יש קוד כזה

• פותח הנושא lin75
  • פורסם בתאריך

lin75

New member
יש קוד כזה

שמאפשר למלות את כל הכישורים של הסימס? הניקוי ההתעמלות והכל.. כי זה מעצבן לחכות שנה עד שאחד מתמלא ומה הקוד של הכסף?

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo169.gifאממ..

יש כזה קוד. אני לא יודעת מהו אבל כי אני לא משתמשת בו.. אבל יש כל מיני חפצים פרוצים להורדה. הנה אתר שיש בו: www.modthesims2.com|לינק| והקוד כסף: motherlode ולכמה כסף שרוצים: familyFunds

זה FamilyFounds.../images/Emo129.gif

ואני לא בטוחה שהוא עובד. ד"א, הקוד להעלאת הכל הוא maxmotives, אבל לא ניסיתי אותו.

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo169.gifדי הייתי בטוחה שאני

לא אכתוב אותו נכון
והיא ביקשה קוד שימלא את הסקילים לא את המצב שלהם.

מצטרף!../images/Emo60.gif

מישהו יכול להביא דף ספציפי לחפצים הפרוצים?! שמעלים את כל הכישורים..?

lin75

New member
מצאתי את הקוד:

צריך לכתוב בחלון הקוד: boolProp TestingCheatsEnabled true אח"כ לעצור את המשחק בפאוזה (מבלי להגיע למצב בניה וקניה) ואז לצאת מהבית ולהכנס שוב ואז להכנס לכישרונות של הסימס וללחוץ על שורת הכישרון שרוצים לעלות ולגרור עם העכבר כדי למלא את כל השורה. וככה זה עובד לגבי הכל שם כולל המצבי רוח שלהם אפשר לעלות אותם עם לחיצת העכבר על אנרגיה למשל ולמלות אותה וגם ככה זה לגבי חברים, זה מעלה את המספר.

lin75

New member
וכמה שאלות ../images/Emo13.gif

באיזה משחק הרחבה מופיע סנטה קלאוס? מה יותר עדיף? עושים עסקים או חיות? (מה יש בהרחבה של החיות? זה כדאי?) יש לי עונות ובקנית חפצים מופיע סמל של מדפים אבל אין אפשרות לראות אותם. זה אומר שזה שייך למשחק הרחבה אחר? ושאלה אחרונה- יש לי את חיי לילה אבל אין אפשרות לנסוע לשם משכונה אחרת אלא רק בשכונה שהקמתי שם את המשפחה שלי כלומר בשכונות אחרות לא מופיע לי האפשרות לנסוע לdowntown יש דרך לשנות את זה?? שזה יופיע בכל השכונות.. וזהו תודה

עונה!!!!

1-אין סנטה קלאוס באף חבילת הרחבה אבל אפשר להתחפש לסנטה אם יש לך חגים(אני לא מבין למה כי חג המולד הוא נוצרי אז למה שיהודי ירצה סנטה קלאוס??????) 2-עוסים עסקים 3-אם זה מדפים מחוברים כזה אז זה של עסקים אם לא אז אני לא יודע 4-בכל שכונה צריך ליצור את דאון טאון (במצב שכונה יש לך ליד איפה שנכנסים פלוס ליד)אה... זה כמו ליצור את עיר המשנה בעובים עשקים או את האוניברסיטה באוניברסיטה מקווה שעזרתי!!!
אה.... וסוף סוף אני שם את המאומץ....

טעות

יש סנטה קלוס בחגים.. אבל צריך להכין עוגיות סנטה ואז הוא יבוא... וכן אפשר גם להתחפש אליו

אז אם אפשר שהוא יבוא זה הופך יותר ל....

תוספת הרחבה ממיני תוספת כי אפ אפשר לחגוג ואפשר לעשות שנה חדשה ויש עוגיות ופתיחת מתנות וסנטה קלאוס למה לא עשו את חבילת הרחבה(שבטוח היתי קונה!) למה?????????????????

למעלה