יש ציוני בגרויות!!!!!

יש ציוני בגרויות!!!!!

יאללה שפכו, כמה, למה, איפה, מי? אצלי 96 באנגלית ו82 בחיבור (זה היה החיבור השני שעשיתי בחיים.. אז אני מאושרת =))

onlyhope1

New member
חחח על הבוקרר

95 סופי ספרות חח באסה חשבתי אני יודעת לחפור יותר טוב מזה חח (92 בגרות 97 הגשה) 91 חיבור!! וגם אצלי זה חיבור שני :)) (87 הגשה..94 בגרות) ואינגליש..שאותו אני בטח יעשה עוד פעם חח כי לא רוצה 94..גם בגרות וגם מגן אותו דבר ואעאעא זהו סיימתי רשמית..הכל!!! (חוץ מפיסיקה מחשבים ואזחרות :()

Elvi89

New member
85 ספרות!!!

82 בבגרות 88 הגשה וחשבתי שהלך לי גרועעעעעעעעע...

ציונים מעולים... וחתימה שלך לא

נכונה לדעתי.... מה אז המדד אם לא העמידה על כל הציפיות שלנו? העמידה על הציפיות של אחרים מאיתנו? שעם זה בכלל אני לא מסכימה כי החברה הרי כל הזמן בוחנת... למרות שאם אני יפנים את החתימה שלך אני אהיה אגם הרבה יותר מאושר.... אבל זה בלתי אפשרי כי אני לא רואה מדד אחר להצלחה...

shame on you

New member
אההה..

ניגשתי רק לאנגלית ולמתמטיקה. באנגלית שאלון E בגרות 99, מגן 95, סופי 97. במתמטיקה 006 בגרות 81, מגן 78, סופי 80. חשבתי שהלך לי קצת יותר טוב מזה בבגרות.. =/ וחוצמזה ביצפר זה קקה! צציוני המגן רק מורידים לי את הציונים סופיים. אמנם רק בכמה נקודות, אבל זה מעצבן. שלא יקראו לזה "מגן"!

היה אצלינו קטע מצחיק עם זה

אחד המורים למתמטיקה ניסה לשכנע תלמיד שיירד לארבע יחידות, כי הציונים שלו היו גרועים, וגם במתכונת הוא נכשל. אז הוא אמר משהו בסגנון "אני לא רוצה לתת לך מגן, אני רוצה לתת לך הורס".

חחחחחח

שנה שעברה היה לי ככה.. ב7 בגרויות מתוך 9 שעשיתי- קיבלתי יותר מה'ציון שנתי' (בגלל שהישיבה שלי ידועה בתור בי"ס עם תלמידים סטלנים שכולם עוברים את המגן בבגרויות אז שינו את זה מ'מגן' ל'ציון שנתי' - כי הוא דופק את הרוב.) וזאת הרגשה לא משהו בכלל..

כרגיל.... חורשת את הנשמה וזין אני

מקבלת בציונים.... וזה בכל דבר שאני נוגעת בו בשנה האחרונה.... אנגלית D שחור 0 69 72 71 הסטוריה,לימודי חובה חלק ב' 50 80 53 חיבור עברי 1 77 90 84 אנגלית עוד מילא... אבל היסטוריה חצי שנה הייתי בבית ספר הזה 3 פעמים בשבוע עד 6... בקושי נשמתיייייייי!!! וזה עוד פעם שניה שאני ניגשת לאותה בגרות... והכי מעצבן שציון שנתי יש לי 80!!! למה הם נתנו לי רק 3 נקודות? היו צריכים לתת לי לפחות 60-65 סופי.... מזל שבפעם הראשונה שניגשתי לבגרות לא נכשלתי... חיבור כל השנה הייתי על 85-90 ואפילו על יותר מזה... המורה הגישה אותי על 80 ובבגרות קיבלתי 77 מקצוע שהלך לי כמעט בעניים עצומות.... הכי מאכזב בעולם.... לפחות פה הם העלו לי לפי השנתי ונתנו לי סופי 84... שזה סבבה... אבל עדיין מאכזב מאוד =\ תגידו אפשר לערער על היסטוריה? עם זה שהם לא חישבו לי את הציון השנתי בכלל...

בהיסטוריה זה טעות, הם לא יכולים לא

להתחשב במגן.

נראה לי,

שהם לא יכולים לא להתחשב לך במגן הם יכולים להפיל מגנים אבל זה רק עם היו הבדלים גדולים בין הציון בחינה למגן אצל הרבה מהתלמידים אצל אותה מורה.. תבדקי, אולי הפילו לכולם את המגנים, ואז זה כן הגיוני..

למעלה