יש פה מקום גם לנשואים

ובגלל שכל זה התערער..

האהבה, האמון, הסליחה? אז הילדים מהווים כלי עזר להישארות יחד, לא תירוץ,כי זה אמיתי, אבל הם בהחלט מסייעים לבני הזוג לנסות להישאר יחד. אילו לא היו ילדים, אלו לא היו " נישואים פתוחים ".

יכלתי להגיד סיבה במקום תירוץ

כי ברור שהם גם סיבה להישאר ביחד ולא רק תירוץ הסיבה שבחרתי במילה תירוץ, זה שלדעתי זה לא רק סיבה אלא גם תירוץ, כמו שאמרת סוג של כלי עזר שקל להיאחז בו... כי לפעמים קשה להודות שרוצים להשאר עם מישהו למרות שהוא כל כך פגע.. קשה להודות בייחוד בפני עצמנו, כי זה סוג של השפלה לפעמים, סוג של משהו שבדרך הבטחנו לעצמנו שלא נסלח עליו, ופתאום גם לנו זה קרה, ואנחנו בכל זאת אוהבים ואפילו לא רוצים לפרק את החבילה, וזה לא כל כך נעים לאגו, אז איזה מזל שיש ילדים, שבשבילם אנחנו באמת חושבים שצריך להשאר, ובלי קשר , נוכל גם להאחז בזה כדי שלא נצטרך להודות בפני עצמנו ובפני הסביבה שאנחנו רוצים להשאר בלי קשר... אם לא היו ילדים, זה אולי היה סרט אחר לגמרי

shelly1975

New member
ממש לא מסכימה איתך

שוב, בתור בת להורים גרושים כבר מגיל 5, אני יכולה להעיד שילדים זה ממש לא משפר את הזוגיות, אני זוכרת את הריבים שנשמעו מהחדר שלהם, כשהייתי הולכת לישון.לפי מה שאתה אומר, זוגות שלא מביאים ילדים לעולם (כל אחד וסיבותיו הוא) אז הם מנהלים נישואים פתוחים? בול
זוג שמגיע למצב שהוא סומך על ילדיהם כדי להחזיק את הזוגיות, זה סימן שהם צריכים לפרק את החבילה. כי אהבה כנראה כבר אין ביניהם

סליחה

אז את לא מסכימה איתי שכל מקרה לגופו ושהמקרה שלך לא מייצג מקרים רבים אחרים .... זה לא לגו, שאפשר לפרק ולהרכיב מתיי שרוצים, זה מאד מסובך ולא כל מקרה משקף מקרה דומה..

shelly1975

New member
ברור שזה מסובך

אבל גירושין לא חייב להוות נזק בלתי הפיך לילדים, זה תלוי איך ההורים מעבירים את זה לילדים. בהתחלה היה ריב היסטרי ביניהם, אבל אחרי שנפרדו אמא שלי הקפידה לא רק לא להשמיץ את אבא שלי אלא ניסתה לעודד אותי לשמור איתו על קשר ושהוא אוהב אותי וכו'. ברור שלא אחרי כל ריב (רציני ככל שיהיה) צריך לפרק את החבילה. כשמחליטים על פירוק, רצוי מאוד שזה יהיה לאחר שניסו הכל וזה לא עובד, או אם פשוט נגמרה האהבה וכבר לא טוב ביחד. בן אדם לא צריך להיות אומלל גם לא למען הילדים, מה גם ששוב, זה עושה רע גם לילדים. ילדים קולטים יותר ממה שנוטים לחשוב.

"למען הילדים"

זה סתם תירוץ... קשה להם להתמודד עם זה שמערכת היחסים שלהם נכשלה קשה להם לקום ללכת קשה להם לספר לסביבה הקרובה והשופטת קשה להם כי לפעמים לפחות צד אחד עדיין אוהב, ולפעמים שני הצדדים, כי בגידה לא מחייב שלא אוהבים יותר את בן הזוג. חוץ מזה שלדעתי, למרות הקושי, הנזק הפסיכולוגי שיכול להיווצר לילד מתבגר שהוריו מתגרשים עשוי להיות גדול יותר מילד צעיר יותר שהוריו מתגרשים. כילדים, הקושי הוא הכאב והגעגוע לאבא שפתאום לא בבית. אבל מתבגר שכל חייו כילד בילה תחת האש שלהם או מצד שני, תחת הצביעות שהכל בסדר, ופתאום הכל לא בסדר כי הוא הגיע לגיל שמותר להיות אמיתיים, אז בנוסף לקושי של הגירושים יש פה מצב טוב לערער לו בכלל את האמון של מוסד הנישואין ולהראות לו את הזיוף שבזה...בעוד שבשביל ילד קטן זו עובדה שאבא ואמא במקרה לא התאימו, בלי להיות עד ברמות שזה יכול להרוס גם לו בעתיד. טוב אפשר לדון בזה שעות אין סוף, וכל מקרה לגופו

