יש פה משהו מרעננה ??

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
יש פה משהו מרעננה ??

אתמול עברתי בעיר, באיזור התעשיה (ליד הקאנטרי, ואיזור קניון רננים, והמוסכים שבסביבה...), ובדיוק במדרכה ממול צעד כלב מתוק, נראה צעיר יחסית (בערך בן חצי שנה), ללא קולר, שנראה די אובד. מכוון שהייתי ברכב בדיוק בכיוון ההפוך, לא יכולתי לעצור. רק אחרי כמה דקות - עשיתי "פרסה" וחזרתי חזרה בנסיון לעלות על עקבותיו, אבל כבר לא מצאתי אותו שם... אם מישהו מרעננה - אולי תנסו לחפש אותו. זה היה ממש באיזור התעשיה, איפה שכל המוסכים, בסביבת הקאנטרי בעיר. נראה לי נורא להסתובב בחום הזה סתם כך באיזור התעשיה של עיר, בלי מים ואוכל...

roger

New member
הכלבה שלי הלכנ לאיבוד אתמול....

איך הכלב נראה? אולי זאת היא היא גורה בת חמישה חודשים והיא יפייפיה בבקשה תגיד שזאת היא... היא חצי רועה גרמני, ואסקי סיבירי והיא בצבעי חום זהב ועניים ירוקות ממש מיוחדת...

kasa

New member
היא באמת נראתה בערך בגיל הזה

תגשי לחפש שם באיזור ולקרוא בשמה. היא נראתה יפהפיה. רועה גרמני מעורב... תגשי לחפש שם !! ברעננה, באיזור תעשיה. אולי תשימי תמונה שלה ? ותסבירי לי - איך מאבדים כלב ??

roger

New member
יא אני אגש לשם..

ואי תודה רבה! צ'וצ'ה (זה השם שלה), נמצאת בחצר של סבתא שלי ברעננה, עד שאנחנו נעבור לבית החדש....אני לא ישנה בבית הזה אני לא גרה ברעננה בכלל אני באה בבוקר להאכיל אותה ולשחק איתה ולטייל איתה, וככה גם המשפחה שלי שגרה ברעננה מבלה איתה במרבית היום... אתמול דודה שלי הלכה לתת לה אוכל, והיא לא ראתה אותה בחצר , היא התחילה לחפש ברחובות הקרובים ולקרוא בשמה אבל היא לא מצאה כלום... היא לא יכולה לצאת מהחצר, אבל יכול להיות מאוד כשבאו לפנות את האשפה השאירו את השער פתוח- זה קרה לנו פעם עם הכלב השני, אבל אותו מצאנו ליד הבית... ואי אני כל כך מקווה למצוא אותה! את יכולה בבקשה לתת לי פירוט יותר איפה ראית אותה???

kasa

New member
עוד הצעה דחופה !!

פני בדחיפות למכלאה העירונית ברעננה !!! הם לוכדים שם חופשי כלבים משוטטים. פני למחלקה הוטרינרית בעיר, ולמכלאה העירונית, ושידריכו אותך איפה לחפש אותה. נדמה לי שמכלאות רעננה-כפ"ס מעבירות כלבים לניסויים, כך שכדאי שתעשי זאת מהר !!! כמו-כן, חפשי אותה באיזור המגורים של סבתא שלך. תלי שלטים ענקיים ומאירי עיניים עם תמונות שלה (למקרה שנגנבה). זה עובד. אל תוותרי. בהצלחה רבה. נ.ב. אני לא יכולה לומר לך בוודאות אם זו הכלבה שראיתי כי הייתי במהלך נסיעה.

למעלה