יש שביתה או לא?

יש שביתה או לא?

אני עוד שבועיים בע"ה מתחילה ללמוד.. וכול העניין של האיומים ,מעלה בי תהיות.. מה אתם יודעים?

נוכל לגלות לך

..אבל אז נצטרך להרוג אותך |מוהאהאהא|

amitk80

New member
קצת סדר בנוגע לשביתות

אהלן, כרגע לפי מה שאני יודע הלימודים אמורים להתחדש במקרה שלך tal ב 14.10. איפה כל נושא השביתה עומד? כרגע מצד אחד אולמרט לא מוכן לדבר על העלאת שכר הלימוד כי הוא יודע שמצבו בסקרים לא ממש טוב והוא מפחד מסיבוב עימות נוסף עם הסטודנטים (כנראה שדבר טוב שיצא מהשביתה הוא שיצאנו לרחובות ועשינו קצת רעש). מה שאומר שכרגע המלצות ועדת שוחט לא מיושמות. מצד שני, אם לא מיישמים את ועדות שוחט (שזה כולל גם העלאת שכר לימוד) אז זה אומר שכספים שאמורים להגיע לאוניברסיטה לא יוזרמו כי המלצות ועדת שוחט לא מיושמות. מצד שני, זאת גם בעיה כי שכרם של המרצים לא עולה והוא נשחק. לכן, מי שמרים עכשיו קול צעקה זה המרצים שמאיימים לא לפתוח את שנת הלימודים האקדמאית. תראי מן הסתם כרגע יש בלבול. אני מציע להמשיך ולהקשיב לחדשות ולהיות בקשר עם האתר של אוגודת הסטודנטים אצלך במכללה. אם יהיה מידע נוסף נעדכן. שיהיה בהצלחה ויהיה בסדר
עמית

למה שלא תפתיעי את עצמך?

חכי ללילה האחרון שלפני פתיחת שנה"ל, ואז, בבוקר, התעוררי מוקדם והאזיני לחדשות!! אם תדעי עכשיו, כל הכיף יעלם לו... דאנטה

למעלה