יש שביתת תלמידים!!!

shvita07

New member
יש שביתת תלמידים!!!

ב-1.3 יש שביתת תלמידים: www.shvita_07.cjb.co.il זה ממש נושא חשוב!!!! איך אתם יכולים לעזור? קודם כל- כנסו לאתר.. אח"כ- שלחו אותו לכל הרשימות חברים שלכם (באי.סי, מסנג'ר, אימייל וכו').. בהמשך- תוסיפו הודעה בכל פורום או קומונה שאתם חברים בה.. ובסוף- כמובן תשבתו!! תודה =)

אבירן171

New member
שטות גמורה

כמה דברים: 1. לא יעזור, לתלמידים אין כוח, ובמדינה צריכים רק את מסיימי י'ב בתור בשר תותחים לצבא. 2. לכם לא תהיה תעודות בגרות מלאה ואף יותר גרוע, לא תהיה לכם 12 שנות לימוד, מה שאם תרצו להגור צריך בכל המדינות(לפחות ברובם). 3. אם יש לכם בעיה עם ישראל, עשו כמוני(כמובן שאתם לא אזרחים של המדינה שאגיד, אבל תנסו להשיג את האפשרות לעבור), הגרו לארצות הברית, ואם אין לכם אפשרות אז לפחות לאירופה. 4. המדינה לא יכולה להשקיע כסף בחינוך ולא בשום דבר אחר כי אין לה את הכסף הדרוש, אנחנו לא מיצאים כלום, רק מיבאים ומשלמים עוד ועוד כסף, בלי התמיכה האמריקאית ישראל מזמן הייתה מתמוטטת ונהפכת למדינת עולם שלישי מוסלמית(נסו להבין לבד למה). I rest my case.

shvita07

New member
תגובה....

1. לנוער יש הכי הרבה כוח!! אנחנו רק צריכים להחליט שאנחנו משתמשים בו!!! שביתה זה הסיוט הכי גדול של אנשי משרד החינוך! 2. תבין- בגרות זה לא הדבר הכי חשוב בעולם!!!!!!! תהיה לנו בגרות-לכל המארגנים של השביתה! ובכל זאת, קצת סדר עדיפויות- לא תהיה לנו מדינה- אין טעם בבגרויות שלנו!!! 3. נקודת ההנחה שלנו זה שאנחנו רוצים להישאר במדינת ישראל, ולא להיות מהגרים (כמו שהיינו בעבר, וכולנו יודעים איך זה נגמר). 4. למשרד החינוך יש הרבה מאוד כסף- השאלה היא לאן הכסף הזה הולך!!

אבירן171

New member
יקח לך זמן להבין שאין לילדים כוח

הפעם היחידה שכן הייתה, נקרא תופעת "ילדי הפרחים" או בשמם האמריקאי "היפים", שתרמו תרומה עצומה וחלק טוענים שבזכותם הסתיימה מלחמת וויאטנם. לא נראה לי שזה יחזור שנית ועוד בישראל. תאמין לי, שבמקרים כאלו כבר עדיף להגר. ובגרויות זה לא חשוב נכון. 12 שנות לימוד זה מה שחשוב! אולי יש למשרד החינוך כסף, אבל לא בכמות שתבריא את כל ישראל. אבירן.

shvita07

New member
אבירן......

מבחינת תקציב ישראל הייתה באחד המקומות הראשונים בעולם עד לפני שנתיים. ועדיין היינו במקומות האחרונים מבחינת ההישגים. והתופעה יכולה לחזור! לא כמו בארה"ב.. כי זה הרבהההה יותר אנשים. אבל זה יחזור בקטנה- פה בישראל. עכשיו ההיפים היו נגד מלחמות. אני לא כזה. המאבק שלי הוא לא באותו נושא- המאבק שלי הוא נגד השחיתות ונגד המערכות שקורסות (במיוחד מערכת החינוך!) ושוב, נקודת ההנחה שלי היא שאני רוצה להישאר בארץ, כי כשההסבים והסבתות שלנו היו מהגרים-ראינו איך זה נגמר. אז זה לא יחזור שוב! עכשיו יש לנו מדינה!! *ודרך אגב, אם לא תיהיה לנו מדינה- הבגרויות והתעודת 12 שנות לימוד שלנו- לא ייחשבו! ותאמין לי, אנחנו לא רחוקים מהיום הזה. רק צריך להסתכל קדימה- עוד 20 שנה.... [אם לא נעשה כלום היום]

shvita07

New member
ואני חייב לציין....

