יש פה

s u g e r

New member
כן אני מה שלומך?

אין לך שום בעיות
בזמן האחרון? שיהיה לך טוב בכל מקרה...
יאללה ביי. שוגר.

ב"ה מ-צ-ו-י-ן!!!

לא, בינתיים אין ב"ה..... חניכים שלי ואני מתחילים להקשר אחד לשני סופסוף.....זה ממש כיף לי!!! היום אנחנו עושים מדורה!!! יששששששששששששששששששששששששש!!!

s u g e r

New member
יופי, אני ממש שמחה../images/Emo6.gif

אין מה לעשות, בנושאים שקשורים לחינוך ולקשר עם אנשים, הכל קורה בשלבים, בתהליכים, שום דבר לא בבומים!!!
ככה זה כנראה נבנה בצורה הכי טובה, זה שורשי ואיתן!!! יופי, הרבה הצלחה
אבל אם בכל מקרה דברים (אפילו קטנים) לא מסתדרים בדרך... צרי קשר, את יודעת איך... ל"ג שמח!!!

תודה מתוקה...

חחחחחח, מגניייייייב, השם שלך מתאים לך!!!
- זר פרחים במ-י-ו-ח-ד בשבילך!(אני לא נותנת זר לכל אחד.....)

תחיה

New member
אני.

גם אני פה!!!! ממש ממש ממש משעמם לי!!!!!!!!!!!! יש משהו חדש תחת ה-
?

תחיה

New member
אז ככה...

אתמול הלכתי אם חברתי הטובה לטייל בישובנו הקט והצנוע, ואני כבר איזה שלושה ימים בלי שינה טובה. ובאמצע שדיברנו פשוט
וזה היה ממש פדיחות לעשות את זה ואין לי מושג איך היום אני הולכת לשרוד את ל"ג בעומר שאין לי שינה. ויש לי כל כך הרבה מקומות להיות בהם היום. אני מקווה שאני אצליח לישון איזה 10 דקות ככה שאני אתרענן ולהיות קשירה להיום בערב! אני צריכה איזה צ´יזבט, יש למישהו רעיון אולי?

חחח......

אני גרועה בקטעים האלו. פעם היה לי צ´יזבט מזה טוב אבל אני לא ממש זוכרת אותו והוא ארוך לאללה.......

LordNor

New member
אולי תספרי לנו??

אולי את לא הכי גרועה שבגרועות? זה תלוי איך את מספרת את זה

חחח..

נראה לי שעדיף שלא.....אין לי כוח להקליד יותר מדי.....(זה דורש מאמץ גדול ביותר!!!!!לא לזלזל.....)

LordNor

New member
לא נורא...

תמיד יש פעם אחרת... ונשמח לשמוע זאת בעתיד הקרוב במידה ותוכלי. אנשים, אם לא אכפת לכם, ואתם רוצים לפרסם פעולות או דברים, ניתן לשלוח זאת לאיי מייל שלנו, ואנחנו נדאג לפרסם את זה. זה יכול להועיל להרבה אנשים. תחשבו על זה!

למעלה