יש! קן יצא סוף סוף

star_female

New member
המ, פספסתי את ההצבעה הקודמת..

זה אומר שאני יכולה להצביע פעמיים?.. סתם
חבל שפספסתי אבל זה לא היה עוזר בכל מקרה... *מרגישה צורך לכתוב בפורום גם אם אין לה ממש מה להגיד*

Goggle Girl

New member
טלי!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה חוסר התחשבות, אנשים! היא חזרה וככה אתם מתעלמים?!

Digi Lista

New member
טלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך?איך עבר השבוע הראשון?התגעגעתי(למרות שלא ממש הייתי כאן כול השבוע בגלל לחץ,גם עכשיו אני לא כאן להרבה זמן)

star_female

New member
אני טלי...

זה לא בדיוק "ברוכה השבה" בגלל כמה סיבות, דבר ראשון לא ממש הלכתי, אני התגייסתי אז אני לא נמצאת בבית בימים ראשון עד חמישי, ודבר שני אני "אבקר" כל שישי ושבת (אני מקווה) בחצי שנה הקרובה. הפעם גם קראתי את כל ההודעות שהיו מיום שבת שעבר (חוץ מהשרשורי פרקים כי לא ראיתי אותם עדיין) אבל אני לא יודעת אם אני אוכל לעשות את זה כל שבוע (תלוי כמה הודעות יהיו וכמה זמן יהיה *לי*). ^^

lgmtk

New member
אהההההה../images/Emo26.gif

זו את
אחלה את ממש גדולה
את אולי הכי גדולה בפורום(?)......

star_female

New member
אני רק בת 18 וחצי...

יש יותר גדולים ממני למרות שהם לא מבקרים/מבקרות (יש גם בנים?) הרבה *אהם* טל וסבטה *אהם*

blitzmon

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

למרות שאני לא מכיר אותך.

star_female

New member
^_^ יאי, יחס

זה לא כל כך מתאים לשרשור הזה, אבל בכל מקרה.. השבוע עבר בסדר (עכשיו נשארו רק עוד 24 שבועות! ^^; ), הוידאו שלי לא הקליט הכל כמו שצריך
אז אני אנסה להשיג את הפרקים איכשהו כדי לראות אותם... ואני לא מאמינה שאני ערה עכשיו, אני צריכה להשלים שעות שינה (5 שעות שינה בלילה זה לא כיף X_X) ומצד שני אני רגילה לקום ב-5 וחצי (כבר התרגלתי..) אז זה גם די "מאוחר"... ^^;

למעלה