יש!! קיבלתי צ'ק!!

sweetdreams

New member
יש!! קיבלתי צ'ק!! ../images/Emo130.gif

(עידכון תחילת-אמצע שבוע ככה, כי לא יצא כ"כ להתחבר בסופ"ש כדי לעדכן בעידכון השבועי
) אמנם של כמה מאות בודדות, כי התחלתי לעבוד רק בסוף החודש שעבר, אבל who cares, זה תמיד נחמד לקבל צ'ק שהשם שלי כתוב עליו, ומנוקה מביטוח לאומי.. עוד שניים-שלושה כאלו ולא צריך לדאוג לפנקס תשלומים יותר!! מה חוץ מזה? הייתי בשינקין שבוע שעבר.. היה כל כך כיף, התחלתי ממש לאהוב את ת"א לאחרונה, פעם ממש לא סבלתי את העיר הזאת.. אבל עכשיו היא נהייתה קצת בסדר..
נפגשתי עם חברה, ישבנו בארומה ואכלנו ארוחת בוקר, הסתובבנו בשינקין, הלכנו לדיזנגוף סנטר, קניתי שם שני דיסקים של שלום חנוך ופורטיסחרוף, ישבנו אח"כ ברולדין לאייס-קפה.. אז עכשיו אני בבית, שומעת את שלום.. זה דיסק כפול של הופעה.. הדיסק השני יותר טוב מהראשון לטעמי, הראשון יותר שקט ובשני הוא נהייה יותר ספייסי. אני בכלל מאוהבת בו לגמרי, ואני רוצה שוב ללכת להופעה שלו!! אני יכולה להרשות לעצמי, קיבלתי צ'ק
וגם פורטיסחרוף ממש-ממש-ממש טוב. דיסק משובח. באמת אחד האיכותיים. ברי סחרוף הוא אחד היוצרים בארץ שאני הכי מעריכה כבר הרבה זמן, ופורטיס הזה פסיכי לגמרי.. אני מודה שגיליתי אותו בעיקר מאז שהוא התחיל לשתף פעולה עם ברי. זה קצת כמו עם וויסקי, הוא יותר קשה לעיכול בהתחלה, אבל כשמתרגלים לטעם זה מדהים עד כמה שהוא טוב..
בקיצור, אמא שלי ואחותי חוזרות היום הביתה מחו"ל, היו בטיול עשרה ימים בהולנד-בלגיה-צרפת.. היה לי נחמד דווקא לגור לבד שבוע וחצי.. והן מביאות לי את הבושם שלי מהדיוטי-פרי, את הז'אן-פול-גוטייה, כי הוא כבר תכף נגמר לי. וחוץ מזה ביקשתי שיקנו לי בועת שלג מהולנד.. אתם יודעים, הבועות האילו שהופכים אותן ואז "יורד" שלג. אני מתה עליהן, יש לי אוסף קטן שלהן, אני כל הזמן קונה אותן בכל מיני מקומות.. וחוץ מזה אני ממשיכה לעבוד קשה... אבל להנות.. להנות זה חשוב. וקיבלתי ספר חדש: "הדוד פטרוס והשערת גולדבאך".. עוד משהו לקרוא בין הסיורים בלילות... וזהו.. אז מה איתכם, מה אתם עושים בימים אילו?? שתפו.. ותהנו... להנות זה באמת הכי חשוב!!

sh53

New member
אין על ז'אני ../images/Emo99.gif

כשיהיה לך כסף ותרצי ללכת לראות הופעה באמת שווה - ממליצה על שלמה ארצי. הייתי שם פעם אחת בזכות האקס והתאהבתי בהופעות שלו.

sweetdreams

New member
נכון ../images/Emo99.gif

זה הבושם שלי כבר שנים, לא מחליפה אותו בעד שום בושם אחר שבעולם.. הייתי כבר בהופעה המשותפת של שלום ושלמה, כשהמועדף עליי לפני ההופעה היה שלמה, ואחרי ההופעה לגמרי היה שלום.. אני אהבתי אותו עוד לפני זה, אבל זו פעם ראשונה שהייתי בהופעה שלו והוא קנה אותי לגמרי. אח"כ הייתי בהופעה נוספת של שלום, הפעם לבד. הופעה מדהימה!! הבנאדם אלוף, הוא כזה פרפורמר. מאילו שאי אפשר שלא להתאהב בהם כשרואים אותם על הבמה.. ואני רוצה עוד
אהה, אבל אני מסכימה איתך במאה אחוז לגבי שלמה, מהטובים והמשובחים שיש לנו כאן..

היי!

