יש פה משהי/ו

יש פה משהי/ו

שלא נימאס לה/ו לשבת סתם מול בחור/ה בפגישה שעה+ ולשרוף את הזמן..? יש פתרון לא מבייש לזה??

חושבת

שלעתים בפגישה ראשונה אנשים מתוחים,הפגישה לא זורמת {טוב,לפעמים זה די נמאס לחזור על עצמם שוב ושוב ושוב...} מלבד זאת,יש אנשים שלא נראים טוב במצבים שכאלו,אבל כשהם נינוחים הם יותר נחמדים, ופתאום אפשר למצוא את עצמך מתאהבת באדם כזה,שאולי לא היית חושבת עליו בבית הקפה,שכן שם הוא היה יותר קפוא. אז במקום לקבוע פגישה בבית קפה או בלובי של בית מלון תחשבו על משהו שהייתם רוצים לעשות בלי קשר למדוייט. למשל,לראות סרט חדש,לראות תערוכה חדשה במוזיאון,לשמוע הרצאה,לראות הצגה,טיול בחוף הים, או למשל אם סתם בא לך לצאת מהעבודה לראות שלג... {ואז מה אם האפשרות היא ביום שישי בבוקר???} בקיצור, ממש לא חשוב מה. יש כאלה שיפתחו יותר בסיטואציות כאלה,מאשר בפגישה,שהיא מאוד לא טבעית,רוב האנשים לא יושבים ככה בחיי היומיום לדבר. תראי,הפרטים הסטנדרטיים בדר"כ ידועים מראש.בשביל לדעת אם זה שייך או לא לא צריך ערב שלם. אז לפחות עשית משהו שנהנת ממנו ולא בזבזת את הזמן שלך. הרי הדיעה הרווחת היא שאם מישהו מוצא חן בעינייך אז לא משנה איפה זה קורה. אם זה כן,זה זמן מספיק בשביל לראות אם את רוצה בכלל לראות אותו שוב... אבל מה קורה אם הוא לא מוצא חן בעינייך??? כך את יכולה להגיד שלפחות שראית סרט יפה או הצגה ונהנית מהם. או שיחקת משחק באולינג כייפי או שמעת הרצאה נהדרת ולפחות הי'ה לך ערב נחמד.

אמממ...

מקורה שהזוג הם חרדים וממש לא נהוג בפגישה ראשונה לעשות כל מה שהזכרת... בד"כ הפגישה היא בבית או במלון., ו..פשוט נתקעים..!

אז תעשי את זה!!

או שבסוף תפלי לידי מי שלא טוב לך איתו. זה רעיון אדיר, אם היה מצב לבצע אותו בציבור החרדי. אבל אין מצב.

לא נכון.,

קודם שימצא חן בעיני בדברים ראשוניים... אח"כ אני יבדוק אותו לעומק... ותאמין לי שעד שאני לא יהיה בטוחה בעצמי אני לא יסגור שום דבר... זה החלטה לכל החיים...

למה לא לצאת ביחד לארוחת ערב?

יש איזה עבירה כזו?! בסוף בשבת יתגלה לך שהוא מנגב את פספוסי המזלג ברוק על קצה האצבע... תוכלי ללכת איתו למוזיאון , ואם זה לא יעניין אותו תדעי איזה 'משכיל' את לוקחת.... חייבים להשקיע!

לא..

אבל הייתי מעדיפה לסבול רק מדיבורים מאשר שגם יאכל לידי.. זה בטח יותר זמן... חח...

בסוף תסבלי

מדיבורים ואוכל ביחד וגם... במשך שנים ארוכות. אל תקחי ריזיקה אל תהיי כמו ההיא ששמעה את בעלה מסביר באריכות את דברי המשגיח שלו והשתכנעה, ואחר נכנסה למיטה וסבלה אותו מלטף לה בלי לגזוז ציפורניים.... (שזה אומר ארוך במיוחד, פשוט הוא מחמיר בשלשת השבועות...) יש מליון מקרים כאלה בציבור שלנו

איכסס..

אני לא דוסית בכזאת רמה שאני ישתכנע מזה.. אני לא מחפשת כזה צדיק עד כדי כך אז אני מקוה שזה לא יקרה!

חחח..

עזבי למה להכניס אותו לטראומה.. ישלו תפקיד לייבש עוד כמה בחורות עד שהוא יגיע לאחת שלו..

כאילו כל מה שמפריע לך זה הביזבוז זמ

הלוואי שזה יהיה הצרות הכי גדולות שלנו בחיים... מה נראה לך?.. החיים לא קלים.. ואם רוצים להתחתן אז בשביל לקרוע את ים סוף אני יסכים גם להיפגש עם איזה בחורה שהסיפורי סבתא שלה זה לא ממש מה שהכי מעניין אותי.. ואני רק ינסה להתנחם בעובדה שגם אני משעמם אותה.... ואני רק ישתדל לשעמם אותה בצורה הכי משעממת שאפשר............ /tapuzforum/images/emo8.gif

...

זה מה שאני עושה... אבל זה מוציא אותי קצת טיפשה כי... אני פשוט עונה מה שהכרחי ובשאר הזמן שותקת... לא נעים...

cuti21

New member
בחור חכם!

בחברה החרדית שום דבר לא מוזר לנו... לומדים לחיות עם הכל.. ;)

זו היא ב ד י ו ק המטרה!

שעם כווולם תשתעממי ועם האחד שלך (ההוא שמשמיים וזה..) איתו לא תשתעממי!

אוקייי..

אם הוא יצטרך לפצות על כל השיעמום אז הוא צריך להיות משו ממש מיוחד.. חח..

למעלה