יש פרסים?...

MENIMEN M

New member
יש פרסים?...

האם זה נכון שרדיו בית ישראל לא נותן את הפרסים שהוא מבטיח כל הזמן? האם מישהו מכיר פלוני שזכה בפרס כל שהוא?

שיSY

New member
אכן,

נראה לך שכל יום במשך חודשים רבים שהוא מחלק פלאפון בשווי 2,000 ש"ח?? אני דיברתי עם אחד השדרנים שם, והבנתי ממנו, שאין שום דבר, הכל פירסום וכסף.

MENIMEN M

New member
גם הדיסקים שמחלקים בשידו

האלו אני בחור ישיבה התכונתי שתפרט איזה עוד איסורים

רולי NO 1

New member
זה בסדר הבנו.

ולעצם העיניין.הרדיו הזה בקושי מחזיק את עצמו אז עוד יחלק פרסים? כמו שהוא אמר פלאפוןSK סליידר כל יום ומערכות וכו`..

יש להם הרבה כסף מ

יוסי כדורי נותן להם שיחזיקו את התחנה ובאמת מענין אותי עם אנשים זוכים באס קיי סליידר שכל הזמן מדברים עליו. עם השקר יתגלה ויתפרסם, אנשים לא יקשיבו לזה יותר? לא נראה לי. בכל אופן זה הונאה מה שהם עושים, אם כך הם עושים. וכל מי שיכול להוכיח חייב להוכיח.

רולי NO 1

New member
לא נראה לי..

שאנשים יפסיקו כ`כ מהר להאזין לתחנה הזאת.אל תשכח שזה התחנה היחידה שמשמיעה מוזיקה חסידית ברצף כמעט בלי הפסקה 24 שעות!

התחנה הכי טובה שיש

זה עדיף מלשמוע את השטיות של מנחם טוקר ואריאל ברמן או לשמוע הרצאות של כל מיני חוזרים בתשובה שמבלבלים את המח ,

חחחחחחחחחחחחחח בית-ישראל

רדיו בית ישראל הוא בדיוק ההפך מקול חי בהכל !!! כל מילה שמוציאים מפיהם השדרנים זה פרסומת ללא הרף וללא הפסקה ! שטיפת מוח פרסומית בקצב הטראנס! תתקשר למספר הזה והזה והזה וההוא וההיא , בלה בלה בלה והכל בתחפושת של רדיו מעניין ומקורי עלק . האמינות של הרדיו הזה שווה ככליפת השום נאדה...... אפס אחד ענק עובדים על כולם בעיניים !!! לעומת זאת קול-חי כמעט אותו דבר! אבל הכל יותר שקיף יותר אמיתי יותר אמין! יש איפה להתלוננן הכל חוקי הכל ישר , יש כללים אי אפשר לאסוף כסף ולגנוב אותו ולספר לכם שזה צדקה חחחחחחחחחחחחחחחחח כמו בבית ישראל . נגמרה תקופת הקומבינות , תפקחו את העניים !!!

asaf2000

New member
אזר אזר לי ה' תמיד עזר

למה כל היום אותם שירים, שיגוונו קצת. אבל עדיין תחנה מצוינת

למעלה