יש שביתת תלמידים!!!

shvita07

New member
יש שביתת תלמידים!!!

ב-1.3 יש שביתת תלמידים: www.shvita_07.cjb.co.il זה ממש נושא חשוב!!!! איך אתם יכולים לעזור? קודם כל- כנסו לאתר.. אח"כ- שלחו אותו לכל הרשימות חברים שלכם (באי.סי, מסנג'ר, אימייל וכו').. בהמשך- תוסיפו הודעה בכל פורום או קומונה שאתם חברים בה.. ובסוף- כמובן תשבתו!! תודה =)

shvita07

New member
אנחנו לא יכולים להתאים לכל בי"ס..

ועדיין אתה יכול לעזור.. תעביר ת'אתר לכמה שיותר אנשים- ועשית את חלקך בשביתה!!!

shvita07

New member
באתר כתוב בדיוק על מה השביתה!

השביתה נגד השחיתות בשלטון!! www.shvita_07.cjb.co.il

JTFer

New member
אני לא אשבות רק בגלל ש...

כתבתם באתר שהמטרה שלכם היא שאולמרט יתפטר ושלא צריך ללכת לבחירות חדשות לאחר מכן. זאת אומרת, קדימה, המפלגה המושחתת והבוגדנית, תמשיך לנהל את המדינה, ממש מצויין, מה אני אגיד לכם. פרס יחליף את אולמרט, "פשוט מעולה".

shvita07

New member
הקטע הוא...........

לא אכפת לי מי יהיה בשלטון!!! לא אכפת לי אם זה קדימה, הליכוד, העבודה או הגימלאים! הדבר היחיד שחשוב לי- זה שמי שיהיה בשלטון יהיה נקי! זהו! אי-אפשר שרה"מ יהיה עסוק בחקירות!! יש לנו מדינה לנהל תוך כדי..מממ..חקירות. זה נשמע נורמלי?!?!?!?!?!

shvita07

New member
נראה מי יבכה בסוף!

אני-שעשיתי משהו כדי שהמדינה שלי תיראה נורמלי... או אתם- שבגללכם הפעולה אולי לא תצליח כמו שאנחנו מצפים..... נראה עוד 15-20 שנה!

רוני13

New member
בגללנו? בגלל ה15-10 אנשים בפורום?

חחח...ואני שואל-למה להסתכל עוד 15-20?! תראה את המצב עכשיו...הוא הכי גרוע! ונראה לך שאכפת להם מתלמידים? בשבילם החינוך הוא סתם מטרד שמוצץ כסף-עובדה שהם קיצצו המון מהחינוך.. הכל באשמתנו...לא באשמת הימין אבל באשמת כל הנאיביים שהאמינו שקדימה תצליח לעשות שינוי לטובה...השינוי נעשה אבל לא לטובה.

shvita07

New member
ובדיוק על זה אנחנו נלחמים!!!

אתה מסכים איתי לגבי נושא השביתה. אתה לא מסכים על הדרך. זה כבר מקום יותר טוב. תבין- רק שביתה גדולה תזעזע את המדינה. המושחתים לא יוותרו לבד על הכיסא שלהם ! הם צמודים אליו!! רק אנחנו, הנוער, נוציא אותם מהכיסאות!! ולא רק ע"י שביתה- אלא ע"י מלחמה ממושכת שתתחיל בשביתה!!

fragilation

New member
הערות בונות:

אתם מאשימים את שר הספורט על כי מעולם לא עסק בספורט?
להזכירכם, מינוי השרים בארץ אינו מינוי של אנשי מקצוע דווקא, אלא מינוי הפתוח לכל מקורב. משהו כמו "מינוי פוליטי". כך, שר הספורט לא עוסק בספורט (ואיך אתם יודעים? אולי הוא משחק דורסל עם נכדיו?), שר התקשורת הוא בכלל חרדי אשר לא מחזיק ברשותו טלוויזיה (אולי סלולרי כשר), ושר הבריאות אינו רופא (אבל סביר להניח שכאחד ממפלגת הגימלאים, הוא בילה זמן לא מבוטל בתורים בקופ"ח). ובאשר לשר הביטחון, נדמה לי כי עמיר פרץ שירת שירות מלא ומשמעותי בצה"ל. המע' הפוליטת בארץ אינה בנויה על אנשי מקצוע, אלא על עסקנים. כלומר- פוליטקאים, אך מתחתם ממונים במשרדים הממשלתיים מביני עניין. ואני אעביר את הלינק הנ"ל, אבל לצערי לא נראה לי שתהיה היענות גבוהה. בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה.

shvita07

New member
****זאת הבעיה שלנו!!!!****

בראש המערכות בישראל עומדים עסקנים!!!! אפילו לחלקם אי-אפשר לקרוא פוליטקאים!! אנשים באמת מקצועיים כמו יולי תמיר (שרת החינוך) אבי דיכטר (שר לביטחון-פנים) נבלעים בתוך אוסף העסקנים הזה!! ועמיר פרץ היה חייל בצה"ל, והוא נפצע והפסיק את השירות באמצע. אין לי ספק שהוא עשה משהו, אבל להפוך אותו לשר ביטחון?! כאילו, איפה אנחנו חיים!?!?!?! כל המדינה הזאת בנוייה על מינויים פוליטיים. וככה אנחנו נראים! בושה! נגד המצב הזה אנחנו שובתים!!! בכל מקרה, תודה רבה על שיתוף הפעולה!! סמוך עליי שבסוף (אחרי התערבות התקשורת)- תהיה היענות גבוהה מאוד!! בניגוד לשביתות קודמות- הפעם כולם תומכים בה- התלמידים, המורים, המנהלים, ההורים- כולם!!

fragilation

New member
לא תופעה חדשה, כי אם מתחדשת.

זמן רב שלא שבתו התלמידים בצעד מחאתי כנגד עניינים כאלה. יש דיבורים, אין מעשים. האם השביתה הזו היא סימן לתקווה? אני בספק.

antreprize

New member
לדעתי,

רוב השובתים ישבתו כי הם לא רוצים ללמוד,ולא כי אכפת להם ממה שקורה פה.

shvita07

New member
שזאת גם בעיה..

אנחנו לוקחים כמובן מעליו שתלמידים לא רוצים ללמוד.. אבל במערכת חינוך נורמלית- זה לא אמור להיות ככה!!

antreprize

New member
לא רק שמערכת החינוך בארץ

היא לא נורמלית,היא גם מזמן אבדה את שפיותה(וגם את התקציב שלה).

shvita07

New member
דעתי

אני יודע שהתקציב בסדר- אבל השאלה לאן הולך הכסף! כל המערכות בארץ, במיוחד מערכת החינוך, הן מערכות מושחתות! הן על סף קריסה!!! על זה השביתה!!!

למעלה