יש פה...

Stillwater

New member
יש פה...

קומוניסטים? טוב, בכל אופן...חג ה-1 במאי שמח לכולם!
(רק כי היא אדומה)

ש ו ק ה

New member
חחחחחחח...

אנחנו במחנות עולים עשינו הפגנה בקשר ליום הזה... שטויות של התוכנית הכלכלית... תקראו את זה בידיעות אחרונות ואם יש תמונה אז אני מחזיקה שלט! יפיי! 1 במאי שמח!

Lord of Spells

New member
1 במאי שמח!

כבר עבר אחד במאי =( אני לא מודע לתאריכים וכשראיתי את ההודעה הזאת רצתי לבדוק את התאריך...לצערי זה כבר 2 במאי. טוב לא נורא כ יבמקרה אתמול ושלשום דיברנו אני וחברים שלי על קומוניזם ואנרכיה והיללנו את השילוב המוצלח שלהם ביחד עם חינוך ליברלי. אני יודע שהכ לנשמע מנוגד, אבל זה לא.

made in china

New member
הרגע שאלתי את אבא שלי מה זה,

הוא אמר לי שזה יום ארגון הפועל או משהו...
למה שמישהו יחגוג משהו כזה? אפילו מתנות אין בחג הזה

Yippy skippy

New member
סתם בלי קשר....

יש פה... אנרכיסטים??? ומה זה בדיוק "חג ה-1 במאי"???? a wise anarchis wance said: "fight the power, or FUCK OFF!! mu-ha-ha-ha-ha... it was me!!!! (keRen)

Negative one

New member
כמעט הייתי בהפגנה של 1 במאי אתמול

אבל אני וחבר שלי הסתובבנו בתל אביב,חיפשנו את ההפגנה,ולא מצאנו אותה... הכל בגלל התל אביבים העלובים שלא יודעים להסביר בפשטות איך מגיעים למקומות בעיר שלהם... בכל מקרה,למי שרוצה באמת לדעת,האחד במאי אמור להיות החג של הפועלים והעובדים.הם מקבלים חופש ויוצאים לחגוג את העניין שהם עובדים ופועלים וכאלה.הרבה שנים שהחגיגות האלה הם בעיקר הפגנות נגד העשירים ובעלי ההון,שמנצלים ופוגעים בחיים של הפועלים. פעם לפני שנים זה באמת היה חג,והפועלים קיבלו חופש ויצאו להפגנות המוניות ברחוב. היום לצערי,בגלל סיבות מעצבנות,החג הזה מאד הצטמצם ובישראל "חוגגים" אותו אולי כמה אלפי אנשים בהפגנה אחת,שמשתתפים בה בעיקר תנועות נוער,אירגונים חברתיים וכמה אנשים מההסתדרות.אם כל המצב של היום במדינה הייתי מצפה שיותר אנשים היו מגיעים להפגנות האלה,אבל כנראה שלהרבה אנשים בכלל לא אכפת שהמדינה שלהם קורסת... באירופה ההפגנות יותר גדולות מישראל,אבל גם כן הצטמצמו לעומת שנים שעברו.

life style

New member
אנרכיסיטית....

שלא עושה כלום. טוב כמה אנרכיסטים פה יש שהולכים עד הסוף? גרפיטי, ללכת על מסילת רכבת סתם בשביל לשבשב את הלו"ז, לפלח ת'דבר הכי מפגר רק כדי לעצבן ת'מוכר וכו'.... אין הרבה....

Stillwater

New member
אה וסתם שתדעי שללכת על מסילת הרכבת

זה לא משבש את הלוח זמנים של הרכבת! זה מסכן את החיים של מי שעושה את זה, אבל לא משבש את הלוח זמנים! (אלא אם כן, הרכבת פגע בך ואז זה כן משבש)

life style

New member
ועוד איך משבש-

הייתי ברכבת התחתית בצרפת וחיכינו שהרכבת תיסע,עוברות חמש דקות,עשר דקות, עוברת רבע שעה והם סוף כל סוף מודיעים לנו שאין מצב שהרכבת תיסע היום כי יש אנרכיסטים על המסילה והם לא נוסעים עד שלא יפנו אותם. וזה שיבוש רציני בלו"ז....

Stillwater

New member
חשבתי שאתה מדברת על...

בן אדם בודד או אפילו שניים. אבל כשזו קבוצה אז זה כבר הפגנה וברור שיפסיקו את תנועת הרכבות בגלל זה! זה גם בטח מקרה שדווח מראש.

life style

New member
סביר להניח שראו אותם....

לפני שהם עלו לפסים. אבל זה לא היה ממש הפגנה סתם איזה חמישה חבר'ה שהתחשק להם לעשות בעיות...

Runaway Train

New member
זה הופך אותם לאנכריסטים?את עושה

צחוק? זה לא אנרכיה...זה ילדים מתבגרים משועממים שחושבים שהם עושים ונדליזם ושטויות כי הם מאאאגניבים אוסתם כי משעממם להם :) זה לא אנרכיסטים..

life style

New member
סתם נתתי דוגמאות...

למה מה בשבילך זה אנרכיסטים? לפוצץ בנין? בשבילי זה טרוריסטים...

Runaway Train

New member
לא הבנת !

מה הקשר למעשים שלהם?? את נראה לי רואה יותר מדי סרטים שיש שם בני נוער עם אנרכיה על המעיל והם עושים ת'בולשיט הזה שכתבת! זה לא אנרכיה פרטית של רכוש או משהו ציבורי..זה ונדליזם...אל תורידי אותי לדברים שאת אמרת "לפוצץ בנין" כי זה שטויות מה שאמרת,זה לא אנרכיה אמרתי לך מה זה כבר אנרכיסטים אם כבר,האידיאלוגיה שלהם זה אנרכיה הם יכולים להקים קבוצות משלהם שקשורות לאנרכיה,כמו הקבוצה הזו "מאבק אחד" שזה קבוצה אנרכיסטית לזכויות בני האדם ובע"ח ביחד,הם יכולים לעסוק בכל מיני דברים שקשורים לאידאלוגיה שלהם,לפעול לפיה ולהשפיע לחולל מהפכות (קבוצות והדברים האלו לא ממש עובדים אבל אםזה מצליח...אוו הוו הלוואי היו דברים כאלו) ויש אינספור דוגמאות שיכולים להוסיף פה אנרכיה זה לא ונדליזם ולא השטויות שאמרת (בלי להעליב או משהו פשוט המעשים הם שטויות לא מה שהתכוונת..מה שהתכוונת היה פשוט לא נכון :) )

life style

New member
כנראה שאני באמת...

רואה יותר מידי סרטים בסגנון הזה...(
) תודה על ההבהרה... אבל מה זה יעזור להם להקים קבוצות לתמיכה באנרכיה? הרי אני לא רואה שום מצב בו אנרכיה תשלוט בזמן הקרוב. אולי עוד מאה שנה... אבל עכשיו אני לא חושבת שיש מספיק אנשים לתמוך בזה...

Runaway Train

New member
נו בטח!! חג שמח!!

גם אני הייתי צריכה להיות בהפגנה ב1 במאי,אבל נהרס לי הכל...לא היה כסף (לפחות אני לא קפיטליסטית :)...אין קשר.) חג שמח בוודאי, אקי...סה קדה לה קלרה,לה אינטרנייבלה טרנספרנסיה-דה טו! קרידה פרסנסיה ...קומנדטההה...צ'ה גווארה! לה ללה ללהה...(מצטערת לא היה לי אנגלית)

למעלה