יש פה משהו?

~*~gaL

New member
אתה מוכן לזה?

גל חזרה הביתה בערך ברבע לשבע, פתחה את הטלוויזיה על MBC כדי לא לשכוח שבשבע מתחיל אי. אר., ומה היה בטלוויזיה?! אי. אר.! זה התחיל בשש וחמישה! אני שונאת את הערוץ הזה! בכל מקרה.. ראיתי שאמור להיות גם ב00:15 פרק (שידור חוזר), אני רק מקווה שזה באמת *ישודר*...

../images/Emo46.gif

נמאס לי מהם לגמרי! אני לא יכולה יותר לראות MBC אפילו בשיעור מתמטיקה (היה לנו תרגיל עם זוית MBC, וכמובן שגם תרגיל עם זוית BAD מה שדי מתקשר...)
כוווולם לדעת שמוזה קיבלה 97 במבחן בהיסטוריה

../images/Emo6.gif

שמוזיה!
שמוזיה לא יודעת שקיבלתי 97, היא רק מנחשת... הממ.... שמוזיה, איך את כל - כך בטוחה?, את ראית *במקרה* כמה קיבלתי?

LOL!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל באמת היה לנו משולש (זה היה משולש??
) כזה..... בני גורן מעצבןןןןןןן.... הוא משתף פעולה עם MBC!!! האותיות M, B, ו - C, לא צריכות להיות באותו משולש ביחד!!
ובכלל, אסור שתהיה שום אות במשולש!!
זה יפתור הרבה בעיות
:)))):)))... ו97 זה הציון ששמוזיה חושבת. אני מקווה שזה 97...

mgirl

New member
בני גורן באמת מעצבן...

אבל גיאומטריה זה קלללל, זה רק היגיון, ולי יש הרבה. (כן מיכל, אשליות!) אלגברה זה מה שקשה. אני תמיד כמעט-נכשלת בזה, כאילו 60 או 70, במקרה הטוב 75.

mprb

New member
חחחחחחח...

אני חושבת שהבנתי למה! MBC לא ערוץ ישראלי. ואצלינו הזיזו את השעון! וכלן זה אצלינו הוקדם בשעה אבל אצלהם לא!!! קיפש?!

שמוזה קיבלה 97

נקודה . ועכשיו נעבור לשיר שכתבתי בשיעור ערבית
במנגינה של "בני ילד רע"
יש לי "חבר" שקוראים לו נוח ויילי אבל אני קוראת לו שמוזי שמוזי נשוי לטרייסי (התרנגולת) כבר יותר משנתיים והוא חבר טוב של ג´ורג´ קלוני כששמוזי באי.אר אז הלב שלי פועם כמו אחרי 1200 "קלירים" בגלל שהוא בLA ואני בישראל אז אנחנו בכלל לא מכירים(רים?) שמוזי, שמוזי my shmuzy crush אני אוהבת אותו ממש ממש שמוזי שמוזי my shmuzy crush אני אוהבת את שמוזי my shmuzy crus ...
עכשיו הרשו לי לציין א. זה הי שיעור ערבית מצבי הנפשי לא היה יציב במיוחד ב. כרמל קיבלה 97 במבחן בהיסטוריה (החוש השישי שלי גילה לי) ג. במבה זה טעים!
אני יודעת שאני אצטער על זה אח"כ- תסלחו לי?

jakecarter

New member
חחחחחחחח

אני מבין שגם אתם אסיריו של בני גורן.. שדרך אגב, כותב ספר חדש! ומלא משולש MBC אבל עם גובה ER!!! וחוצה זווית.. ותיכון.. טוב, אז בטח עכשיו נוכל לראות אי אר ב12 בערב במקום ב1..

המממ

New member
הו, ימי בי"ס העליזים.

טוב, בעצם הם לא היו כל כך עליזים. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
חחח איזה מופרעת..

°לאף אחד אין מצב נפשי יציב בשיעור ערבית 97° בהסטוריה? my GOD woman! °רק במבה אסם! רקקקקקקק! ג´ייק - הוא כותב ספר חדש?! אני מקווה שלא לגיל שלי!

jakecarter

New member
נחשו מה?..

לי אין יותר לשון! "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי"! וגם ערבית אין לי! בנס יצאתי עם 97! מה שכן.. יש תנ"ך..

Rוית

New member
../images/Emo6.gifחחח, כישרון! ../images/Emo45.gif

*רוית מאושרת שהיא לא לומדת ערבית*

mgirl

New member
כן, ערבית זה מעצבןןןן...

היום הייתי צריכה לעשות חזרה של צוות (צוות הY השולטות!) (צוות הY, או בשם הרשמי צלילי אמונה, הן להקת ביצפר שלנו). בכל אופן, אז אני הייתי צריכה ללמד את הבנות החדשות, שנכנסו ללהקה רק השנה, את התנועות לשירים. למה רק אני? כי הבנות של י´ עצלניות מדי בשביל זה, הן כולן הלכו הבייתה ב1:20 ותקעו אותי להישאר עד 3:10. והתלמידה השניה של ט´ "לא יכולה להישאר" כי "זה שבוע אירגון", אבל היא באמת סתם מתעצלת, כי מישהי מהסניף שלה אמרה לי שהיא פנויה והיא סתם עושה בלאגנים. ויש לנו הופעה גדולה עוד שבועיים והבנות החדשות צריכות את התנועות, ואי אפשר לקחת מהשיעורים כי אותה תלמידה-מתעצלת מהכיתה שלי היא חרשנית משהו והיא לא מוכנה לצאת משיעורים, והבנות של י´ לא יכולות לצאת מהרבה שיעורים כי ´יש להם בגרות השנה´. ואני בעצם היחידה בצוות, חוץ מהבנות החדשות, שמסיקה את המסקנה ההגיונית ש´שיעורים אפשר להשלים, חזרות לא´. מוזר, הא? לא חשוב, בכל אופן, הייתי צריכה לעשות חזרה של צוות, והבנות החדשות הן כולן חוץ מ-3 בכיתה ח´. אז הלכתי לכיתה ח´ (יש לנו רק ח´ אחת בביצפר) ושאלתי אותם איזה שיעור יש להם עכשיו. אז הן עונות ´ערבית´, אז הלכתי למורה לערבית לבקש שתשחרר אותם מהשיעור בשביל החזרות, והיא לא הסכימה - כאילו שהם באמת יזכרו ערבית אחרי השנה הזאת. אז הייתי צריכה לחפש את הבת-שרות של צוות הY (יש בת-שרות שאחראית על הצוות), שתבוא איתי לשכנע את המורה שזה ההזדמנות היחידה שיש לנו (וזו באמת הייתה). בכל אופן, בסוף הצלחתי וגם שתי בנות של י"ב שידעו את הריקוד עזרו לי, אז הכל היה בצדר גמור, חוץ מזה שהלך לי הקול... כאילו שהבנתם משהו...

במבה של אוסם!

אבל יש ילדה בשכבה שלנו שקיבלה 100!!! 100!!! איך אפשר 100!!! אני בטח סתם טעיתי באיזו טעות מטופשת
כמו שהמורה שלנו למדעים אמר לי שלגבר יש 23 כרומוזומים הומולוגיים, ובעצם יש לו 22 כרומוזומים הומולוגיים

~*~gaL

New member
אווו יכול להיות..

שמופי - יש לך כבלים? אם כן - אז בכבלים הרגילים זה בערוץ 35 (אצלי לפחות) ובדיגיטלי 104.

mprb

New member
ברור.

אצל כולנו הוא בערבית. אבל למזלנו זה לא מדובב אלא רק אין תרגום בעברית.

למעלה