יש פה משהו?

../images/Emo15.gifשניהם מקסימים ...../images/Emo98.gif

באותה מידה ... וטובי בספיידרמן ממש נראה טוב ... לפות לדעתי... בעניין ראיין פליפה ... מתי הוא לא נראה טאוב ?!?!?!? חחחחחחחחהה... נראה לי הבן אדם איך שהוא קם בבוקר עם כל הג´יפה של השיער הפרוע והוא עדיין נראה טוב !!! ביי ...

Alexis14

New member
איזה משעשע...

שריס נשואה לראיין והיא שיחקה עם טובי בפלזנטוויל נראה לי (סרט ענק) ומשווים ביניהם... לא משנה... אני מחורפנת

ממי טעות קטנה...

ריס לא שיחקה במשחקי פיתוי...( עוד סרט גדול !!! ) זאת הייתה שרה מישל גלר שמפתה את ראיין... ביי ...

אבל...../images/Emo105.gif

ריס כן שיחקה במשחקי פיתוי..... גם שרה מישל גלר אבל גם ריס... לא?!

ד י י ז י

New member
כן.. ראיתי את הסרט מליון פעם..

טוב , אולי רק 5.. בכל מקרה , שרה מישל גלר היא כאלו הרעה , המופקרת (כמה זמן לא אמרתי את המילה הזאת!) וריס משחקת אני הילדה הטובה..

בקשר לסרט נראה לי הכי אהוב עלי..

אני מומחית למשחקי פיתוי כי ראיתי את הסרט גם הרבה פעמים ואני ממש אוהבת את הסרט הזה אז אכן ריס וויתרספון שיחקה במשחקי פיתוי בתור אנט שבסוף סבסטיאן הדמות שראיין המתוק משחק מתאהב בה אבל בסוף הסרט הוא מת
וגם בסרט הזה הם נפגשו ומי שלא יודעת יש להם בת בת שנתיים נראה לי בשם אווה אליזבת... והיא יפה כמו ראיין בטח.. הנה תמונה של שלושתם..

../images/Emo15.gifאופס, צדקתן...

נכון , ריס שיחקה את אנט המקסימה בסרט " שמחקי פיתוי " נו , טוב הסניליות של גיל 24 מתקרבת בצעדי ענק... נ.ב הילד המתוק בתמונה הוא של ראיין וריס ? איזה ממממממייייי !!! דנוש, תגיעי לצ´אט החדש ב- 22:00 ... ביי ...

סורי קרין..

שום צ´אט לא עובד לי! לא החדש ולא הישן.. אולי נעשה חדר בצ´ט של נענע או משהו? והילדה שבתמונה היא קודם כל ילדה ולא ילד והיא הבת המתוקה של ריס וראיין...

Help!!!

אם אני לוחצת על "צ´אט דוסון קריק" זה נכנס לי לצ´ט אבל אני כותבת את השם משתמש בשורת שיחה וזה לא נכנס לי לצ´ט! כתוב למעלה שם המשתמש לא חוקי וזה לא נכנס לי לכלום בצ´ט!!

למעלה