יש פיתרון

mord82

New member
יש פיתרון

היי חברות אני חדשה כאן אבל רציתי לעדכן אתכן שיש פתרון לבעיה הזו. אני בת 28+ 2 ילדים ומאז הלידה השניה שלי לפני 6 שנים סבלתי מכאבי מחזור נוראיים המלווים בגלי חום, עצירות, כאבים בבטן תחתונה ,גב, יותר גרוע מצירים. כל מחזור דרש ממני טיפול רפואי בב"ח, כדורים חזקים ,וזריקות הרגעה, אפילו אפידורל. עד ששמעתי על ד"ר קאופמן מב"ח כרמל בחיפה נפגשתי איתו והוא הסביר לי על ניתוח שיכול לפתור את הבעיה. לא התלבטתי הרבה ועשיתי את הניתוח. אני יכולה היום להגיד שאני חודשיים אחרי הניתוח ואני מרגישה כמו חדשה . המחזור עובר בקלות העצירות נגמרה הגלי חום הופחתו ואני כבר לא מחסירה מהעבודה ולא נטל על הסביבה בימי המחזור. החרדות שלפני המחזור פגו לחלוטין. אז אני אומרת אין צורך לסבול יש פיתרון מתקדם היום ושווה לשקול אותו. בנוסף אני מודה מקרב לב לד"ר קאופמן על כל היחס ההשקעה שבזכותו אני כמו חדשה.

galim29

New member
היי מור

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב. כמעט כולנו מודעות לכך שלפרסקופיה היא הדרך המרכזית לטפל באנדומטריוזיס. פותרהכול? ממש לא. יש לא מעט נשים שעברו לא ניתוח אחד אלא כמה. ועדיין סובלות מכאבים. כאחת שעברה את הניתוח לפני כמעט 5 שנים ומאז על דיכוי אני בהחלט תומכת ומתפללת עבור כל אחת שבוחרת בניתוח שאכן יעזור לה, אבל יש עוד המון שיקולים שנכנסים באמצע (למשל: יש מוקדים חדשים שמתפתחים, יש נשים שרוצות להיכנס חהריון ולא יכולות להיות על דיכוי רצוף לזמן ממושך ועוד אלף ואחד גורמים) .ולא למהר לצאת בהצהרה גורפת שניתוח לפרסקופיה פותר את הבעיה, כי זו לא בעיה אלא מחלה שמלווה לכל החיים. אז שוב, שמחה עבורך שעזר לך ומקווה שתמשיכי להיות במעקב ותרגישי טוב. אבל זה לא הפתרון לכל הנשים עם אנדומטריוזיס. וגם אם עושות, לא לכולן זה עוזר.

liats80

New member
../images/Emo45.gif

אני אחת מאלו שלפרוסקופיה לא פתרה את הבעיה. כמו שגלים כתבה לפרוסקופיה יכולה לעזור אבל אינה פתרון. כרגע אין פתרון. גם כשהלפרוסקופיה עוזרת לכאבים וכו' מוקדים חדשים תמיד יכולים להתפתח (ולכן יש כאלו שעברו מס' ניתוחים). בכל אופן - שמחה שאת מרגישה טוב. תקפידי להיות בבקורת.

זואילי

New member
../images/Emo45.gif

תמשיכי להרגיש טוב כי זה מה שחשוב בסופו של דבר, וכמו שאמרו - תקפידי על מעקבים ודיכויים. ברוכה הבאה

mord82

New member
היי גלי

היי גלי לא אמרתי שהניתוח מתאים לכולם אבל יש המון נשים שהוא כן יכול להתאים להם. בענין ההריון אצלי בכל אופן לפני הניתוח הייתה בעיה להיכנס להריון כי היתה לי חסימה בשחלות , במהלך הניתוח לאחר ההסרה של הנגעים הזריקו לי צבע לשחלות לבדוק פוריות ואכן הפוריות היום תקינה ברוך השם . אני רק אומרת לא לשלול ללכת ליעוץ ולראות מה מתאים לכל אחת. ונכון שיש סיכוי שזה יחזור אבל זה סיכוי לא לעשות כלום ולהישאר עם זה זה לא סיכוי זו עובדה קיימת. הלוואי וכל אחת תמצא את מה שטוב עבורה ושכולנו ניהיה בריאים.

galim29

New member
את צודקת אבל...

זה נושא שדובר בלי סוף כאן ויש רגישות אליו, לכן הוספתי את מה שכתבתי לך. זה גורם לתסכול רב אצל נשים שעשו את הניתוח, היו על דיכוי ובכל זאת, זה לא עזר והן ממשיכות לסבול מכאבים, לעתים אפילו יותר מלפני הניתוח. נסתרות דרכי האנדו, מי שמצבה משתפר אחרי הניתוח, מבורכת, מי שלא, סובלת מאוד והלב שלי כואב עם כל אחת ואחת שמרגישה שהניתוח היה לשווא. לכולנו יש תקופות שכואב יותר, כואב פחות, אבל האנדו הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו ואחד הדברים החשובים (עבורי לפחות) הוא לגרום לכמה שיותר נשים להבין שהאנדו לא מתחיל ובטח לא נגמר בהריון וצריך ללמוד לחיות עם זה יום יום כמעט לכל החיים. וזו הסתגלות ומאבק לא קל בכלל.

mord82

New member
דיקלה

דרך אגב השם הפרטי שלי הוא דיקלה - נעים מאוד

למעלה