יש פה ....

משאז

New member
יש פה ....

מפקדי מפקדות נוער??? ע. מב"סים??? רציתי לשאול איך אתם מפעילים את המחויבות אישית אצלכם ומה הם עושים. עוד רציתי לשאול מחויבותניקים שיספרו לי מה הם עושים במשא"ז ואיך הם נהנים. חשוב לי מאוד הדבר כי עכשיו אני מקבל מחזור חדש של מחויבותניקים ואני רוצה שיהיה להם הכי כיף ואקשן שבעולם ושיעשו כל מה שאפשר לתת להם לעשות (בד"כ הם מתלהבים מהכל)

רועִי

New member
כך אותם לאבטחת קניון

פעמיים בשבוע תצא איתם תקח אתה את הנשק תן להם את המכשיר קשר אבל תגיד להם שלא ילחצו על כלום בלבלבלבלבלל...... וכל שאר החרטה שידוע מראש תאמין לי זה יעבוד

משאז

New member
רועי יש לי רק שתי בעיות עם מה שאמרת

א) שהם 40 חברה ב) ברמת השרון אין קניון...

רועִי

New member
אז סיור רגלי

ולא כולם יש 40 ? תחלק ל8 (פעמיים בשבוע) = 5 דבר איתי באי סי טוב ?

Don Gonen

New member
כמה דברים

דבר ראשון יש 7 ימים בשבוע..... דבר שני.....כל מה שהם צריכים זה לטעום את טעם המשמר האזרחי מרחוק עד שיוכלו גם הם להתנדב...זאת אומרת לתת להם לשאת מירסים אך לא נשקים...לתת להם לטפל במקרים פשוטים ולא מסובכים מדי שעליהם הם לא עברו הדרכה.... בעיקרון תן להם לטעום מעט משטרה.....

משאז

New member
Don Gonen....

ישנם 7 ימים ובכל יום יצא צוות של כ5 מתנדבים. מירסים אין גם לבוגרים אז אין צ'אנס לתת לנוער (אנחנו לא עובדים עם מירסים) לתת להם לטפל במקרים זה מה שרציתי שייעצו לי איזה מיקרים??? אין כמעט אירועים אצלנו (מקום שקט...) לכן הייתי רוצה משהו יותר פרטני נניח תגידו : סיור ממונע בדיקות תח"צ סיורים רגליים וכו... אנא תעזרו לי...

שלום משאז..

אני מתנדב במפקדת נוער פ"ת כבר שנתיים+ המפקד שלי הוא גל עוז... (לכל המכיר) תראה מה שאנחנו עושים בעיקר זה: סיורים בניידת שהנהגים או שוטרים מהית"מ או מתנדבים יותר מבוגרים מהמשא"ז סיורים רגליים שזה כולל תחנות אוטובוסים, מרכז העיר, לפעמים קניונים.. אם יש אירועים בעיר (במיוחד בקיץ) אנחנו הולכים לאבטח אותם אנחנו עושים מטווחים ותחרויות קליעה... יש לנו מד"נית שמארגנת לנו כל מיני הדרכות והרצאות למניהם... חוץ מכל זה המפקד שלנו מארגן לנו מסיבות בחגים (למשל שנה שעבר היה לנו מסיבה בחנוכה באולם אירועים) ועושה ימי גיבוש למתנדבים בחופשת הקיץ... עכשיו בקשר לסיורים אנחנו לוקחים איתנו נשק מכשירי קשר ואפודים כמובן... מקווה שעזרתי אלעד

פוגלר

New member
לגבי מה לעשות

אחי, 40 מחוייבות אישית זה יפה אבל מה על יש לך 150 וצפי לעוד 80? ומה עם יש לך 60 חברות שצריך להפעיל? אני מסכים על הפורץ לגבי מה שהוא כתב אבל מה עוד אתה יכול להפעיל את היחידות האחרות שקיימות במשא"ז כמו יחידת איכות סביבה, זה מתאים בדיוק למחוייבות האישית, אתה יכול לתת להם כבר מעכשיו הכנה לנוער בתנועה. אתה יכול להפעיל אותם עם אופניים פרטיות ולקוות לאופניים משטרתיות בשלב מאוחר יותר. אתה יכול להקים יחידה של אבטחת בתי כנסת, כיתת כוננות לרציניים. אתה יכול להעזר בהם בימי ילק"מ. לא חסר. אני לא יודע אם אתה מעודכן אבל היום בני נוער במסלול מחוייבות אישית יכולים לעשות כל דבר חוץ מלשאת נשק - קח את זה בחשבון!!

למעלה