שנשמע שכן אכפת לך ואתה כן מודע לבעיות שאני מדבר. דווקא מאנשים כמוך אני מצפה לא להרים ידיים- אלא לעשות משהו!!!! אני מציע דרך אחת. אתה יכול לבחור דרך אחרת- אבל לברוח זה הכי גרוע! זה לא פיתרון!

tttttttttt1

New member
טוב להרגע עם האמריקה שלך!!!

מה נראה לכולם שאמריקה היא המדינה הכי טובה.... זה הולך ככה - יש לך כסף - אתה תוכל לגור במדינה טובה...אין לך כסך - אם יסיכמו לך בכלל - אתה תחיה כמו מסכן שם.... אם לא יסכימו לך -אתה לא תגור שם... ראיתי בפרטים שאתה בן 17....מה אתה כבר מתכנן על להגר לאמריקה?? יש לך כבר עבודה?< יש לך השכלה? מה מבטיח לך שירצו אותך שם?? היו כבר הרבה שביתוץת..זה לא נראה כאילו הולך לקרות משהו...תן לאנשים שקצת יותר מבינים לעשות את השביתות ובינתיים תמשיכו ללמוד לכם לבגרויות קיץ.....

shvita07

New member
אני מסכים פכמעט עם כל מילה!!!!

רק תיקון אחד- אני לבד לא יכול לעשות שביתה! אני צריך אתכם!! אני צריך שתעבירו את האתר לכמה שיותר אנשים!!! אחרת אני יכול לשבות עד מחר- אבל באמת אף-אחד לא יקשיב.! בשביתה הקודמת (לפני שנתיים) היו 250 אלף שובתים- והכל דרך האינטרנט. עכשיו אני רוצה להגיע ללא פחות. בשביל זה נביא ת'ג'ינג'י (זוכרים אותו?!) ונקווה שיהיה בסדר!.

Simply Blonde

New member
אני מהגרת לאמריקה../images/Emo68.gif

לאדעת מה יש בשאר השרשור אבל קראתי את ההודעה הזו במקרה. תן לו לפנטז מה אכפת לך? אני כבר יודעת מה אני יעשה יש לי כסף אין לי כסף זו לא השאלה אני חיה אצל דודים לשי חחח שתי דודות שלי כבר ניג'סו לי בשאלות מתי אני באה לגור אצלם
בעזרת עצמי(לא ה'
) אני עוד יעשה את זה נשבעת.

אבירן171

New member
תגידי מתי שאני אדע להגיע

אם את רוצה, אני טס עוד הקיץ(אומנם לא הגירה אלא לרשיון טייס, אבל עדיין טס), אם אתה רוצה תצטרפי, יש איתי עוד מישהו שבא לרשיון. מה שכן, את לא תקבלי אזרחות או תושבות קבע(גרין קארד), כי דוד\דודה זה לא משפחה מקירבה\דרגה ראשונה. במקרה שכן תקבלי בו אזרחות זה רק במידה ולאמא\אבא יש ואפילו נראה לי גם אחים. בנוגע לסבים אני לא הכי בטוח. ואני לא מציע לך להגר לא חוקי. ראי בפורום עוברים לארצות הברית מה נעשה לישראלי שנתפס.. יותר מ3 חודשים בכלא.. אני מחכה לתשובתך, בפרטי, פה או בICQ,MSN,SKYPE. אבירן..

Simply Blonde

New member
נשמה../images/Emo68.gif

יש לי אזרחות שם מגיל אפס. וגם בשוויץ. ככה שאני כולי זהב

אבירן171

New member
לא ידעתי את זה...

