יש פה צמחוניות ?

BuffY9

New member
יש פה צמחוניות ?

סקר קטנטן...

מה ז״א?

בכיף להיכנס, בשביל זה יש פורומים

יש לי אנמיה כרונית שגם תחליפים וכדורים לא מסדרים כהלכה...

BuffY9

New member
היי

אני פשוט לא רוצה שזה יהיה שרשור 'חזרה בתשובה' או משהו בסגנון כי זו באמת לא הכוונה שלי :]

אז לפי מה שאת אומרת, הבשר לא עוזר לך בכל מקרה.
המיתוסים הם שצמחוניים סובלים מחוסר ברזל, שהברזל מהצומח הוא פחות טוב וכדומה..

BuffY9

New member
גם לי זה טעים, אבל

רוב האנשים לא נהיים צמחוניים כי זה לא טעים להם:)

בעייני זה גם חלק ממעגל החיים-אכילת הבשר

בדיוק לאחרונה אחותי החליטה שהיא חוזרת לצמחונות ואפילו יותר מזה-לא עוף לא דגים לא ביצים חלב, גבינות, שום דבר מן החי.
אני לא יודעת איך היא מסוגלת. אני הייתי מתחרפנת.

MulhollanDrive

New member
האדם הוא כבר מזמן לא חלק משרשרת המזון.

אכילת בשר נובעת מהתמכרות ומסורת ארוכת שנים.

PinkyRaSta

New member
לא אוכלת מהחי.

(לא: דבש, ביצים, מוצרי חלב, בשר- עוף, דגים, בקר, חזיר, שרימפסים, כוכבי ים, כלבים, חתולים, א/נשים)

ויש א/נשים שצמחונית בשבילהן= אוכלת דגים.

PinkyRaSta

New member
הידיעה חזקה מהרצון.

ברגע שתדעי מה עובר על הגופה המתה בצלחת שלך לפני שהיא הגיעה לשם ואנו קוראין לה בשם נחמד, נעים וטעים- 'בשר' את לא תרצי לגעת בזה יותר בחיים שלך, בטח לא אחרי המוות שלהן/ האונס של הפרות כדי שיהיה לנו חלב לקפה בבוקר.
אבל זה רק אם תדעי ותכירי בזה.

כרגע רוב האוכלוסייה מסתובבת עם סוסיות על העיניים ומסרבת לראות את מה שהיא יודעת עמוק בליבה שהוא אינו תקין ועל כן- אנו ממשיכין כחברה לאכול בשר בכמויות, לשתות חלב עם מוגלה מהעטינים הפצועים והחבולים של הפרות. ועוד ועוד

את יחד עם עוד א/נשים רבין מונעת מהשתוקקות ומהרגל- לטעם, לחומר, לדבר הגשמי הזה שמספק אותך בצורה זמנית, עד הפעם הבאה.
וזה משקיף גם על עוד ועוד תחומים ונגזרות בחיינו... תחשבו על זה.

זה לא הכי קל שיש. אבל זה גם לא קשה (קשה- זה מה שקורה לחיות בשואה הנוראית הזאת, קשה זה שמישהו/י קרוב מת לך, קשה זה כשאת צריכה לשרוף את עצמך כי האגו עלה לך לראש ו/או את לא מסתדרת עם המצב הכלכלי- זה קשה. לא לאכול גופות מתות אחרי שסבלו, נפצעו, עונו, הוכו, נסחטו, נגזרו, נשחטו- זה לא קשה. זה קלי קלות)

הגאולה עוד תגיע, ייקח זמן אבל ההיסטוריה משתנה.

אם לא אנחנו- אז הילדין שלנו, אם לא הילדין שלנו, אז הנכדין שלנו, אם לא הן- הנינין.

למעלה