יש פורום לסיסטם?!

SnipeR3

New member
יש פורום לסיסטם?!

מסתבר שכן. אני אלעד, 23 ,ויכול להכריז על עצמי שאני מבין הראשונים בארץ שממש שמע ואהב את סיסטם. (6-7 שנים בערך...) בקיצור, נשתמע.

ssdd12345

New member
היי חדש קשיש..סתם!

מצחיק גם אני כבר איזה 6 שנים שומעת את סיסטאם!!!! ואני יכולה להכריז שאני הראשונה שמברכת אותך לשלום בפורום! אני דאלי.. בקיצור נשתמע.

silver and cold

New member
עוד מבוגר לחברה....

גמני אוהבת אותם בערך 7 שנים.... קשה להגמל אז אני לילך... ברוכה הבאה!

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברוך הבא../images/Emo9.gif

אני חן ואני בת 11 ממודיעין
חעחעחע עוד מבוגר לשורותינו
השתלבות נעימה
חן

Evil Pig

New member
היי! אני שומע אותם רק 5 ../images/Emo122.gif

אבל שמעתי שיר של סויל פעם אצל בנדוד עוד לפני שידעתי שזה הם.. ברוך הבא! וואו המון אנשים מצטרפים!

SnipeR3

New member
אל תתבלבל

יש אכן להקה בשם סויל שהם לא קשורים לסיסטם, אבל יש להם מטאל נותן בראש לא רע.

Evil Pig

New member
חמוד, סורי, אבל סיסטם לפני שהם היו

סיסטם נקראו סויל.. סולי הוקמה ב1993 והוחלף לסיסיטם ב 97 אם אני לא טועה..

Evil Pig

New member
כנס, תקרא , תבין.. ../images/Emo140.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=924&a=65783&c=6907&sc=0&ssc=0 אחלה מאמר ניית'ן.. מת עליך בונבון - ותעשה כבר מה שהבטחת לי בקשר לאתה יודע מה! < נו הדבר הזה שאני מציק לך עליו כבר הרבה זמן.. >

SnipeR3

New member
פעור!

אני יודע על סיסטם כל מה שצריך. רק הדגשתי לך שסויל ששמעת זה לא בהכרח סיסטם של אז.

Evil Pig

New member
אל תקרא לי פעור חתיכת חצוף!

אתה בפורום הזה בדיוק יום - אל תתלהב עלי או על אפחד פה! תעבור תחודש ואז תתחיל לפתוח תפה שלך . במקומך הייתי יושב וסותם תפה שלי ונותן טיפה כבוד למי שנמצא בפורום הזה יותר ממך. וב. אם זה לא היה סויל שקשורים בסיסיטם לא הייתי טורח לכתוב את זה כי זה אוף טופיק לגמרי. אז שב בשקט אפילו שאתה יותר גדול ממני ואפילו שאתה שומע אותם יותר ממני.. תלמד לתת כבוד לאנשים. וברוכים הבאים לרשימת האנשים שאני לא אוהב מהפורום הזה.

Sweet berries

New member
מדוזה| טחח, אני רק שנה X_X

אבל עדיף שנה מכלום, נכון?:ס ברוך הבא אלעד:) אני בר, וכשתהיה בן 24 תחצה את גילך ל2 ותגלה את גילי. טוב נו אני בת 12 מפרדסיה [לא שאתה אמור להכיר
] אז השתלבות מהירה ונעימה, ו. זהו.

ashkeloni

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

אני נתן ^_^ מקווה שתהנה פה בפורום

ApeliT

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo85.gif ברוף הבא! =]

אממ, אני עדן.. בת 10 עוד שבוע בדיוק יומולדת 11..!! והיי... השתלבות נעימה, שומעת סיסטם שנתיים..

למעלה