אבל עדיין.. אם את מעוניינת להצטרף אלינו לטיסה שכנראה ואני לא בטוח אבל לפי הבנתי ומצב הטיסות תנחת בניוארק, ניו ג'רזי, אין בעיה בכיף.מצרף לך סרטון של 5 חברים ישראלים(אחד בן 15, אחד 16, שתיים 17 ואחד 18, ועוד כמה שהם פגשו שם שלא הכירו) שטסו לארצות הברית לעשות רשיון טייס, ראו כמה כיף לטוס לבד ולהנות בשמיים הפתוחים של ארצות הברית. אחד מהחבר'ה האלו נמצא בפורום "תעופה קלה" והוא עומרי סודרי שגם העורך והצלם הראשי.. אני עדיין לא בליפורניה\פלורידה, אבל אני אעבור לשם בטווח הקרוב נ.ב: זה בעצם חמישה סרטונים מופרדים(כל סרטון בערך 20 דקות).

אבירן171

New member
אל תטוסי

לי בכל מקרה יש הנחה מאלעל אז זה בעיה שלך ואת לא תקבלי אותה. ופעם אחרונה שבדקתי אני גדול ממך. אז שבי בשקט. אבירן..

Simply Blonde

New member
אמא שלך תשב בשקט../images/Emo68.gif

מה אתה עושה תחרות למי יש מה? נשמה יש לי טיסות חינם כמה שבא לי בערך. ממה שאני יודעת ואז מה שאתה יותר גדול ממני? זה עושה אותך יותר טוב ממני? שב בלול.

אבירן171

New member
חח הצחקת אותי

הדרך היחידה שבא תהיה לך טיסה בחינם אז רק אם נולדת בטיסה של אותה חברה, ואז יש לך טיסות חינם לכל היעדים(רק במחלקה רגילה\נוסעים שזה אותו הדבר רק שם אחר) באותו חברה. גם אם אבא שלך הוא בעל החברה, אף טייס לא טיפש מספיק כדי להטיס אותך בחינם כשבנוסף אין לך ביטוח. ואני לא עושה תחרות, אני הצעתי לך להצטרף לטיסה זה הכל. שתהי מודעת לעניין, טיסה למערב ארצות הברית(רק אלעל עושה) ללאס וגאס ולוס אנג'לס היא 14-18 שעות טיסה תלוי במזג אוויר ובאחד מהיעדים האלו ואם זה הלוך או חזור(יש הבדלים טיסה של שעתיים בין ההלוך והחזור). ברוב המקרים זה 15 שעות הלוך, ו17 שעות חזור. הטיסה תהיה בB777-300(לדעתי) אלא אם יחליטו פתאום שלא צריך מטוס חדש מדי ותקבלו את הB777-200. עכשיו קיבלת טעימה בגדול ננומטר מעולם הטיסה. לא מאמינה לי בקשר לאלעל? תשאלי בפורום "סימולטורים" את SkyCrusier שזה בעצם איתי חריט, בנו של קברניט אלעל על 737 רוני חריט(שפעם היה קברניט על המטוס ה4 מנועי 747-200) וילד של כמה דורות של טייסים שהיו באלעל. היו יענה לך אם את לא מאמינה. אני אמרתי שאני טוב ממך? כנראה שהבנת אותי לא נכון. אני רק ציניתי עובדה שאני גדול ממך כי את טענת הפוך, זה הכל. אבירן..

אבירן171

New member
טוב לי בקליפורניה או פלורידה

לא רוצה לקפוא ב5- מעלות.. חבר שלי שגר בקנדה(40-60 ק"מ מהגבול עם ארצות הברית), אמר לי שבכל הזדמנות שיש לו הוא מנסה להגיע לארצות הברית, הרבה יותר טוב שם מאשר קנדה. נקווה שתצליחי בקנדה... שמעתי שצריך שם הרבה נהגי משאיות.. אבירן..

למעלה