איבי123

New member
בהצלחה לך ../images/Emo140.gif

בכל דרך שתבחר , אבל לדעתי , להישאר ביחד בשביל הילדים , לא ממש מועיל לילדים. האם לא עדיף שיהיה להם זמן בנפרד עם שני הורים מאושרים , מאשר שיהיה כל הזמן ביחד עם שני הורים אומללים ? סתם נקודה למחשבה. בכל מקרה , כמו שאמרתי , הצלחה בכל אשר תבחר. איבי.

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif כבת להורים גרושים

עדיף הורים גרושים ומאושרים מאשר "ביחד" ואומללים. על סטוץ אפשר איכשהו לסלוח, אני מניחה, אבל על רומן??

ד נ י ת3

New member
תשמע....

נורא רוצה להגיד לך "וול קאם" או "כולם רצויים פה", אבל כדרכי אני לא פוליטיקלי קורקט: גבר נשוי, וזה לא משנה מהן הסיבות "המקלות", שמחפש קשר עם אישה פנויה (רווקה, גרושה ואפילו פרודה) רק יסבך לה את החיים. לך אולי זה יהיה סבבה, קצת פאן, עניין, כיף, נקמה באישה הבוגדת, אבל לצד השני זה יהיה ממש לא כיף. אז מה אומר לך? בהצלחה לך, וול קאם, כולם רצויים פה. ולכל המתחסדים למינהם - שינסו להיכנס בי: אתם יכולים לקפוץ לי. בעניין הזה אני מאוד נחרצת.

למה להתחסד?

כל אחד ו"הבעיות" שלו.. את צודקת אך גם שופטת... אני לעומתך חושב שלא מדובר פה בנקמה אלא ברצון לסיים פרק בחיים ולפתוח פרק חדש עם קצת יותר תקווה ומה לעשות שלא הכל ורוד ויש כמה סיבוכים בדרך כי בכל זאת לא מדובר רק בשניים? ואם עדיין את כל כך נחרצת האם את יכולה לשים עצמך במקומו באמת?

ד נ י ת3

New member
כן, אני נחרצת.

והאמת, לא איכפת לי "המקום שלו". איכפת לי המקום של הבחורות המסכנות שיפלו בפח "הגבר הנשוי והמיוסר", אוקי? רוצה מערכת יחסים עם אישה? סבבה. תגמור את זאת שקימת. אם לא - זו סתם בגידה.

את קצת שוכחת

שהיא זו שניהלה רומן 3 שנים עם גבר אחר... אז אם להגיד "רוצה מערכת יחסים עם אישה? סבבה. תגמור את זאת שקימת. אם לא - זו סתם בגידה." אז להגיד את זה לה , לא הוא זה שהלך עם אישה אחרת, לא הוא זה שבגד, היא זו שבגדה בו. איזו בגידה את קוראת לזה, ומה את חושבת שהיא היתה צריכה לעשות ולא עשתה לפי דברייך הנחרצים?

ד נ י ת3

New member
היא לא מעניינת אותי כרגע.

כמו שאמרתי "נשוי עם סיבות מקלות". כולי "רחמים" עליו. אז מה אם היא זו שניהלה רומן עם גבר אחר? זה לא רלוונטי לעניין. הוא זה שכרגע רוצה "להחזיר לה" זה עושה אותו ב-ד-י-ו-ק אותו חרא. או שהוא נשאר עם האישה ומתקן את המערכת הזוגית הגרועה שלהם (וזה אומר בלי בגידות, כמובן), או שהוא קם והולך - ומתחיל מחדש. להכניס בחורה פנויה (!) לקשר כזה מעוות ודפוק זה לא פייר!

לא יודע ../images/Emo10.gif

החרצות כאלו הן מעל לכוחות הניבוי שלי ואני מאד משתדל להבין מה קרה שם ומה הוא עושה פה, אבל כזו דעה נחרצת- קטונתי , סורי. יום נעים

ד נ י ת3

New member
מקווה שנתתי לך

נקודה למחשבה. אם יש משהו שמעורר בי גועל זה נשואים שמחפשים. פיכס.

למעלה