יש פה עוד מישהו חדש? עוד מישהו רוצה חיבוק ומשימה שבועית? מהר מהר, אני במצב רוח חם אש.... נצלו זאת...
ה הפלא ה8 New member 9/10/05 #1 יש פה עוד מישהו חדש? עוד מישהו רוצה חיבוק ומשימה שבועית? מהר מהר, אני במצב רוח חם אש.... נצלו זאת...
ה הפלא ה8 New member 9/10/05 #5 קבל ../images/Emo24.gif אמרתי - אני במצב רוח טוב - נצלו נצלו... צ'ט? לא מתאים - אני עושה כל מיני במקביל... יותר מאוחר בטוח נתראה שם!
קבל ../images/Emo24.gif אמרתי - אני במצב רוח טוב - נצלו נצלו... צ'ט? לא מתאים - אני עושה כל מיני במקביל... יותר מאוחר בטוח נתראה שם!
נ ניאו30 New member 9/10/05 #7 אין בעיה ../images/Emo39.gif גם אני עם עין אחת על המשחק כדורגל אז לא לגמרי שם.אבל בטח נתראה שם מאוחר יותר.
אין בעיה ../images/Emo39.gif גם אני עם עין אחת על המשחק כדורגל אז לא לגמרי שם.אבל בטח נתראה שם מאוחר יותר.
A a girl named tal New member 9/10/05 #3 משימה? רק חדשים מקבלים משימות? אם אני אצא ואכנס מחדש, זה כמו חדשה?
ה הפלא ה8 New member 9/10/05 #4 תמיד מסנג'רים את החדשים,לא? אמרה זו שנמצאת פה בדיוק חודש... אח...איך שהזמן עושה את הבנאדם...
A a girl named tal New member 9/10/05 #6 ככה זה ישראלים מגיעים שעה לפני מישהו וכבר מחשיבים את עצמנו פז"מניקים..