יש צרותתת

CajU9

New member
יש צרותתת

החופש מגיע, וחבר של אח שלי הגדול טס עוד ימים ספורים לארהב. אני חייב נגן שאני אוכל לצאת איתו לריצות, אבל אני לא מעוניין באיזה נגן עם 128,256 או 512 מגה בייט. אני רוצה 1G. בגלל זה הוצאתי לבינתיים את סוני ואת ריו, כי לא מצאתי נגנים שלהם שגם יש בהם 1ג'יגה, גם מתאימים לריצה, ולא עולים על סכום ה-150 דולר. עכשיו לבינתיים יש לי שתי אופציות: 1. creative muvo, עולה 150 דולר, ויש בו 1G. http://us.creative.com/products/products.asp?category=213&subcategory=215&product=10737 2. את ה-iPod Shuffle, שאני בטח לא צריך לספר פה עליו, נגן הפלאש של אפל, 1ג'יגה, אותו מחיר.. הבעיה שאני לא יודע אם הוא אמין מבחינת ריצות, באתר אפילו לא מוכרים רצועה שנצמדת ליד (בדרך כלל בנגנים שניתן לרוץ איתם מצרפים זאת, ללא תוספת מחיר..) בקיצור, אני לא יודע אם הוא חזק מספיק או לא, אולי הוא יתקלקל מהר ואז אני נדפק... עזרה בבקשה, אם יש לכם המלצות לנגנים אחרים אני אשמח לקבל, ובכלל, כל מה שעולה לכם לראש, ממש חשוב...

TheRealDeal

New member
לSHUFFLE מוכרים רצועה ליד..

אבל לדעתי הוא לא שווה את הכסף, בעיקר בגלל שאין לו מסך... לסוני יש נגן פלאש של ג'יגה ב150$, אבל עדיין לא הוציאו לו רצועה ליד, חפש בCNET. שוב, בCNET ממליצים על הנגנים הטובים ביותר שיש בשוק, תסתכל שם. www.cnet.com ושם לREVIEWS, תבחר באפשרות "MUSIC" ומשם אתה כבר תמצא.

CajU9

New member
תודה רבה :]

אם יש עוד אנשים שמבינים בנושא אני אעריך מאוד אם תענו :(

GoatGuy

New member
קנה פה בארץ (+נצל"ש)

כמה שאני שונא להמליץ עליהם - הנגני USB הפשוטים האלה הם לא כאלה נוראיים. כזה של ג'יגה יעלה לך 650 ש"ח סביר להניח - הנה יש את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=39529 ויש את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=131053 תוסיף לזה גם אוזניות איכותיות באמת - כאלה של 200 ש"ח לפחות (בארה"ב! כמו EX71SL) ויש לך אחלה נגן שבעולם. וסתם נצל"ש - האייפוד פוטו 40 ג'יגה שלי התחיל קצת להשרט למרות המאמצים שלי - והחשוד העיקרי הוא הנרתיק עם הקליפס לחגורה (הגרוע) שאפל מצרפת. כנראה שהוא באמת ממש שורט אותו- כי כולה הוא בילה בפנים פעמיים או שלוש. אני מחכה שיגיעו בדואר הכיסוי סיליקון שהזמנתי (52 ש"ח -כולל תופסן לחגורה, מגן מסך ורצועה ליד!) ואוזניות הEX71SL שאחותי הזמינה לי בהפתעה ליום הולדת (לא שאני יודע על זה משהו
) ואז סוף סוף אני אוכל לצאת עם הבייבי מהבית -הוא ראה אור שמש לא יותר מארבע פעמים..

benler

New member
Photo על הזרוע - לא ממש נוח

הוא כבד מידי. לך עם נרתיק החגורה. לגבי הנרתיק שהם נותנים - אני סבלתי מאותה בעייה בדיוק. לא ממש ברור לי מה הם חשבו כשהחליטו לצרף דווקא את הנרתיק הצ'יקמוק הנ"ל. בן

GoatGuy

New member
ebay

נתתי קישור - טייל כמה שרשורים אחורה. אגב, לעוקבים - רק עכשיו BHphoto שלחו לי את הטופס הצהרה שהאייפוד לא הגיע, אבל כמובן שאני לא מתכוון למלא אותו מכיוון שהמכשיר הגיע בסוף.

benler

New member
Muvo TX FM

עולה 140$ לדגם של ה 1GB (או קצת פחות), מגיע עם נרתיק לחגורה וגם עם רצועת יד (לוודא טרם הקנייה. זה משתנה בין האריזה האמריקאית לאירופאית). מכשיר חביב, אמין, חסכוני (20 שעות על סוללת AAA יחידה). אתה יכול לרוץ איתו כל היום והוא יתפקד מעולה. ממליץ לא לקנות את ה Shuffle (ללא סוללה, רדיו ועוד). בן

Gal isr

New member
לי יש את השאפל של 512 MB

קיבלנו מתנה מהתוכנית EXIT... אבל בכל מקרה: המכשיר מגיע עם בטריה אוזניות, ומתלה לצאוור- מאוד מגניב..זה הכל. מבחינת עמידות בריצה והכל, לא יצא לי לבדוק עדיין- אבל מחר אני מוכן לנסות בשבילך
סך הכל אחלה מכשיר.

למעלה