יש רגעים....

0000ק0ית 23

New member
יש רגעים....

הם חייכו המון כשזה קרה, היום הכי מאושר בחייהם, היא התקיימה לה באותו היום, זה היה הרגע המאושר בחייהם. הם גידלו, טיפחו, השקיעו...זה היה הרגע המסובך בחייהם. הם אהבו , רצו, אך התאכזבו...זה היה הרגע המדכא בחייהם. היא בכתה המון כשזה קרה , היום הכי מזוויע בחייה , היא מתה לה באותו היום, זה היה הרגע הכואב בחייה. היא גדלה , טיפחה, השקיעה....זה היה הרגע המסובך בחייה. היא אהבה, רצתה, אך התאכזבה....זה היה הרגע המדכא בחייה. בחיים יש המון רגעים...רגעים טובים שיגרמו לך לבכות מרוב אושר והתרגשות, אך בחיים יש גם את הצד השני של המטבע , יש את הצד הכואב בחיים...כן וזה כואב... למדתי בחיים שדרך ההתמודדות יותר קלה ופחות כואבת מאשר לשבת ולשקוע בזה. יום יבוא, כן יום יבוא, והאושר יגיע...הרי הדרך אל האושר כרוכה בסבל רב...... ממני רונית-סקסית23

לא רונית, הדרך אל האושר

לא כרוך בהרבה סבל.הסבל רק יקשה, ורק ירחיק את הדרך אל האושר ואם כן , אז צריך להבין מה לא נכון ומה לא טוב בחיים שלך שגורם לך סבל. רוגע, שקט, תבונה, הם כן הדרך אל האושר..

0000ק0ית 23

New member
אין חכם כבעל ניסיון....

דברים טובים מקבלים אחרי מסכת ייסורים יש אנשים שלא מבינים ולא יודעים, ובמיוחד לא באותם הנעליים של ה"מחבר", ולכן קשה להם להבין או להתמודד עם דרך ה"מחבר"..ולכן לא יודעים במה מדובר... דברים טובים משיגים לאחר המון סבל וזיעה....ככתוב בתורה- " בזיעת אפך תרוויח את לחמך".... מסקנה : "try walking in my shoes" ואז נדבר!!!!!

LunasRoze

New member
"המילים אומרות את הכל"..

מסקסית23 - "המילים אומרות את הכל"!!!!

לא מדויק,

הדרך אל האושר.... כשנבין שבאמת אין אושר בסוף... האושר זו הדרך, והדרך בלבד, אך לעולם לא נבין אדם עד שנעמוד במקומו....

horovitm

New member
שטויות

העבר הוא הבעיה שלנו, העבר נכנס לנו לעתיד ולצערי העבר קובע לנו את העתיד...וזאת הבעיה

LunasRoze

New member
יש אושר ועוד איך,

רק צריך להאמין בדרך שאתה הולך בה, ומנתב לעצמך...וכן זה קשה ללכת בנתיב האושר כשעברת מסכת ייסורים. אבל אושר קיים...רק להאמין...וללכת בדרך הישר.

אין דבר כזה "הדרך אל האושר"

האושר נמצא בתוך כל אדם. לא צריך ללכת לחפש רחוק. העיניין הוא לדעת לראות - להרגיש ולחיות אותו. האושר הוא סגנון חיים, הוא קו מחשבה מסויים - הוא הכי פשוט אך קשה למצוא אותו כי האדם מחפש את הקושי, האדם מחפש את מה שאין לו במקום להנות ממה שיש לו. האדם הולך, איוור, פצוע, פוצע . פגוע ופוגע. וכן הוא נמצא בתוך כל אחד מאיתנו. מדיטציה עוזרת להרגיש את האושר והאהבה הפנימית..

אני בספק אם העגלים הבינו אותך...

כתיבה מלאת רגש..מלאת..ממממ...כמיהה לכתף..לדרך למוצא.... כתיבה מרגשת כתמיד... ואני מוצא בך המון רצון להצליח!!! רק כדי להוכיח ש...סקסית 23-4-5 הצליחה "עשתה" את זה... רק בשביל כל אלא שדיברו סרה באישיותך...רק כדי להוכיח. רונוצוק??? עצה אחת לי....תצליחי בשביל עצמך!!!!! אל תחפשי "פיד-בק" מהנוכחים...

0000ק0ית 23

New member
משה איש טוב שלי..

משה אני בחורה מאוד מיוחדת, יש בי הכל מהכל.... אך נשמה טובה אני יודעת להפריד בין הוירטואל למציאות...הפעם מישהו ניסה לערבב את זה, אך לא , לא אתן לאף אחד להרוס לי כלום... וכן יש לי את הגאווה והשליטה.....יש בי הרצון להוכיח כמה שאני טובה...כי זה ככה... אך בין כל הגאווה והשליטה מסתתר אדם טוב מאוד...שעוזר לזולת.... לא מחפשת פידבר מה"נוכחים" כי הם בעצם לא נוכחים..... משה אוהבת אותך....ואתה נראה ממש טוב במציאות...

תקנו אותי אם אני טועה

אני חושב להיות וירטאלי זה נוצר מן האדם כך שהאדם הפנימי האישיות האמיתית שלך הזיהות הפנימית שלך מצויירת ומשתקפת והאישיות שהעבר שלך הכתיב לך זה האישיות של היום יום בחיים האמיתים

LunasRoze

New member
הדמות סקסית23 מוכיחה:

שהוירטואל לא משקף את המציאות בכלל...

אנחנו רחוקים מאד

מלהיות מה שאנחנו באמת במציאות יש הרבה מחסומים שמוענים מאיתנו להיות מה שאנחנו באמת רוצים

למעלה