יש פה שוטרים?

Super Go

New member
התחלתי מחויבות אישית, היום אני שוטר

אני התחלתי בתור מתנדב נעור במחוייבות אישית כשעוד היה אסור לצאת מהמשרד, לאט לאט המשכתי עם השנים, עברתי קורס יח"מ במהלכן, היום אני שוטר שח"מ.

S k o d a

New member
לא הבנתי פה משהו

התחלתה בתור נוער אחר כך עשיתה קורס יח"מ(אפשר מגיל 21) והיום אתה שוטר שח"מ(גיוס בגיל 18) מה הקטע?

england king

New member
לפי מה שאני יודע...

קורס יח"מ ניתן לעבור במהלך השירות הצבאי...באמת קצת לא מסתדר הסדר של האירועים אצלו...

Super Go

New member
קורס יח"מ...

בעיקרון כל מתנדב יכול לעשות לא משנה הגיל. אני עברתי קרוס יח"מ מתוך העשרה, רציתי לדעת יותר מה אני שעושה מה מותר ומה אסור. עברתי את הקורס, אבל לא עבדתי שני בניידת לאחריו...

S k o d a

אהלן תכלס אתה צודק. מתנדב נוער לא יכול לעשות קורס יחמ ולפעול כאחד שעשה קורס יחמ, עם כל הפריווילגיות שנתנות לו בשל שעבר את הקורס. אבל! לעשות קורס יחמ ע"מ ללמוד על המשטרה תכנים, נהלים ומידע-- מתנדב נוער יכול בהחלט. המשך יום נעים.

S k o d a

New member
לא יודע איך זה אצלכם

לי לא אישרו....מסיבות שאין טעם שאני אתפוס סתם מקום בקורס....

Super Go

New member
איזה "מקום" אתה בדיוק תופס?

למפקדי האק"מ יש שאיפה שהמתנדבים יהיו כמה שיותר מקצועיים והקורסים שמעבירים הם בעצם מה שממקצע את המתנדבים. אז אם מתנדב נוער מבקש לעבור את הקורס יח"מ כהעשרה על מנת להתמקצע - איזו סיבה תהיה שלא לתת לו ללמוד? ואין מספר מקמות מוגבל בקורס, כמה שיותר מתנדבי יח"מ, ככה יותר טוב למשטרה.

benpual

New member
מרחב ירקון.......

לך תבין , כל יום נכנסים המון מתנדבים לקורס יח"מ , למה אתה חושב שיהיה למתנדב נוער שיהיה להם זמן ללמד אותו?

אלעד מר

New member
בן...לא מדוייק

כשהייתי בקורס יח"מ (מרחב ירקון) השתתפו בו כמה מתנדבי נוער (אמנם מעטים, ובכל זאת...). זה רק מוסיף להםידע ומקצועיות. אגב היום אני בתנועה במרחב ירקון!

Super Go

New member
אני ממרחב ירקון...

ואל תזלזל בפיקוד האק"מ שלך, כמה שאולי זה נראה לך "וירטואלי" הם עובדים קשה מאוד...

benpual

New member
שמוליק!

קורס יח"מ מגיל 19 בתנאי שעברת שירות צבאי של שנה.........

benpual

New member
לוקחים מגב ומנסים להתקבל.........

סתם , למתנדבי מג"ב? יש יחידות של מתנדבים של מג"ב בכלל באיזור הארץ? חוץ מנוער מג"ב.

למעלה