יש פה עוד מישהו....

SC0RPi0NS GiRL

New member
יש פה עוד מישהו....

שרואה סדרות מציאות גם בערוצים לא "שיגרתיים" בעיקרון לזאנר הזה ? אם אין עוד אף אחד אז אני אהיה מוכנה להכיר לכם את התוכניות שאליהן התכוונתי

נצל"ש: אני המום!!

עכשיו יש הישרדות רוסיה, ובדיוק התרחש המיזוג(עם 11 אנשים..) ויש את התחרות הזו עם המכרז(תחרות שבה כל אחד מקבל כמות מסויימת של כסף בשביל לקנות דברים שמוצעים במכרז), והמנחה מציע ארגז שחור, ואף אחד לא רצה אותו כי כבר היה ארגז אחד שבו היה משהו טוב, אז עכשיו הם היו בטוחים שזה משהו לא נחוץ. אחד קנה אותו ופתאום זה חסינות
אני והמתמודדים כזה בשוק!! היינו כאלה המומים! חחחח..

ווואוווווו זה נשמע בנזונהההה

צריך להראות למתכנני אתגרים של הישרדות אר"הב את התוכנית ...

זה עוד כלום!!!

זהו החלטתי, העונה הזאת תהיה העונה השנייה שאני הכי אוהב תלוי במנצח(שזה ישאיר את עונה 7 למקום ה-3). אתם פשוט לא קולטים את כמות הטוויסטים שהיו העונה! אני יכול לספור כבר איזה 15! הפרק גם היה הטרייבל קנסל הכי היסטרי והכי מפתיע בעולם!

ומה השלב הבא בתוכניות המציאות?

הישרדות בצ'צ'ניה?
שלא תבינו לא נכון אני אוהבת תוכניות מציאות כמו כל אחד פה אבל לפעמים הם קצת מגזימים, היום קראתי בעיתון שישנה תוכנית מציאות על כוכבות פורנו ועל החיים שלהן!!! עוד מעט מרוב שיעמום של הצופה המכור נגיע לתוכניות מציאות על קברנים או על החיים בכלא סינג סינג!!! למה להכניס את הצפוה לטראומה? אני בטוחה שגברים שצופים בסרטי פורנו לא ממש מתעניינים בחייהן הפרטיים של הכוכבות הללו מכיוון שלראות אישה סקסית בטירוף עושה מה שעושה על המסך ואח"כ קמה למחרת בבוקר מוקדם להוציא את הילד לבית ספר כשאין עליה איפור וכל אורות הזוהר של הסרט אינם זה לא מה שיעשה להם את זה בעתיד, אוליי זו דרך טובה לגמול אותם מסרטי פרומו חחחח
לקחת להם את האובייקט המיני ולהפוך אותו לעוד אישה רגילה וממצועת עם בעיות היום יום של אישתו את כל אישה אחרת שהוא מכיר חחחחח
ועכשיו אסתור את עצמי חחח
אוליי זה לטובה חחחח

טעיתי בספירה.. יש 12 אנשים במיזוג!

יש להם כזה חוק שאומר שאם השבט שלך מכיל פחות מחצי אנשים שהתחלת איתם אז אתם מתמזגים ועוברים לאי השני. ושם שבט אחד נשאר עם 4 אנשים בגלל טוויסטים שונים! בעיקר בגלל הטוויסט הזה שאם אתה מנצח באתגר הפרס אתה יכול לקחת חפץ או מתמודד מהשבט השני!

LOVEtheMcMAHONS

New member
פשוט גניבה

ירון ועמית צריכים לתבוע את הישרדות רוסיה על גניבת הרעיון. במשחק הישרדות און ליין שהם ערכו לפני נדמה לי שנתיים (אולי פחות) הייתה תחרות דומה שאפשר היה להציע סכום כסף על פריטים אנונימיים ואחד מהם היה חסינות שבטית (היה גם חסינות אישית).

חחח עוד דבר.. זו הייתה חסינות אישית

שבסוף גם הקונה אותה ויתר עליה למען סוג של ג'וני פיירפלי! חח השבט שנא אותו על זה אבל הוא היה קרוב, אך לא עף.

למעלה