראל אבל אסור לנתב"ג), טייסי אלעל(לא נראה לי שיסכימו כי הם לא רוצים להסתכן וגם יש משכורת שמנה ויפה), עובדי הנמלים ודברים כאלו, מקורות ההכנסה הכספית לישראל. דברים כאלו פועלים במדינות קטנות שיש רק דבר אחד מכל דבר. אני עדיין בעד להגר לארצות הברית.

shvita07

New member
חחחחחח..זה בסדר.. אנחנו כמה..

בשעה הזאת באמת אני אחראי לזה, ואני בן. בבוקר בת הייתה אחראית לפורומים... :)

Grey Faerie

New member
סעמק, תלמדו להתנסח

הדבר האחרון שיעזור לכם זה כמה ימים הרחק מבי"ס.

למעלה