נשמע שעשית חיים.. אז מה חדש אצלי? יום ראשון בערב באו לישון אצלי 3 חברות טובות שלי ועשינו מלא צחוקים... הצטלמנו, דיברנו, פשוט היה כיף!! נזכרנו גם שלפני שנתיים, לכבוד אחד מימי ההולדת של אחת מאיתנו, עשינו גם מסיבת פיז'מות כזאתי.. ומשמה כל הקשר של ארבעתנו התחיל לפרוח ועכשיו הוא ממש משגשג..
ביום שני, אחרי שכמה ימים עבדתי על פגישה, נסענו, אני וחברות שלי, ברכבת לעזריאלי. שמה פגשנו את אחד מאלה שהזמנתי. הסתובבנו קצת ואז התחילו להגיע שאר החבר'ה. בסופו של דבר היינו משהו כמו 18 חבר'ה... חלק באו בלי שהזמנתי... כשהתיישבנו לאכול בבורגנץ', פתאום חברה שלי אמרה לי שהיא צריכה לדבר איתי. היא סיפרה לי על אחד הידידים לשעבר שלי (רבנו והחלטנו להפסיק את הקשר) ששאל אותה עליי ואיכשהו הוא והחבר הכי טוב שלו (שגם הקשר שלי איתו לא הכי משהו) הגיעו בלי הזמנה.. אני לא גירשתי אותם אבל, פשוט אני לא אוהבת שאנשים באים בלי שהזמנתי אותם (למעט מקרים מסויימים). אבל במשך כל אותו זמן לא דיברתי איתם... זה כזה קשה להיות ביחד עם עוד הרבה אנשים כי כולם מתפזרים לאן שבא להם.. אבל בסופו של דבר כולם נפגשו בגג.. אני מדי פעם פרשתי עם חברות להסתובב ולקשקש... ואז בסופו של דבר הגיע הזמן להיפרד.. נתתי חיבוקים לכולם.. ו2 בנות קנו לי מעיין ברכה כזאתי.. אני יכולה לסכם את הביקור שלי בקנדה בתור אחד החלומות הכי טובים למרות, כל הקשיים (מלחמה, סבתא רבא שלי, דודה של אבא שלי). ועכשיו אני פה בשעה 5:55 בבוקר על המחשב.. יש לי ג'ט לג.. חח.. אממ הטיסה הייתה נחמדה... לקחו לי ליווי.. כשהגעתי לשדה תעופה בן גוריון, אז הסתבר שהיה עיכוב של 45 בטיסה מישראל ללונדון ובשדה תעופה פחדו שאני אפספס את הטיסה לקנדה.. בסופו של דבר תפסתי מקום בטיסה הבאה במחלקת עסקים.. אז עליתי למטוס עם דיילת ומשמה הובילו אותי למקום שלי.. וככה כל כמה דק' באו לבדוק עליי.. כשירדתי בלונדון, נכנסתי לאוטובוס שכולו היה ריק חוץ ממני מהנהג. בפתח לשדה חיכה לי דייל שהוא לקח אותי לחדר המתנה של הילדים.. הייתי שמה 4 שעות... כל הזמן נכנסו ויצאו ילדים אבל אפחד לא דיבר עם אפחד... אח"כ באו לאסוף אותי ועוד 4 ילדים ונכנסנו למטוס... נכנסתי למחלקת עסקים כי זה המקום שקיבלתי.. פשוט היה כיף שמה.. כל הזמן קיבלתי אוכל ושתיה.. הייתה אפשרות להשכיב את המיטה עד הסוף... וכל מיני פינוקים..
ואז נחתתי בקנדה.. אחרי בדיקת דרכונים, לקיחת המזוודות, והמתנה של כמה דק' כי אחת מהבנות שהייתה איתי בטיסה לא מצאה א המזוודה שלה, פגשתי את אמא שלי ואחותי... ירדו לי דמעות.. והתחבקנו חזקק... אחותי הכינה לי כל מיני מתנות עבודת יד, ציור ומכתב.. נסענו להביא את אבא שלי מעבודה ואז נסענו הבייתה.. ראיתי את ספוט... הוא עבר סירוס לפני כמה שבועות אבל, הוא הסתבך קצת עם הסירוס.. הוא איכשהו הגיע לאיזור ונהייה שמה אדום.. ואז הגדילו לו את הצווארון ואתמול אם אני לא טועה הוציאו לו את התפרים.. מחר אמורים להוריד לו את הצווארון.. אבל הוא כזה מצחיק..
הוא לא יכול לשתות ולאכול לבד בגלל הצווארון..
אז זהו העדכון שלי להיום
שאלות התקבלו בברכה..

sweetdreams

New member
וואו...

לא היה לך קצת מלחיץ לטוס לבד, במיוחד עם נחיתת ביניים בלונדון, והעיכוב הזה בטיסות??

לא..

היו לי דיילות ודיילים..
זה ממש פינוק...
הרבה תשומי מקבלים... חחח.. איך שנחתתי ההורים שלי אמרו שאם אני מקבלת גם השנה ציונים טובים, אני יכולה לנסוע לישראל גם בקיץ הבא.. ואז בקיץ שאחרי זה אני מסיימת תיכון ואני אוכל לעשות מה שבא לי...

sh53

New member
את מחייכת הרבה בהודעה ../images/Emo13.gif

לא פחדת אפילו קצת? מעיין לראות כלב שיצו קטן עם צווארון אליזבט ענק - נראה לי שהצווארון יותר גדול מהכלב

למעלה