יש שאלה

p a p o n

New member
יש שאלה../images/Emo9.gif

קודם כל שלום.אני מוכרחה לציין שאני נהנית להיות גולשת סמוייה בפורום. וסליחה על ההתפרצות למטרת השאלה, אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל, לא מזמן קיבלתי במתנה "פרפר". מלבד גירוי שהוא יוצר, אני לא ממש מצליחה לגמור, ובהיותי סטודנטית שנמצאת בהרבה הרצאות משעממות,הייתי רוצה לנצל אותו טוב יותר. אולי אני לא משתמשת בו נכון?אני מהדקת את הרצועות וממקמת אותו במקום הנכון. אשמח לתגובה

calba 2

New member
לפנטז זה חוק מס' 1 באוננות!!!

ואם גם זה לא עוזר אז יכול להיות שזה פשוט לא מתאים לך. יש כ"כ הרבה עזרים מכל הסוגים, בכל הגדלים, לכולם! תעשי חיפוש עד שתמצאי מה מתאים לך. בהצלחה

Z o d i a c

New member
לא שאני מבין גדול בתחום

"הפרפרים" אבל מסכים עם קודמתי. אוננות מבוססת קודם כל על פנטזיה, על לדעת איפה ואיך לגעת, אחר כך מגיעים האביזרים.

גם אני לא מבינה.. ../images/Emo4.gif

ואני עוד אישה... טוב סורי על בורותי.. מישהו יכול להסביר לי מה זה פרפר???? (לא לסקול אותי באבנים.... ואם יש מדגימ/ה גם הולך)

gidionline80

New member
נסי

לשבת בהרצאה משעממת עם הפרפר כשמהדקים משרדיים על פטמותייך דווחי מהשטח

p a p o n

New member
../images/Emo39.gifלא ברור

לי איך אני מצליחה לשבת עימם בקיץ הלוהט עם שמלה דקה מבלי לקבל הערות מהמרצה שלי (אישה)

D o l f i n a

New member
אז ככה...

לצניעות דעתי הפרפר הוא לא כזה שוס, נכון שמאוד מדליק כל הקטע של "לרטוט בפרסיה..." אבל מבחינת הנאה פיזית יש צעצועים הרבה יותר נחמדים. הגירוי שהפרפר נותן הוא ממש לא "ממוקד", ולכן לדעתי קשה לך להגיע לאורגזמה ממנו.

Faara

New member
דולפינה צודקת....

בדיוק כמו הביצים הסיניות שאפשר ללכת ולהרטיט אותם בפנוכו עם שלט רחוק.... גם באמצע הרצאה משעממת. כל הפרפרים, ביצים ועוד מטרתם העיקרית לגירוי בלבד. דרך אגב....ניסית את הנייד שלך? (http://dialanorgasm.com/index.php) וצודקים הגברים שאמרו שכדי לגמור צריך להתרכז. צודקים מאוד אפילו.

p a p o n

New member
מעולה../images/Emo68.gif

תודה רבה על העצות הטובות.אני נכנסת להרצאה עכשיו עם אל פצינו מ"הסנדק"בראשי.

p a p o n

New member
אם אפשר../images/Emo163.gif

לדעת על אילו צעצועים את ממליצה?למרות שברור לי שמדובר במשהו אישי לחלוטין

D o l f i n a

New member
הממממ...

השאלה שלך מאוד פשוטה, והתשובה עוד יותר - אין המלצה, פשוט תשאלי את עצמך איזה סוג של גירוי את מחפשת, ולפי כך תוכלי לבחור את הצעצוע שתרצי, או הצעצועים... ובקשר אליי, אני לא חובבת גדולה של הצעצועים ה"משולבים", מאמינה בצעצוע אחד לכל נקודה בגוף, יותר נוח ויותר פרקטי.

מפ33יצה

New member
מה הקשר

בין היותך סטודנטית לבין אי היכולת שלך לגמור? אלא אם את עושה את זה בשיעור עצמו

yoramgman

New member
מפ33יצא

את צריכה לקבל כמה שעורים תאמיני לי אחרי זה תתחילי לגמור

למעלה