יש פרקים של DBGT ו-DB באנגלית?

TheNobody

New member
מה ברצינות!?!?

ראיתי הודעה למטה שהם לא סיימו לדובב אותם.. אם כן למה אני לא מוצא בקאזה וכו'?

....

יש כמה של DB אבל עדיין לא כולם של DBGT אין רשמי עם דיבוב אבל יש עם כתוביות שמשהו עשה

TheNobody

New member
וואי איזה קקה, רציתי...

לראות GT כי לא נראה לי שזה יגיע לארץ.. וגם DB

Kyen

New member
GT ידובב בקרוב מאוד. DB כבר מדובב

חלקית ואפשר להוריד

Shazamit

New member
וכמה פרקים יש ב-GT?

רק בסביבות ה-60, כמו שכתוב באתר הרשמי?

Kyen

New member
64 פרקים בדיוק. ואי אפשר להוריד את

ג'יטי מדובב לאנגלית...

URNFS

New member
גם GT אפשר להוריד.

אפשר להוריד הכל,אם רק רוצים...

yoo

New member
ולמה שלא...

תראו ביפנית עם תרגום?! בחיי, תראו כמה אתם מפסידים, בגלל שאתם כאלו סוגרים ופאנאטים... יש חיים אחרי האנגלית! (האמת, אני לא יודע מה החיים בדיבוב באנגלית בכלל...אבל לא משנה)

Shazamit

New member
כי אנחנו אוהבים את הקול של גוקו..!

בהשוואה לגרסא הישראלית, כמובן!
סתם, באמת אפשר לנסות לראות ביפנית...

yoo

New member
אני ממליץ לכם מאוד לנסות...

והקול של גוקו בעברית הוא הבחירה הכי נכונה לדעתי, מן הסתם גוקו צריך קול ילדותי שובב אבל רציני וקשוח כשצריך (מה שלא הצליחו לעשות באנגלית..ד"א, שתקעו לו שם קול של איזה סופרמן)

Kyen

New member
הקול שלו באנגלית די בסדר. ביפנית זה

נוראי פשוט בכלל נראה לי שילדים מדבבים שם את כולם...

ash 1

New member
זה פשוט המבטא היפני...

כולם נישמעים כמו ילדים... אבל אתה ממש לא צודק בקשר לקול שלו הוא נשמע מעולה בגירסא היפנית...

yoo

New member
אתה דפוק...

כאילו כזה...אם הוא נשמע ככה ביפנית,אז ככה הוא צריך להשמע. כאילו דהה? (קול של צפונית)
אתה בכלל יודע למה יש לו קול ילדותי ושובב יחסית? אם אתה לא יודע אז למה אתה מוציא דברי הבל?!

Kyen

New member
חחח תרגע עם הקללות :)

בלי קשר קרילין ממש נשמע כמו ילד שם ועוד כמה חוץ מזה אני לא חסיד של המבטא היפני, הם תמיד נשמעים או כועסים נורא ויורקים פשוט את המילים, או נורא ילדותיים ומוזרים (ראה את השירים בסרט הראשון והשני..)

Piccolo

New member
זה מה שטוב פה...

שביפנית הם באים לך בצורה אמתית יותר לגבי דברים שקורים.. אתה מרגיש את הצעקה מהלב שם.. ולא כמו באנגלית שהם עושים טובה שהם אומרים - אוי, אאווו ואוו.. קוו.. -_- והקול של גוקו ביפנית שולט. ואין מה להגיד.. הוא הכי מתאים לדמות שלא.. ולא כמו שתקעו אותו סופר הירוס באנגלית.. זה ממש דפוק.. זה לא הוא בכלל :|

yoo

New member
נכון....

אבל שים לב שגם קרירין, גם גוקו, גם גוהאן, גם צ'יצ'י כולם נשמעים כמו ילדים ביפנית...אתה יודע בכלל למה?

Kyen

New member
כן.. .חוץ מצ'יצ'י בעצם..

איזה כיף קיבלתי את אוונג'ליון :)

למעלה