יש ציונים!!

LuLiLoPiLaTo1

New member
בהרצליה?:)

תגידי איפה זה ,אני אבוא לבקר

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo12.gif

נראה לי שהתכוונת להודעה שלי על קפה הלל?...
זה בהרצליה פיתוח, באזור של מקס ברנר/ארומה וכאלה. את מוזמנת.

LuLiLoPiLaTo1

New member
זה היה מפחיד! למה זה שורשר לכאן?

נראה לי ששוב תפוז הוכיחו שהם |זבל|.. ואכן כן:) חח סבבה אני אודיע לך אם אבוא

m0sh3

New member
הלך טווווב

סופיים ב5 יחידות מחשבים 100 מתמטיקה 99 אנגלית 98 תלמוד 97 תנך 83 [
נפל המגן בשאלון אחד] אזרחות וחיבור 88 החיים טובים

keren2noy

New member
גם אני עשיתי תלמודדד =]

וזה המקצוע שהכי אהבתי מבין המגמות! אתה בבצפר דתי או רגיל חילוני?

כל כך פחדתי מהציונים,

והכל בסוף הסתדר כמו שרציתי :] לא לטובה, אלא כמו שרציתי במקרה הכי גרוע. הר שלם ירד מעל הלב.

4LeafClover

New member
אחלה ציונים. ../images/Emo13.gif

עברתי הכל, ואזרחות אפילו קיבלתי 72 סופי אחרי שכל השנה ישבתי על 50 עגול ויפה. כיף.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאני טיפשה. ../images/Emo4.gif

אני מסתכלת על הציונים של כולם ושל החברים שלי וקולטת שאני ממש ממוצעת ומטה. אוף איך האכילו אותי בשטויות האלו שאני חכמה בכלל? איך יכלו לעשות לי כזה דבר ולשקר לי כל השנים האלו?
והחלטתי היום סופית. אני עושה 4 יחידות מתמטיקה. זה נשמע אמנם מאוחר, אבל עדיף 100 ב4 יחידות מאשר 83 ב5 יחידות. אז מועד קיץ 07 היר איי קאם! [שאלון 003 004] חוץ מזה אני משפרת אישות, עושה תנ"ך 2 יחידות של בצפר חילוני, ובע"ה עוד כמה בגרויות שדורשים תיקון דחוף! חוץ מלשון וחיבור [סופי 95 בשניהם יחד] ואנגלית [96] אני לא כזה מרוצה מהציונים כי עם טיפונת השקעה הם היו יכולים להיות גם 100... אבל מפיזיקה אני טיפונת מרוצה כי לא חשבתי שאני אעבור את ה80 ויש לי 84. אוף. אני טיפשה. אני עם שכל של אדם מתחת לממוצע. זה מרגיש כזה רע

../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif

אבל איך אפשר לעשות תנ"ך של בי"ס חילוני?
ואז זה מבטל לי את התנ"ך שלי?

לומינגו

New member
ליייייייייייינוי!

את? טיפשה?!?! מפתאום. זה פשוט שכולם חוץ ממך חרשנים
תקשיבי בובה, את ממש ממש חכמה, ואת יודעת את זה. וציוני בגרות הם המדד האחרון לחוכמה. חוצמזה, אני אמרתי שאת חכמה וזהו. זה גמור.

ממממור

New member
../images/Emo204.gif הסיבה היחידה

לקרוא לך טיפשה היא שאת חושבת את זה... איך את יכולה להיות טיפשה בשחקים? (אוי האגו)
בובה- את יודעת שבגרויות אומרות שיט נכון? לביו בה ביי

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאת לא מבינה

זה שאני אהיה בע"ה בוגרת שחקים לא יעזור לי בשיט ללימודים גבוהים. זה לא שאני אלך לאיזה אוניברסיטה ואגיד להם "היי, יש לי בגרויות מחורבנות אבל אני בוגרת קורס אע"מ" והם יקבלו אותי בזרועות פתוחות...
בגרויות אומרות את העתיד שלך. ואני מאוד מקווה שזה לא אומר שיט

R o N i 17

New member
סליחה שאני מתערבת,

אבל מה ששיט זה שבגרויות אומרות את העתיד שלך לא חסרים אנשים שגם בלי בגרות הצליחו והתקדמו יפה מאוד בחיים וההפך, לא חסרים אנשים שעם בגרות מעולה לא עושים הרבה בחיים שלהם

ממממור

New member
../images/Emo204.gif למלמלמלמ

דבר ראשון- אני ממש לא בטוחה שאת צודקת בקשר ל"אני בוגרת קורס אע"מ" חוצמיזה- הציונים שלך ממש מספיק טובים לכל דבר אם יהיה לך פסיכומטרי גבוה (ויהיה לך) ונסיים ב- היום נפגשים בעירבירה?

m0sh3

New member
קודם כל ,

ל50% אין בכלל בגרות , אז ברכותיי - את כבר מעל הממוצע. דבר שני , לא כולם מסיימים את כל הבגרויות שלהם על 100 , וסביר להניח שהממוצע שלך בשילוב עם פסיכומטרי טוב יספיק לרוב התחומים שתרצי. דבר שלישי , לא חסרים אנשים שסיימו תיכון עם בגרויות גרועות ופשוט שפרו אחר כך , והבגרות שלהם נהיתה מעולה. אם תצטרכי , גם לך תהיה אפשרות לשפר ,ונראה שזה מה שאת מתכננת אז אין מה לדאוג.

בלה

ביולוגיה - סופי 90 (שזה נחמד בהתחשב בכך שהמגנים שלי היו 65, 85 ו-90) מדעי החברה - סופי 95 (ע"פ - 100, סוציולוגיה - 91, פסיכולוגיה - 96) אנגלית - סופי 92. :\ חיבור - 94 סופי. :) (קיבלתי בבגרות 92)

למעלה