יש שאלה ..

omg monkeys

New member
יש שאלה ..

אתם עברתם עם המישפחה....אתם תחזרו יום אחד לארץ??? אני אישית עליתי מאמריקה ואני אוהבת את ישראל יותר

אממ

אני עוברת בגלל העבודה של ההורים ואני יודעת שאני אחזור יום אחד אב לא בטוח אם זה לגור או שיכול להיותת שכן.. הכל תלוי באם אני אסתדר בגרמניה או לא..

AngeIDust

New member
בודאי

איכס שהילדים שלי יגדלו להיות צרפתונים קטנים? NEVER

d a p h i

New member
תפוז אכל לי את ההודעה.

אמ. אני לא יודעת. סתם. אני כן. אולי לא. אולי כן. לא יודעת. נחיה ונראה.

omg monkeys

New member
אופסי

סליחה...אז אתה ממש אוהב את אמריקה (אני חייבת להגיד שהתשובה היא שלך גם הייתה דיי אמריקאית חח) . כשאני הולכת לבקר את אבא שלי בניו יורק אני מתה על המקום ....אבל אני לא מרגישה שאני אחזור לאמריקה אפילו שכל המישפחה שלי רוצה....סבא שלי במיוחד רוצה שאני אחזור, הוא אומר שהחיים בחברה הגבוה הרבה יותר טובה מלחיות במדינה במלחמה מתמדת

ציקהלה

New member
התשובה שלי לא הייתה אמריקראית

היא הייתה תשובה שמאפיינת אותי, ככה גם עניתי בארץ

ויקוש16

New member
נראה לי

שכן. אני עליתי לארץ מאוקראינה, ויש סיכוי שאני אחזור לשם.. לפחות כדי שהילדים שלי יתחנכו שם, כי מערכת החינוך שם הרבה יותר טובה מפה.

שאלה...

מצטערת שזה לא קשור!! תגידו מישהו שמע פעם על המקום "וואלי" בלוס אנג'לס!?!? הוא מקום טוב למגורים?? פליזזזז אני חייבת לדעת!!

AnnabeI Lee

New member
לא שאלת את זה כבר?

הוואלי הוא העמק של לוס אנג'לס. הוא מקום סביר לגור בו. לא נורא כמו דאוון טאוון, לא חביב כמו מערב לוס אנג'לס (לדעתי). הוא חם... מאוד חם... כמו ישראל חם... בל יש בו גם חלקים שהם מאוד עשירים וגם חלקים לא עד כדי כך עשירים. גם חלקים נחמדים, וגם חלקים לא מאוד נחמדים. באופן מאוד מפתיע הוא כמו רב העולם. רק שחם בו.

למעלה