יש פסיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש פסיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28-7-2005 אנו מצהירים, כי על עיריית לוד לשלם בתוך 60 יום מהיום לעובדים ששכרם הולן - התובעים בתובענה מושא ערעור זה - פיצוי הלנת שכר מופחת ששיעורו יהיה 25% .

עודד

מדובר ב- 25% שנתי שמשמעותו 2% בחודש. תשומת ליבך שמדובר רק עד השכר הממוצע במשק שהוא 5,000 ש"ח נטו. למי שמשתכר מעבר לזה- מדובר בהפרשי הצמדה וריבית - כלומר גורנישט. חבל.

ראשית רב עובדי העירייה וגימלאיה

משתכרים עד 5000 ש'ח לחודש , כך שיקבלו לפחות 2500-3000 ש'ח נטו. גם משהוא לא ????!!!! אין מה לעשות זאת הרמה של שופטי ישראל, כפי שאמרתי בעבר - נותנים לגיטימציה למעביד לא לשלם שכר. חוק בישראל הוא לא חוק- כי בחוק כתוב אחרת . אם כך לשם מה בכלל לחוקק חוקים אם לא מישמים אותם???

עודד

אתה טועה.הגימלאים לא נכללים בתביעה. גימלאי שרצה בהלנת שכר היה צריך לתבוע.

עודד 3

הלוואי ואתה צודק. אני הייתי שותף מרכזי לתביעה. בתקופת הגשת התביעה היו 937 עובדים. כעת הרבה מהם הפכו לגימלאים והם אכן זכאים לפיצויי ההלנה על התקופה בא היו עובדים מן המנין.כעת יש כ- 730 עובדים. לגבי הגימלאים הוותיקים אני לא אופטימי כמוך. אני יודע שהרבה גימלאים הגישו תביעות פרטניות.

937 עובדים!!!

937 עובדים יש לעירייה והעיר ניראת כמו הצרות שלי.שמישהו בבקשה יסביר לי מה עושים 937 עובדים בעירייה.יצא לי לאחרונה לטלפן למוקד העירוני בבקשה כלשהי ואני עדיין ממתין,התקשרתי 3 פעמים ואני ממתין...937 עובדים תקלטו!!! אני מציע שאת הכסף ישלם ראש העיר מכספו האישי כי אני לא מבין למה העיר צריכה לשלם משכורות ל-937 עובדים שרובם הם עציצים. נ.ב. אין בדבריי הצדקה לאי תשלום לעובדים שבאמת עובדים ושכרם הולן.

למעלה