יש פה...

Stillwater

New member
סתם להזכירך סטאלין מת!

וסטאלין היה איש רשע! הוא רצח כפול אנשים ממה שהיטלר רצח! ואם כבר לתמוך בקומוניזים/סוציאליזים זה לתמוך בקרל מרקס לא בסטאלין!

November Rainִ

New member
סטאלינוצ'קה מת????

לא יכול להיות... בא לי לתמוך בסטאלין! יאה! מה רע בו? איש נחמד ושמנמן מזכיר לי את סנטה קלאוס. (כן, בטח........) מה קשור לאנשים שהוא רצח???? לפחות הוא השיג את המטרה שהוא ניסה להגיע אליה, היטלר לא הצליח.

ב נ נ י

New member
גם קורט מת...אז!!!!!!!

ואני לא מעשנת, אנשים מעשנים אנשים עצבניים, לא מדברת עם אנשים מעשנים!!!

Runaway Train

New member
כן את צודקת,זה עושה אותם עצבניים

אבל הם בני אדם טובים...טוב תלוי בבנאדם כמובן :) חוץ מזה יש להם תאוריות מצחיקות לפעמים

Runaway Train

New member
לדעתך הוא היה איש רע אבל בדרך כלל

מתייחסים למטרה שלו ולמה הוא הרג את כל אלו את המטרה של היטלר לא אוהבים מן הסתם,הוא רצח שישה מיליון יהודים בגלל סתם בגלל שהוא מטורף וחשב שהיהודים הם הגזע הנחות וזה מה שקרה... יש כאלו שעוד תומכים במטרה שלו (היטלר) אז מה אם סטאלין הרג,השאלה למה הוא הרג ומה הייתה מטרתו אלללהההה

Runaway Train

New member
אני לא אומרת שההרג היה טוב,זה לא הי

אבל אני אומרת שלפחות הייתה לו מטרה,והוא הרג למטרה הזו היטלר הוא מפגר והמטרה שלו להשמיד את היהודים וזה גרם להרג אנשים,המטרה של סטלין היא לא הרג אבל זה גרר להרג. אני מסכימה איתך בדברייך אבל לא בקטע של המטרה :) סטלין נחשב לאחד השליטים האכזריים במאה ה-20

FlamMAble

New member
אני דווקא כן חושבת שהיטלר הגיע

למטרה שלו... אני חושבת שששה מליון(+) זה די והותר להגיע למטרה... אז הוא לא הרג את כל היהודים...אבל הוא הצליח כן להרוג כמות נכבדת. וחוצמזה, תחשבי על זה: מתחשק לך להרוג מישהו, כי הוא X) X=כל דבר), ואז את כזה "לא! אני אהרוג את כ-ל האנשים שהם X!!" והוא אשכרה הלך ועשה את זה! זה ממש מטורף!! והוא עוד הצליח...אם הוא היה משתמש בכוח שלו למטרות אחרות אני בטוחה שעכשיו הוא היה מנהיג גדול...

life style

New member
והנה הטעות של "הדור" שלנו

היטלר הוא לא שיגעון חולף! ..."הוא מפגר והמטרה שלו להשמיד את היהודים"... הוא כן מפגר אבל המטרה שלו לא הייתה "להשמיד יהודים" הוא רצה ליצור עולם מטוהר מגזעים נחותים - שמן הסתם כוללים את היהודים השמים שנחשבו לתחתית של סולם הגזעים. הוא רצה שהגזע ההארי ישלוט! ולמה אני כותבת את כל זה? כי היטלר זה לא "דבר שעבר" יש אלפי קבוצות נאציות בארה"ב ובכל העולם שעדיין פועלות נגד יהודים שחורים וכו'... ואם נתייחס לזה כמשהו שעבר זה יחזור... לא משהו נגדך (runaway train ) סתם הטפה שמאוד חשוב להעביר...

Runaway Train

New member
עשית ממני מטומטמת

וחבל כי אני יודעת את זה ואני יודעת אפילו יותר ממה שאמרת (האגו עולה) פשוט זה לא מה שרציתי להגיד הכוונה שלי הייתה אחרת

למעלה