יש שביתת תלמידים!!!

antreprize

New member
למה נראה לך שמר מושחתי

יפסיק לקבל שוחד של אלפי שקלים רק בגלל שזה מציק לכמה ילדים?

shvita07

New member
מה אכפת לי?! שיקבל שוחד!! אבל...

לא שהוא בשלטון!!! גם שהוא בשלטון- הרבה יותר קשה להעמיד אותו לדין.. והוא ילך מהשלטון כי הוא לא ירצה לקחת אחריות על זה שתלמידים שובתים בגללו!!

antreprize

New member
אני רוצה לתקו אותך:

אתה כתבת:"גם _הדגש|שהוא בשלטון- הרבה יותר קשה להעמיד אותו לדין.." תדע לך,שלפני הש' צריך לבוא כ'.הטעות הזאת מופיעה אצלך פעמים רבות ואני חייב להגיד שזה מפריע לי.

זה לא נראה לך טיפה מגוחך?

בתור תלמידה, אני לא מוכנה לשבות. אולמרט יראה אותנו שובתים ויתפטר?! או שאולי הכנסת, תראה שכמה ילדים שובתים ותגיד- בגלל זה נפטר את הנשיא! ואם שר הבטחון לא הבין עד עכשיו שהוא צריך להתפטר, אז בגלל זה הוא יבין? לא יודעת, לי זה נראה לא יעיל. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, אני לא מתכוונת להשתתף בזה.

shvita07

New member
ברור שכן!

שביתות תלמידים זה הסיוט הכי גדול של אנשי השלטון! תאמינו לי!! אם נזעזע את המערכת- הם יתפטרו! כמובן בעזרת התקשורת...

רוני13

New member
פששש...

ואני חשבתי שהנוער בישראל בכלל לא מודע לזה שאולמרט רוה"מ...כל הכבוד! אבל זה מגוחך-את (רוב) הנוער בישראל לא מעניין מה קורה במדינה שלהם...אבל בטח שכולם יבינו ויתמכו ויתעניינו אבל זה לא בגלל רצון להבין מה הברדק שהולך פה אלא בגלל שהם רוצים את השביתה.

shvita07

New member
****תמונת מצב****

יש כבר אלפי נכנסים לאתר, ו-6000 אנשים שהודיעו שהם ישבתו! המסקנה המיידית- אכפת לנוער!!!! הנוער יראה שאכפת לו מהמדינה שלו!!!

רוני13

New member
אם היה אכפת לו...

הוא היה מפגין או משהו המצב הוא סתם תירוץ בשבילם לשבות...

shvita07

New member
תביני-אני לא צריך תירוץ כדי להבריז!

אולי את כן- אבל אני לא תלמיד חטיבה, אני בי"א..... אף אחד לא מכריח אותי לבוא לבי"ס!!!! ואמרתי מההתחלה- השביתה זאת רק ההתחלה!!!

רוני13

New member
אני בן-ואין לי כוח להסביר על הכינוי

אז אתה היחיד...זה יהיה אירוני אם יבקשו מתלמיד לשבות (מכל סיבה שהיא) והוא יסרב-זה טבע הדברים,תלמידים תמיד יירצו לשבות!

shvita07

New member
****עובדה שאתם מתווכחים איתי!!****

ואני ממש שמח שזה ככה- אני שמח שאתם לא סתם אומרים "טוב יאלה עוד יום חופש". אני שמח שאתם לא מסיכים איתי ויש לכם הצעות! זה טוב! הייתי עוד יותר שמח אם תבינו שבסופו של דבר אין לי שום אינטרס אישי בשביתה הזאת- אני משקיע בזה המווווון זמן! אבל המווון זמן!!! ואני לא היחיד. אז סימן שהנושא הזה חשוב לי- ולאחרים. והייתי רוצה שתכבדו את זה- גם אם אתם לא מסכימים!!

antreprize

New member
זה לא אומר שיש 6000 ילדים שאכפת

להם מהמצב במדינה.זה אומר שיש 6000 ילדים שמצאו דרך טובה מאוד להפסיד יום לימודים.

shvita07

New member
שוב-

כדי להפסיד יום לימודים- אףאחד לא צריך תירוץ! אנחנו ילדים גדולים (אני בתיכון), חוק חינוך חובה לא חל על רובינו, ויש לנו אחריות מספיק גדולה על המעשים שלנו! אני לא צריך לתרץ לאף-אחד את זה שאני לא מגיע לבי"ס!

antreprize

New member
אתם כן צריכים תירוץ.עובדה,יש

הרבה ילדים שממש לא רוצים ללכת ללמוד,אבל הם עדיין הולכים, והשביתה נותנת להם סיבה מאוד טובה לא ללכת.

shvita07

New member
כן, אבל אף-אחד לא מחפש סיבה!

אני יכול לא להגיע מתי שבא לי- זה עדיין לא במחאה!! מחאה היא רק ב-1.3.... ואני יכול להיות עם מליון חיסורים כל השנה- זה לא מחאה!!

antreprize

New member
הרבה מאוד מהתלמידים ביתות י"א וי"ב

לא רוצים ללכת לביה"ס לפעמים,אבל הם הולכים,והמחאה הזאת היא דרך טובה מאוד בשבילם לא ללכת לבי"ס ובמקום הם יכולים ללכת לקניון,או לסרט,או סתם להסתובב,למעטים מהם באמת אכפת מהמצב במדינה.

shvita07

New member
חוק חינוך חובה הוא עד כיתה י'

ולכן כל מי שלא רוצה לבוא לבי"ס- אף אחד לא מחייב אותו!

למעלה