sweetdreams
New member
יש!! קיבלתי צ'ק!! ../images/Emo130.gif
(עידכון תחילת-אמצע שבוע ככה, כי לא יצא כ"כ להתחבר בסופ"ש כדי לעדכן בעידכון השבועי
) אמנם של כמה מאות בודדות, כי התחלתי לעבוד רק בסוף החודש שעבר, אבל who cares, זה תמיד נחמד לקבל צ'ק שהשם שלי כתוב עליו, ומנוקה מביטוח לאומי.. עוד שניים-שלושה כאלו ולא צריך לדאוג לפנקס תשלומים יותר!! מה חוץ מזה? הייתי בשינקין שבוע שעבר.. היה כל כך כיף, התחלתי ממש לאהוב את ת"א לאחרונה, פעם ממש לא סבלתי את העיר הזאת.. אבל עכשיו היא נהייתה קצת בסדר..
נפגשתי עם חברה, ישבנו בארומה ואכלנו ארוחת בוקר, הסתובבנו בשינקין, הלכנו לדיזנגוף סנטר, קניתי שם שני דיסקים של שלום חנוך ופורטיסחרוף, ישבנו אח"כ ברולדין לאייס-קפה.. אז עכשיו אני בבית, שומעת את שלום.. זה דיסק כפול של הופעה.. הדיסק השני יותר טוב מהראשון לטעמי, הראשון יותר שקט ובשני הוא נהייה יותר ספייסי. אני בכלל מאוהבת בו לגמרי, ואני רוצה שוב ללכת להופעה שלו!! אני יכולה להרשות לעצמי, קיבלתי צ'ק
וגם פורטיסחרוף ממש-ממש-ממש טוב. דיסק משובח. באמת אחד האיכותיים. ברי סחרוף הוא אחד היוצרים בארץ שאני הכי מעריכה כבר הרבה זמן, ופורטיס הזה פסיכי לגמרי.. אני מודה שגיליתי אותו בעיקר מאז שהוא התחיל לשתף פעולה עם ברי. זה קצת כמו עם וויסקי, הוא יותר קשה לעיכול בהתחלה, אבל כשמתרגלים לטעם זה מדהים עד כמה שהוא טוב..
בקיצור, אמא שלי ואחותי חוזרות היום הביתה מחו"ל, היו בטיול עשרה ימים בהולנד-בלגיה-צרפת.. היה לי נחמד דווקא לגור לבד שבוע וחצי.. והן מביאות לי את הבושם שלי מהדיוטי-פרי, את הז'אן-פול-גוטייה, כי הוא כבר תכף נגמר לי. וחוץ מזה ביקשתי שיקנו לי בועת שלג מהולנד.. אתם יודעים, הבועות האילו שהופכים אותן ואז "יורד" שלג. אני מתה עליהן, יש לי אוסף קטן שלהן, אני כל הזמן קונה אותן בכל מיני מקומות.. וחוץ מזה אני ממשיכה לעבוד קשה... אבל להנות.. להנות זה חשוב. וקיבלתי ספר חדש: "הדוד פטרוס והשערת גולדבאך".. עוד משהו לקרוא בין הסיורים בלילות... וזהו.. אז מה איתכם, מה אתם עושים בימים אילו?? שתפו.. ותהנו... להנות זה באמת הכי חשוב!!
(עידכון תחילת-אמצע שבוע ככה, כי לא יצא כ"כ להתחבר בסופ"ש כדי לעדכן בעידכון השבועי