יש פורום וטרינרים?

aki34

New member
יש פורום וטרינרים?

שעונים שם על שאלות בריאות הכלב?

aki34

New member
בסדר, הנה תיאור הבעיה:

כלב בגיל 7 חודשים, מצב רוח מצויין, כל 4 שעות בערך הוא נושם נשימות מהירות עם רעש חירחור כאילו מהריאות, ואח"כ כאילו רוצה להקיא, ולא מקיא, רק שיעול אחד, וזהו. אני רץ איתו ואין שום בעיות , אין שום תופעה גם כשהו עייף ונושם מהר (כמו כלב :) ) התופעה הזאת בעיקר קוראת אחרי מנוחה דווקא, או אחרי שתית מים. בדק אותו וטרינר ולא מצא שום סימפטום. רעיונות?

aki34

New member
ועוד שאלת בריאות על אותו הכלב.

יש לו תמיד צואה רקה מאד, לא שילשול אבל זה נראה גבולי. הוא אוכל בונזו של גורים.

be_roo

New member
לצערי גם 1000 וטרינרים כאן לא יעזרו

אף אחד לא יכול לאבחן בעיות דרך האינטרנט. הסימפטום שאתה מתאר הוא כללי ביותר. אם הוא נבדק אצל וטרינר אחד, אפשר לנסות ללכת לאחד נוסף. אם התופעה אינה מפריעה לקיום נורמלי של החיים, אפשר לעקוב ולראות האם יש התפתחויות. לגבי הצואה, אם מדובר במצב קבוע שהיה מאז ומתמיד, יתכן והאוכל הזפציפי הזה אינו מתאים לכלב ואינו מתעכל כמו שצריך. אפשר לנסות לעבור למזון מתוצרת אחרת. יש לעשות זאת בהדרגה, לערבב בהתחלה עם המזון הישן ולאט לאט לשנות את יחס הכמויות. אם מדובר בתופעה חדשה, שוב, אין ברירה אלא לפנות לוטרינר.

מייקלס

New member
קבל רעיון

לעיתים התופעה מופיעה אצל כלבים הסובלים מכמות גדולה של תולעים. באחד משלבי הנדידה של התולעת, היא נמצאת בקנה. בנסיון "לנקות" את הקנה מהגירוי שנוצר, הכלב מכחכח, ולעיתים אפילו פולט מעין רוק/ריר מעט צמיגי. שווה לבדוק מתי הכלב קיבל טיפול נגד תולעים לאחרונה. לגבי הצואה הרכה, כפי שכתבה בי רו, ייתכן והמזון פשוט לא מתאים לכלב.

aki34

New member
תודה רבה, אכן רעיון טוב.

לפי מה שזכור לי אמורים לראות תולעים בצואה? אני אבדוק.

lilithmm

New member
לא כל תולעת רואים בצואה.

כדאי לבדוק מתי התקבל התילוע האחרון, ואם לא התקבל בזמן הקרוב מאוד להתיעץ עם וטרינר מתי כדאי שוב.

למעלה