יש! קן יצא סוף סוף

יש! קן יצא סוף סוף

אחרי שהצבעתי נגדו כל כך הרבה זמן קן יצא סוף סוף.האמת שדי נצמאס לי להצביע נגדו,אז טוב שהוא יצא(טוב בשבילי,אולי גם בשביל עוד כמה) ומי שמעריץ את קן שיסלח לי,פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה. עכשיו הם נשארו רק 5 בקבוצה:שלושה נערי משקפת:טאי,דייויס וטאקויה ושני אחים זאבים בודדים:קוג'י וקואיצ'י. אסור להצביע נגד דייויס. אני מצביעה נגד קוג'י

Ray girl

New member
קוג'י

כמה שקשה לי, כי עם אני אצביע נגד קואיצ'י אנ'לא אסלח לעצמי ועםפ אני אצסיע נגד טאי\טאקויה הולכים לשחוט אותי

lgmtk

New member
התלבטתי מאוד בין דייויס לטאקויה אבל

אני בסוף מצביע נגד דיויס שהוא פחות אהוב עליי מבין השניים......חבל שעליי להצביע כך אבל זה מה יש........

lgmtk

New member
וווווואי../images/Emo26.gif

לא שמתי לב-אז טאקויה

יאקומו

New member
לללללללללאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

הגיע הזמן (נראה מי ינחש מאיפה הציטוט)... אוף! אני לא יודעת במי לבחור! *אחרי התלבטות קשה*- קואיצ'י

מיאו!קן-צ'אן שלי ;_;

מיאו!אוף... ממממ..אז אני בוחרת להצביע נגד טאקוייה. אני לא מסוגלת נגד טאי. נגד קואיצ'י או קוג'י אני גם לא מסוגלת. ודיוויס בחיים לא!!וגם בגלל שאסור...

meytar

New member
יש קוג'י יוצא!!

הייתי פתוחה שהוא ינצח אבל הוא הולך לצאת!!יש!!

Goggle Girl

New member
דמך בראשך את! נגד קוג'י?! ><

אם את חושבת שאת הפאנגירל הנושכת היחידה כאן, את טועה ובגדול!

Ray girl

New member
תיזהי מימני!

אני לא זוגרת ציפורניים! לא בידיים ולא ברגליים!

Goggle Girl

New member
... *מוציאה את הרובה*

אל תגזרי. תיראי אם אכפת לי. וכל המשחק זה שאתה בוחר להוציא את מי ש_אתה_ לא אוהב, לא את מי ש_את_ לא אוהבת. כל הקטע של האיומים זה ממש מיותר וחסר טעם לחלוטים

lori4

New member
את לא היחידהף....

כמו אידיוטית נרדמתי באוטובוס בחזרה מאילת ועכשיו כול השרירים שלי תפוסים לחלוטין, אני בקושי מצליחה להזיז ת'עצמי.

למעלה