יש קורס מדריכי פילאטיס במדרשה

ilanisa3

New member
יש קורס מדריכי פילאטיס במדרשה

לכל המעונינים נפתח קורס בדצמבר למדריכי פילאטיס במדרשה לתרבות הגוף בתל אביב. מבדיקה שערכתי הוא הכי זול מבין שאר בתי הספר.

הכי זול? זו הדרך למכור???

מצטער, כשזה מגיע לעבודה עם אנשים, עם גופם ועם יכולת להשפיע על בריאותם ותיפקודם, כדאי שלא המחיר יהיה המדד אלא האיכות, היקף, מקצועיות, צוות המדריכים וכו'. לא בכדי אמרו :קונים בזול משלמים ביוקר"...

טלי93

New member
קורס מדריכים- רק בדרור רז

שלום, שמי אורלי אורן ואני המנהלת המקצועית של "דרור רז המרכז הישראלי לפילאטיס"- הרשת ובית הספר. לימוד שיטת הפילאטיס הינו לימוד מקצוע לכול דבר. ועל כן מורכב מתנאי קבלה, הכנה לקראת קורס, עמידה בדרישות גבוהות ועוד. בבית הספר אותו הקמתי ואני מנהלת אני נותנים לתלמידים 600 שעות לימוד בקורס מכשירים ובקורס רצפה, בין 160 ל-200, תלוי בצרכי התלמיד. רבים הפונים אליי אומרים כי הקורס יקר בהשוואה למקומות לימוד אחרים, אבל אני נוהגת להסביר שבשל אחריות רבה לדעת נושאים לא מעטים בתחום עבודת הגוף, יש צורך בלימוד הפרמטרים הללו, וכי יש לתת את הדעת למס' שעות הלימוד אותן אנו נותנים לעומת מס' שעות הלימוד אשר בתי ספר שונים נותנים. אנו דורשים השתתפות מינימילית בשיעורים לפני הקורס, השתתפות במכינה/מבחן אנטומיה, עמידה בכושר גופני מינימלי, סיום חובות ועוד. אני ממליצה לבקר באתר ביה"ס ולהתרשם www.pilates.co.il בכול מקרה, בהצלחה... וגם אשמח לעמוד לרשותך, אורלי אורן- טל' ארצי 730 500 1599 או במשרד ביה"ס 5177800 - 03

CillDara

New member
רק?? וואללה??

רק ניק אחד גם?

darmon7

New member
שגית פילאטיס

היי לכל המעוניינות הייתי רוצה להזמין אתכן לסטודיו החדש שלי ברמת בגין שבחיפה, סטודיו אישי של 3 מיטות. מי שמחפש מקצועיות יכול לבדוק אצלנו, שעור ניסיון ב 25 ש"ח. שגית 050-7491381 www.spilates.net

למעלה