יש רק אחד אני מאמינה שיש אלוקים ומי שלא מאמין אז יש לא בעיה שצריך ליפתור ומידדדדדדד
A avi4uu New member 31/12/04 #1 יש רק אחד אני מאמינה שיש אלוקים ומי שלא מאמין אז יש לא בעיה שצריך ליפתור ומידדדדדדד
א אבטיח מהודו New member 31/12/04 #2 כן?? ואני מאמין שאין שום אלוקים ולך יש בעיה שלא יהייה ניתן לפתור גם על ידי שוקים חשמליים... אז מה??!!??!!
כן?? ואני מאמין שאין שום אלוקים ולך יש בעיה שלא יהייה ניתן לפתור גם על ידי שוקים חשמליים... אז מה??!!??!!
G gil levi New member 31/12/04 #3 איזו התנשאות מה כל כך נשגב בזה שאת מאמינה בקיומה של ישות שקיומה לא הוכחה אפילו ברמז? וכל מי שלא מאמין סובל מבעיה כלשהי? איזו חוצפה יש לך להתנשא כך מעל אחרים.
איזו התנשאות מה כל כך נשגב בזה שאת מאמינה בקיומה של ישות שקיומה לא הוכחה אפילו ברמז? וכל מי שלא מאמין סובל מבעיה כלשהי? איזו חוצפה יש לך להתנשא כך מעל אחרים.
G godsfather New member 1/1/05 #5 אולי די עם זה תעברו לפורום דתות ותריבו שם על קיום האלוהים. חלאס, תנו לראות מה הולך שם בקצה השני של העולם ותעזבו את ה' או י' או איך שלא תקראו לו לפורום אחר. תודה.
אולי די עם זה תעברו לפורום דתות ותריבו שם על קיום האלוהים. חלאס, תנו לראות מה הולך שם בקצה השני של העולם ותעזבו את ה' או י' או איך שלא תקראו לו לפורום אחר. תודה.
ו וינסטון סמית New member 1/1/05 #7 לוגיקה "ומי שלא מאמין אז יש לא בעיה". 1.אם מתקיים *לא מאמין* אזי מתקיים גם *יש לא בעיה* 2.לא בעיה=אין בעיה. 3.מכאן ש"יש לא בעיה"="יש אין בעיה". 4."יש אין בעיה" אומר שבעצם "אין בעיה" מתקיים, כלומר, אין בעיה. 5. מכאן שמי שלא מאמין, אין לו בעיה. מ.ש.ל.
לוגיקה "ומי שלא מאמין אז יש לא בעיה". 1.אם מתקיים *לא מאמין* אזי מתקיים גם *יש לא בעיה* 2.לא בעיה=אין בעיה. 3.מכאן ש"יש לא בעיה"="יש אין בעיה". 4."יש אין בעיה" אומר שבעצם "אין בעיה" מתקיים, כלומר, אין בעיה. 5. מכאן שמי שלא מאמין, אין לו בעיה. מ.ש.ל.
ק קוסמת מהקונסוליה New member 1/1/05 #8 זה לא המקום בלדון אם יש או אין ה' לזכר הפצועים ויהי זיכרם ברוך