יש פורום מיוחד

TheWhiteTigris

New member
יש פורום מיוחד

להוצאת העצבים במהלך הפסיכו'?... איזה מגניב...
ברשותכם כמובן, אני אצטרף לקהילת הקוטרים...
אה, אני התחלתי ביום ראשון (שלשום) את הקורס של הפסיכו', ובכך אני מוכן להקריב את עצמי ושפיותי על מזבח רצון האוניברסיטאות לציון מעולה בפסיכו'...

1234aaa

New member
ברוך הבא!

קודם כל מכבי ת"א כ-ב-ו-ד! [גם בכדורגל וגם בכדורסל]. מה אתה רוצה ללמוד וכמה אתה צריך?

TheWhiteTigris

New member
אמ...

בעיקרון אין לי מושג עדיין
אני פשוט מקווה להוציא כמה שיותר, ואז יהיו לי יותר אפשרויות בחירה. זאת הסיבה גם שחיכיתי עד שאסיים בי"ס וצבא. ככה יש זמן בשפע (שגם ככה יש...) להקדיש לבחינה הזאת.

1234aaa

New member
הממ זה דיי בעיה,

כאילו מה,אם תוציא 750 אז תחליט שאתה מתעניין ברפואה? ואם תוציא 480 אז תחליט שאתה מתעניין בהנדסה חקלאית [יש מקצו כזה!] לדעתי אתה צריך קודם כל לסגור על מקצוע או תחום לפחות [נניח "מחשבים" זה תחום ולא מקצוע כי יש 3-4 תארים שקשורים לזה] ואז להבחן.

antushtush

New member
אההה לא נראה לי שהבנת נכון

לא נראה לי שמישהו שרפואה זה לא הכיוון שלו יחליט פתאום ללכת לרפואה רק כי הוא יכול להתקבל. זה דווקא נראה לי דיי הגיוני. יכול לקחת דיי הרבה זמן עד שתחליט מה אתה רוצה לעשות בחיים שלך ואם עכשיו יש לו זמן לעשות את הפסיכומטרי אז שיעשה אותו עכשיו כמו שצריך. אז מקסימום יהיה לו 750 ובדיעבד הוא יגלה שהוא לא היה צריך את זה... לפחות הוא לא סוגר אופציות. (אני עשיתי פסיכומטרי לפני שהחלטתי מה אני רוצה, ולמעשה גם עכשיו אחרי שנה באוניברסיטה עוד לא החלטתי מה אני רוצה, ותוסיף לזה עוד שנה באמצע שלא הייתי בארץ) בהצלחה! :)

TheWhiteTigris

New member
מישהי בראש שלי הא?... ../images/Emo13.gif

סחטין על ההסבר, הסברת יותר יפה ממני

נצל"ש: גם אני חדשה! ../images/Emo163.gif

אז שלום נעים מאוד התחלתי ביום ראשון את הקורס ביואל גבע. אווו... סיוט. זה התחיל ככה: " בוקר טוב קוראים לי xxx ואני ילמד אותכם. יש לכם מבחן עכשיו אז תוציאו עפרונות ואל תדאגו המבחן הזה לא קובע כלום" מה??!?#&%)? מה זה פסיכומטרי בכלל? ומה זה השאלות האלה? למה את לא מסבירה כלום לכל השדים והרוחות? ולמה נראה לכם שאני מסוגלת לקרוא טקסט באנגלית ולענות על שאלות בחצי דקה? קיצור יצאתי מהשיעור הזה מוכה וחבולה נפשית וכמעט בוכה. הגעתי הביתה רק כדי לגלות שאני הולכת להפרד לשלום מהחיים שלי. וכל זה בשביל ה700 המיוחל. אז שיהיה בהצלחה לכולנו... ואני ימשיך לבכות לכם בהמשך.

../images/Emo79.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

"אלמד" "אמשיך" זה דבר ראשון. דבר שני, הרבה אנשים חוטפים שוק בפעם הראשונה, לא נורא, את תתרגלי ותסתדרי, כמו כולם. שיהיה בהצלחה. והמבחן שעשית ביום ראשון באמת לא קובע כלום, ולא חשוב בגרוש.

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה!

מה את רוצה ללמוד? ואין סיבה להילחץ,תשקיעי ויהיה בסדר. שיהיה בהצלחה!

Meital1782

New member
שאלה אלייך

איפה את עושה את הקורס? אני נרשמתי ליואל גבע למועד דצמבר ואני כבר מתחילה להזיע מפחד.... אגב אני חדשה בפורום אז נעים מאוד ובהצלחה לכולם(תחרשו תחרשו...)

למעלה