יש שביתה!!!!!!!!!! הרגע פירסמו!
E eranmc New member 29/8/02 #3 גל המיטינג מבוטל! רועי קבל נשיקה Joyyyyyy to the wroldddddddd ד"א רועי יש ספר גינס 2003 ומראה תיהיה שם: -חוזה התקליטים היקר ביותר בעולם -מספר ה #1 -מכירות -חודשים במקום הראשון -הקאמבקים הכי מהירים ומצליחים
גל המיטינג מבוטל! רועי קבל נשיקה Joyyyyyy to the wroldddddddd ד"א רועי יש ספר גינס 2003 ומראה תיהיה שם: -חוזה התקליטים היקר ביותר בעולם -מספר ה #1 -מכירות -חודשים במקום הראשון -הקאמבקים הכי מהירים ומצליחים
R roimc New member 29/8/02 #4 חחחחח @ גינס וגל סתמי יא פסימית יש שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערן קבל חיבוק!! שביתה@!!!!!! תהיו אפטימים הם לא קבעו פגישות בכלל!!
חחחחח @ גינס וגל סתמי יא פסימית יש שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערן קבל חיבוק!! שביתה@!!!!!! תהיו אפטימים הם לא קבעו פגישות בכלל!!
G galmc New member 29/8/02 #5 הלוואי ותהיה!!! אבל כבר למדתי מהשנתיים האחרונות- אני שונאת להשלות את עצמי =\
M mcrlz New member 29/8/02 #6 אמן! אבל אני מקווה שהשביתה תהיה קצת יותר מיום אחד שלא יתחילו הלימודים על היומולדת שלי.. כמו בשנה שעברה וזה מאוד לא כיף... שביתה!!!!!!!!!!!!
אמן! אבל אני מקווה שהשביתה תהיה קצת יותר מיום אחד שלא יתחילו הלימודים על היומולדת שלי.. כמו בשנה שעברה וזה מאוד לא כיף... שביתה!!!!!!!!!!!!