יש ציונים!!

R o N i 17

New member
שלום :) אני חדשה כאן...

קוראים לי רוני ובעוד חודשיים יש לי 18 אני חמישה חודשים לפני גיוס ובינתיים אני מחפשת איך להעביר את הזמן [ללא הצלחה
] משתפת אתכם בציונים- ממתמטיקה אני ממש מבואסת [כרגיל?]... אני אצטרך להשלים את זה, כי גם הפעם לא עברתי [היו חסרות לי רק עוד 3 נק' בשביל לעבור ושתהיה לי בגרות במתמטיקה! רעים...] אנגלית E- ציון בחינה 64, ציון סופי 72 אנגלית בע"פ- 95 חשבונאות- ציון בחינה 89 [
!], ציון סופי 83 [המגן הוריד] תורת המנהל- דפקתי ציון!!! 97!!! ציון סופי- 89 [שוב המגן הוריד
] חיבור- ציון בחינה 78, ציון סופי 77 פיזיקה- 90 בספרות אל תשאלו בכלל כמה קיבלתי, העיקר שעברתי...

אני בהלם../images/Emo70.gif

עברתי את כימיה הוצאתי 85 בבגרות סופי 88 מגן 95
אני בהלם מתנ"ך לא הגיוני בעליל... וביולוגיה סופי 90!!!!
אני גאוןןןןןן אזרחות אני מערערתתתתתתתתתת מה זה 85
כל התשובות נכונות!!!אני בדקתי! טוב נרגעתי אני בירושלים ד"א

jenngirl

New member
יפההה../images/Emo82.gif

גאונה! היי היי מחר אני עובדת בקניון.תבואי לבקר! או שתתקשרי.אבל אני עובדת מ-11 עד 5 או עד 7. תהיי איתי בקשר אולי ניפגש אחוריזה.

סבבבה יפתי...

אני מחר בסמינר מ9 וחצי עד 3 בערכ ואח"כ אני אדבר איתך....
והפעם אם אני לא רואה אותך אני יורה בעצמי

gilgula

New member
שאלה - ביולוגיה ../images/Emo42.gif

משהו פה לא מסתדר לי... איך אני מחשבת ציון סופי? ואיזה שאלון זה כל אחד? 001? 002? 003? 004? 005? 006?

Taam YutvatA

New member
נחמד ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

תנך- בגרות 80, הגשה 100, סופי: 90 ספרות- בגרות 86, הגשה 90, סופי:88 לשון- (כן היה לנו לעשות גם חלק ביב), בגרות 79, הגשה 95, סופי לא זוכרת
, סופי סופי 82 מתמטיקה 004, מועד א': בגרות 90, הגשה 100, סופי 95 מועד ב': בגרות 93
, סופי 97 וסופי סופי ב4 יחל 98
ביולוגיה, אין לי כוח לכתוב את כל עשרת אלפים השאלונים אז סופי 84 מחשבים, למרות שרציתי לפרוש כל השנה, כי לא היה לי מושג בחומר, ובאמת שלא, ועד היום בעצם מהיום
אני לא יודעת איך עברתי את הבגרות הזאתי
, קיצר בבגרות 82!! הגשה 80, וסופי 81 וסופי ב5 יחל מחשבים 85 מה יש עוד? אנגלית סופי 71 (5 יחל), כן אני יודעת ציון דפוק, אבל זה מה יש
שכחתי משו? לא חושבת.. זהו. אחלה תעודת בגרות, אולי השלמה ל5 מתמטיקה והשלמה של 5 יחל פיזקה, אבל בינתיים אין שיפורים

לא נכשלתי בכלום!

איזה כיף!! וגילה לנדאו זiנה בת זiנה, דפקה אותי עם המגן הזה. אבל בסה"כ אני ממש מרוצה מהציונים. יהיה טוב, אנשים

n k

New member
אין תלונות

מסתבר שלא שיפרתי במועד ב' במתמטיקה (לא הופתעתי
). בסופו של דבר, כל הציונים הסופיים בסדר גמור. חיבור לא כ"כ משהו אבל זה מתחבר עם לשון. ואיך כבר הספקתם לחשב ממוצעים לכל האוניברסיטאות?

Marble Arch

New member
בא לי לבכות מאושר!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! קיבלתי במדעי המדינה 99 בסוציולוגיה 97 במתודולוגיה 97 ובלי ציוני מגן...

יעל צאן

New member
מתמטיקה-88

כימיה-79 הכל בגלל הפאקינג מגן ;_; למה ?!?! ~סטייל המבורגרי~ XD זה אמור להגן פור גאד סייק !!111

לומינגו

New member
אוווו...איזו הקלה!

סופסוף סיימתי תיכון. ודפקתי רק את תנ"ך וחיבור! ממוצע יבש-96/97. אני יכולה להתקבל לרפואה (פוווווווווווווווווווווווויה) והכי הכי חשוב- יש לי ממוצע בגרות יותר גבוה משל אחשלי הגאון! נה נה בננה, הכל חוזר אליך וקקה בידך! אושר. פשוט אושר.

צליל88

New member
איזה בוקר חרא להסתכל בהם.../images/Emo179.gif

שנה הבאה אני מבקרת בביה"ס

למעלה