יש פתרון להתאבדויות !!!

erezd

New member
יש פתרון להתאבדויות !!!

אני קורא בזה לראש הממשלה שרון להפסיק את המלחמה המטורפת הזו מייד לפני כמה שנים מר שרון הציע לראש ממשלה דאז להשתמש במדניות שהאנגלים השתמשו בה במזרח התיכון ורוסים השתמשו בה באפגניסטאן. תכלית המדיניות היא לקבור את המתאבדים מוסלמים בחזיר. לפי אמונת האיסלם, מי שנקבר בחזיר- לא זוכה לגן עדן אלא יורש גיהנם. וכידוע שכל המתאבדים המוסלמים מוכנים להתאבד על מנת להכנס לגן העדן. וכאשר הם ידעו שכל אחד שיתאבד בפיגוע- יכנס לגיהנם הם פשוט יפסיקו להתאבד. נקודה. מה שאני דורש מראש הממשלה עכשיו זהו עניין פשוט מאד. גל גופה של מחבל מת- לעטוף אותה בחזיר, לעשות חור עמוק של 20 מטר באדמה, להוריד לשם את הגופה עטופה בחזיר ולצקת עליה בטון כדי שלא יוכלו להוציא אותה משם. וכל זה בשידור חי בטלויזה ורדיו!!! ובשערים הראשיים בעיתונים המובילים במדינה לא צריך יותר מזה אני דורש לערוך קבורה כזו לא רק למתאבדים - אלא לכל מחבל הרוג. כדי שהם יפחדו לחשוב אפילו על נסיון פיגוע בישראל. אנחנו אומה חזקה וננצח בעזרת א-ל ששומר עלינו במידה ואנחנו נותנים לו לעזור- אנא שרון,- תן לא-להים לעזור לנו לנצח!!! ברצוני לארגן עצומה עם הדרישה הזו למי שיש רעיון שיוכל לעזור לי- מוזמן לכתוב אליי

rlb

New member
תש´מע זה רעיון!!!

שלום, במקום שהמתאבד יזכה לגן-עדן עם 70 בתולות... את העולם הבא שלו הוא יבלה בתוך בריכת חרא עם כמה חזירים שיחגגו לו על העכוז. הבעיה ההסברתית שלנו חריפה ומאוד משמעותית בעימות, אך עדיין לא סיגלנו דרך להתמודד עם האויב בתחום התקשורתי הסברתי (במגרש הזה הם השולטים כעת). אנו צריכים לארגן מערכה שלמה שתתמודד על החזית הזו שהיא החשובה מכולן. משרד התקשורת צריך להתגייס לנושא ולשנות את הדעה העולמית - המצב האבסורדי כיום הוא שהאוייב תוקף אצלנו אזרחים, אנחנו מגיבים בפגיעה בצבא הפלשתיני, והעולם מגנה את התגובה שלנו. ובשמאל כבר מדברים על מלחמה כוללת... מישהו צריך להפסיק את העיוות הזה!!! הצדק צריך להראות כך: אנחנו נתקוף ביוזמתינו ללא הרף, ולא כתגובה, עמ"נ להפנות את המרצחים לעיסוקים בהגנה עצמית ולא בתכנון הפיגוע הבא. אם הם הצליחו בכל זאת לשחרר איזה פיגוע, היחס בין ההרוגים צריך להיות 1:100 (לטובתינו, יוסי ביילין) והעולם ישיר הללויה. זה ההיגיון, זה הצדק, אנחנו לא רוצים מלחמה, סה"כ רוצים לחיות כאן אם אפשר... הראל בן-עזרא

עמיאור

New member
מאוד מסכים איתך!

חבל שרעיון פשוט וגאוני זה אינו מובא כלל בחשבון. זה אולי לא מתאים ל"כללים דמוקרטיים"? לכללי חשיבה מודרניים? גם פיגוע התאבדות אינו מתאים לכללים דמוקרטיים ומודרניים!! אז צריך להשתמש ע"פ הכלל של: "מידה כנגד מידה"! מה שאני מציע לך לעשות זה להפיץ את הודעתך בפורומים השונים כמה שתוכל, להדפיס אותה ולשלוח אותה לרוב חברי הכנסת שנראה שיתמכו בכך, לשלוח אותה לשרי הממשלה ולראש הממשלה, לשלוח אותה לעיתונות כמכתב למערכת, ועוד. בקיצור להפיץ את הרעיון כמה שאפשר!! אפשר גם לנסות למצוא ח"כ אחד או שניים שיתלהב מהרעיון ןלגייס אותו להפצת הרעיון הפשוט הזה! מקווה שהעומדים בעמדות מפתח לקבלת החלטות ובראשם ראש הממשלה, יאמצו רעיון פשוט וגאוני זה, ולא יחששו מדעת קהל לא אוהדת! צריך לדאוג לעצמנו ולא לחשוש יותר מדי מדעת קהל שמה שלא נעשה היא תמיד לא אוהדת!! מה לעשות? זה המצב וצריכים ללמוד לחיות איתו!! " הלכה: בידוע שעשו שונא ליעקב"!! כך לימדונו חז"ל וצריך ללמוד לחיות עם זה!! שבת שלום!

Tarsier

New member
צר לי לאכזב אתכם,

אבל רעיון זה עלה בזמנו, יום לאחר הפיגוע בדולפינריום וגווע בן רגע. למה בדיוק? אני לא יודע, אלא רק יכול לשער, כנראה מהסיבה הפשוטה שהממשלה שלנו מפחדת לעשות דבר כזה כי הם חוששים מדעת הקל העולמית ולא יהיו מוכנים לקחת סיכון שהיא תוסיף לתדמית השלילית שכבר הצטברה... אני שותף נלהב לרעיון הזה ומאמין שזהו פתרון הכרחי וסביר להניח גם יעיל, השאלה העולה פה אם באמת ניתן יהיה ליישם אותו ולא רק לדבר עליו. אלון

פגיעה בדת...

פגיעה בדת זה הדבר הכי מסוכן שאנחנו יכולים לעשות עכשיו. הדת זה גורם מאוד חזק שיכול לפתוח במלחמה עם כל המוסלמים בגלל "העונש" שלנו עם החזירים. אין צורך בזה. מה שכן, יש פיתרון שהוא מאוד קיצוני ולא יראה טוב אבל אם נבצע אותו הוא כל כך ירתיע שלא נצטרך לספוג ביקורת מהעולם למשך הרבה זמן, הפתרון הוא להוציא להורג את המשפחה של המחבל שהתאבד. פשוט. כן זה מאוד מאוד קיצוני וזה יקרא רצח. אבל פיגועי התאבדות כבר לא יהיו. השאידים האלו מתאבדים ובאמצעות כך מביאים כבוד למשפחה (ותמיכה כספית מהרשות), אחרי שידעו שמשפחה כבר לא תהיה אחרי התאבדות, כבר לא יהיו התאבדויות. מאוד פשוט. Rיקש - שמאמין במזרח תיכון חדש (ערבי FREE)

למעלה