יש שביתת תלמידים!!!

antreprize

New member
אבל עדיין יש המון שממשיכים ללכת,

באמת נראה לך שכולם רוצים ללכת לבי"ס?לא,הם לא רוצים,הסיבה היחידה שהם הולכים היא כי הם רוצים להתקבל לאוניברסיטה ולעשות משהו עם החיים שלהם.והשביתה הזאת נותנ להם סיבה מצוינת לא ללכת לבי"ס.

shvita07

New member
נכון שהולכים בגלל המחשבות על העתיד

אבל אם לא רוצים ללכת לבי"ס- אף אחד לא מכריח אותם, וגם אף אחד לא דורש או מבקש הסברים. לכן כמי שלא יילך לבי"ס- אני לא צריך לחפש הסברים! אף אחד לא מבקש אותם!!

איילת 972

New member
תראה

סחתיין על המוטיבציה, האכפתיות והיוזמה אבל תחשוב על דרך אחרת. שביתה לא מראה על רצון לשינוי אלא על רצון ליום חופש.

Seidman

New member
למה ישר לשבות?

מה עם לארגן הפגנות מחאה ליד קריות הממשלה השונות? מה עם לארגן עצומות והצפת משרדי הממשלה במכתבים של תלמידים? למה הכל תמיד צריך להיות בדרך של שביתה, שבעולם מתוקן תמיד, אבל תמיד, היא הדרך האחרונה לאחר ביצוע שלל מעשים אקטביים? לא רוצה לומר שלדעתי השביתה הזו ריקה מתוכן, וכך גם הדרך שבה אתה פועל, אבל כך הדברים נראים. בכל מקרה שביתה לפני שקילת כל האופציות האחרות היא מעשה שטות, לא אחראי, ומיותר להחריד, בייחוד כשלטעמי לא נראה שבונה/כותב האתר מבין יותר מידי מעבר לקריאת אתרי חדשות באינטרנט. שיהיה בהצלחה, או משהו כזה.

antreprize

New member
הם חיייבים לשבות.

לפי מה שידוע לי,בבתי הספר בארת מסיימים ללמוד או ב13:00 או ב15:00,תוסיף בערך שעה-שעה וחצי נסיעה לתלמידים שגרים בצפון או בדרום וזה אומר שההפגנה תצטרך להתחיל ב16:00 לפחות,אם לא מאוחר יותר.יום העבודה מתחיל בערך ב9:00 ונמשך פחות או יותר 8 שעות,זה אומר שיום העבודה נגמר בערך ב17:00 שזה פחות או יותר מתי שתתחיל ההפגנה.אתה באמת חושב שהפגנה שתתחיל בסיום יום העבודה תשפיע על מישהו שכבר בדרך לביתו?

Seidman

New member
לא פסלתי שביתה

ובכל מקרה בשביל להגיע להפגנה מסודרת, אפשר לתת לתלמידים שבאמת רוצים להשתתף בהפגנה שכזו לצאת ע"י רשימה מסודרת (ובכך למנוע מצב שתלמידים באמת מנצלים את המצב בשביל "חופשה" קטנה) כמו כן אפשר לדאוג להעביר לכלל התלמידים הסבר מפורט על הסיבות למחאה, איך מטפלים בזה ואיך התלמידים יכולים לקחת חלק לפני שביתה. דבר בסיסי שלא נעשה ברמה רצינית מעולם. אפשר לעשות הרבה דברים לפני שביתה ולא עושים שביתה ריקה מתוכן רק כדי שרוב התלמידים לא יתעניין בסיבת השביתה.

shvita07

New member
למה להתחיל משביתה?

אם נארגן היום הפגנה- אף אחד לא יבוא. אם נארגן שביתה, נעלה לתודעה, ואח"כ נעשה צעדים נוספים (למשל הפגנה)- יבואו הרבה מאוד אנשים. פשוט מאוד. בקשר למעשה אחראי- אין מעשה יותר אחראי מזה! ואני מכירה את בונה האתר. הוא מבין הרבה יותר ממה שאתה חושב.

alontu

New member
אין שביתה!

הגוף המייצג של תלמידי מדינת ישראל הינו מועצת התלמידים והנוער הארצית. כנציג לשעבר וכמקורב לפעילות המועצה אני מצהיר כי לא מתוכננת שום שביתה ב1.3.07. מועצת התלמידים והנוער הארצית לא תעמוד מאחורי תלמידים שיפגעו כתוצאה בהברזה בהחלטתם.

shvita07

New member
***לצערך..***

אף אחד לא שואל אותך. עוד יותר לצערך- בגלל שאנחנו מכירים אתכם כל-כך טוב אנחנו אפילו לא נפנה אליכם! אתם מייצגים את עצמכם ואולי עוד 5%מהתלמידים. תבדקו את השטח. אנחנו מכירים את השטח. אתם מתכחשים אליו. ויותר מזה- תהיה גם תהיה שביתה. כמו שבפעם הקודמת שבתו 150 אלף תלמידים- הפעם ישבתו יותר. הקצב בינתיים מבטיח!! לילה טוב.

niv1990

New member
ולא סיפרו לי ../images/Emo12.gif

בכל מקרה, גם בישראל (שבה ילדים עצמאיים יחסית למדינות מפותחות) הם עדיין תלויים מאוד בהורים שלהם. מה גם שזה לא ממש ימוטט את הכלכלה. בכל מקרה יש לנו גם תוכנית מי יתפוס אחר כך את הלשטון?

shvita07

New member
זה לא ענייני מי יתפוס את השלטון

אני לא בא להביע פה דעות פוליטיות. לא אכפת לי שיהיה ראש ממשלה ממרצ, וגם לא אכפת לי שיהיה ראש ממשלה מהאיחוד הלאומי. אני בסך הכל מייצג דעה אחת ברורה- צריך להוציא את המושחתים מהשלטון.!!! זה לא משנה מאיזה מפלגה הם- הם לא צריכים ולא יכולים לייצג אותנו!! נקודה.

niv1990

New member
אני חושש שראש ממשלה אחר יגיע גם

מאותו "אזור פוליטי", ואני לא בטוח עד כמה המצב ישתפר.

למעלה