יש פה..

יש פה..../images/Emo13.gif

אנשים שמתחפשים???.... אם כן תרשמו למה!!!!.. אני אוהבת לשמוע תחפושות..חחחחח.. טוב יאללה בייי...

shai202

New member
אתה ממש לא צודק שי!!

להפךךךךךךךך הכי כיףףףףףףףףףףף אני עדיין לא יודעעע אבל יהיה כיףףףףףףף יהיה חגיגה גדולההההההה "יש חגיגה אומרים בעיר מסיבה אומרים ההיא התחתנה חגגנו עד אור הבוקר"

Music4Life

New member
לתחפושות אין גיל....

אז נכון שנהוג להתחפש כשאתה ילד בבית ספר והכל...אבל לאו דווקא! יש גם מבוגרים שמתחפשים...אבל זה יותר כנראה מדבר עם הגילים הצעירים... זה יותר מקובל אבל ללהתחפש אין גיל. זה תלוי אם אתה בתוך מסגרת או לא יש גם כאלה שלא אוהבים...אבל זה כיף וטוב, תמיד. אני לא מתחפשת כי אין לי מסגרת..וחבל לי נורא..

liron162

New member
פורים זה החג הכי כיףףףף!!

אני לא נראה לי מתחפשת..אבל עושה משהו.. כי אין לי למה..

חח אני יתכוונתי ש..

שאני לא מיתחפש כי אני לא אוהב חח לדעתי זה לגיל קטן חח לא שמבוגרים לא מיתחפשים חחחח אבל אני לא אוהב פאדיחה חחח

MISS MUSIC

New member
תתחפשו לשרית...../images/Emo3.gif

הכי פשוט לא??? וגם הכי יפה, כי זה שרית YOU NOW
שריתוווווווווווווווש אני מתה עלייך כפרההההההה, מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני ממש ירדתי מהקטע של התחפושות

הפעם האחרונה שהתחפשתי זה היה בכיתה ו'.... (התחפשתי לפצועה... זה היה משו בסטי!!!)

shai202

New member
חח ממש לא!! שרית יש רק אחת!!!

כפרותת עליההההההההה היא כמו קדושה כפרה עליההה בלתי יהיה אפשרי להיראות כמוה!!!! מלאך שכמוה!!!!

MISS MUSIC

New member
אחחחח שי שי שתהיה לי בריאאאא../images/Emo193.gif

ברור שאי אפשר להראות כמוהה... גם אם ממש נתאמץ, אין דבר כזה "כמו" שרית יש שרית אחת יחידה ומיוחדת.... אגב ההצעה הזו לא הגיעה ממני אלא ממישהי אחרת (לא חשוב מי...) שחושבת שכן אפשר להתחפש לשרית...

חח תחפושת שרית מקורי אה חח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח אבל שרית יש רק אחת ומיוחדת
ויהיה קשה ליתחפש לבחורה מוווווווווושלמת

לפני שנה התחפשתי ל"פרחה במרצדס"

זאת הייתה תחפושת אדירה!!!!..יש לי תמונות רק שאני לא מצליחה להעלות אותן לפה... וזה מזה מגניב להתחפש...אני עוד צריכה לחשוב למה אני אתחפש השנה.. זה לא סתם אולי שרית האור בחיי@@@מואההה!

מי שמתחפשת השנה...

(גם בנים יכולים.. זה יהיה קצת יותר קשה.. חחח) אפשר להתחפש ל ילדה של אהבה להראות כמו ילדה קטנה (שתי קוקיות, לצייר 3 נמשים בלחיים.. ) ולהוסיף לבבות בכל מקום
כמובן חולצה ורודה/ אדומה... הרגע עלה לי הרעיון

MISS MUSIC

New member
השנה תתחפשי ל...

"אכלו
לי שתו
לי" חחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

shai202

New member
חחח באמתתת!! אני מתחפש ל...

רופא!! כי חברה שלי מתחפשת לאחות!! שילוב יפה אה.?!!

MISS MUSIC

New member
מקודם חשבתי לעצמי...

שאם אני יתחפש אז אני אנסה איכשהו להתחפש למיס מיוזיק

למעלה