יש ציוני בגרויות!!!!!

ההבדל בן המגן לבגרות 30 נקודות...

זה הרבה ולא חשבתי על זה... באמת שווה לבדוק מה עם השאר... בכל מקרה אני הולכת מחר לבית ספר לאחראית על הבגרויות ניראה מה היא תגיד לי...

נכון, אבל אם זה רק אצלך ככה

לא נראה לי שיש בעיה, הבעיה היא אם אצל הרבה מהתלמידים יש כאלה פערים בין המגנים לציוני בגרות.. אבל תבדקי, בהצלחה

הייתי היום בבית ספר ושאלתי...

כן לרב הקורס ההפרש בן המגן לבגרות הוא גדול מאוד ולא החשיבו לאף אחד את המגן.... דיי באסה... =\ המזל שלי שבמועד א' סופי יש לי 66 ולא נכשל...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוו... אצלי בסדר :)

אנגלית שאלון F- מגן 88, ציון בחינה 83- סופי 86. [ואני לא ידעתי איך אשרוד 5 יחידות ^^] היסטוריה ב'- מגן 85, ציון בחינה 72- סופי 79. [לאור הזמן שהשקעתי בלמידה לבגרות הזאת, העובדה שהיסטוריה זה המקצוע הכי חלש שלי ולא ציפיתי לקבל יותר מ- 60 בבגרות עצמה כי היא הייתה ממש חרא אני מרוצה ^^ בהיסטוריה א' יש לי סופי 78 P:] חיבור- מגן 90, ציון בחינה 83- סופי 87. [לא למדנו חיבור בכלל וניגשנו לבגרות מבלי לדעת איך כותבים חיבור ומה צריך לעשות
יאייי ^^ אני כה גאה! ידעתי שלכתוב על ניסויים בבעלי חיים יילך לי טוב!]

ארפיגי

New member
שאלה חשובה..

שמו לי "חשד" על מתמ' 005.. תכלס מה זה אומר? וזאת הפעם השלישית שאני עושה אותה, סתם באתי לראות אולי אני יצליח לשפר... זה משפיע? =\

nomad21

New member
......

87 סופי 07 (88 בבגרות 85 מגן) 86 חיבור (בגרות ומגן אותו דבר) בE נשארתי על 91 שוב פעם.. (93 מגן) מתי אני כבר אשיג את ה95+

Itay Simons

New member
אממ

81 במבחן בחיבור וסופי 91 (ציון הגשה 100) 99 באנגלית E, סופי 99 (ציון הגשה 98)

אצלי.

לשון והבעה חלק ב' (הישיבה שלי היא אחת מתוך 7 בתי הספר שעושים את התוכנית הנסיונית (החדשה))- 95 מגן 86 בגרות 91 סופי. אנגלית D - מגן 90 בגרות 94 סופי 92 ניגשתי גם 003 004 לא קיבלתי משהו.. האמת גם לא ציפיתי שנתיים לא נגעתי בחומר.

אביטל21

New member
ממממ ניגשתי רק להבעה חורף94 סופי1!!

96 הגשה - היה מגיע לי יותר 92 בגרות

אביטל21

New member
ממממ ניגשתי רק להבעה חורף94 סופי1!!

ממממ ניגשתי רק להבעה חורף94 סופי1!!96 הגשה - היה מגיע לי יותר92 בגרות

Ana Lyn Newkirk

New member
אז ככה...

מתמטיקה- 63 ב-006 (בוחן אדיוט, אחרת אין לי הסבר אחר, למה היו לי רק 2 טעויות חישוב שהיו שוות מקסימום 4 נקודות) 96 ב-007 (גם לא שהיה זכור לי משהו שהיה צריך לרדת לי עליו) בהסטוריה ב' קיבלתי 91, בפעם השניה שניגשתי, ויש לי סופי 90 בהסטוריה בתנ"ך ואזרחות המגנים של המורים הבני אלף דפקו אותי.. בשניהם המתכונות שהם נתנו היו ברמה יותר קשה מהבגרות.. ואז הגישו אותי בשניהם על 85.. ואז בתנ"ך קיבלתי 93 בבגרות (89 סופי) ובאזרחות 90 בבגרות (88 סופי)

דללה

New member
שלא נדע מצרות! ../images/Emo7.gif

85 באנגלית ו78 בחיבור.. אין מצב (!!!) שאני נשארת עם הציונים הגרועים האלה!!! אין מצב!

Ana Lyn Newkirk

New member
תגידי תודה שזה בחיבור

שזה אומר שלא תצטרכי בכלל ללמוד.. אצלי זה באזרחות ותנ"ך

למעלה