יש פה מנהל??

mk77

New member
יש פה מנהל??

אולי תתחיל לעבוד ולסנן את כל השטויות?! יש לך סמכויות אתה יודע..

MineraL

New member
כן יש פה מנהל

שיעשה את העבודה שלו ברגע שישלמו לו. היום, על ניהול פורום לא מקבלים כסף ומשכורת, ולכן ניהול פורום לא נקרא "לעבוד". ולצערי אני לא נמצא בתפוז ובמחשב 24/7 אז בבקשה לא להתלונן שיש 2 הודעות של ספאם ועוד אחרי שעה מתחילות להגיע התלונות...

../images/Emo207.gifנצל"שי מעצבני!~ ../images/Emo46.gif../images/Emo23.gif

השגתי [בדרכים חוקיות, כמובן!
] את העונה החמישית. תיכננתי לפספס מחר יום לימודים. ישבתי וראיתי את הפרקים שנותרו לי כדי להשלים את הסדרה במלואה. ראיתי את פרק 519. ראיתי את פרק 520. ראיתי את פרק 521. ראיתי את פרק 522. ואז... מסתבר שאין לי את 523-524.
משעשע, ומטריד בו זמנית. מסקנה: צריך להרביץ לאימיול!~
[אעאע, מישהו הזכיר הורדות לא חוקיות?! |מזועזע| oO]

saryle

New member
אוווו... מסכן...

שמתם לב שאנשים בפורום הזה כל כך מכורים שהם מכניסים כדרך אגב את העובדה שמחר הם מפסידים בית ספר רק בגלל שהם רואים עשרים וארבע... נ.ב.- שימו לב לשעה... נחשו מי הפסיד בית ספר כדי לראות עשרים וארבע אני!

saryle

New member
../images/Emo207.gif נצלשי עצובי../images/Emo10.gif

ראתי עכשיו את פרק 513, פעם חמישית, ובכיתי, פעם חמישית... מסתבר שאני פשוט לא מסוגלת לראות את הקטע הזה בלי לבכות...איך הם יכלו לעשות את זה? הוא היה שם כל כך הרבה זמן!
טוני

Sandro

New member
אין שום דבר לא חוקי

בלהוריד סדרות מאימיול ואין שום הפרה של זכויות יוצרים כאן, כי הריי הסדרות משודרות בארה"ב, מישהו מקליט אותם ואתה רואה את ההקלטה בתוספת תירגום שגם זה חוקי שמישהו אחר עשה. הבעייה היחידה כאן, הם ערוצי הטלוויזיה והפירסומות שמחפשים רייטינג לסדרות האלו ולכן הם מעדיפים שכמה שפחות צופים יראו את הסדרות לפני שהם משדרים אותם, כדי שיראו בקצב של הטלוויזיה. לעומת זאת, לא חוקי להשיג סרטים או תקליטים שזה כבר משהו אחר.

MineraL

New member
דווקא יש הפרת זכויות יוצרים

לא משנה איפה הסדרות משודרות ואם הן משודרות בטלוויזיה או במקום אחר, יש עליהם זכויות של FOX ושל היוצרים. אם מישהו מקליט את הפרק, זה נקרא הקלטה פיראטית ולא חוקית.

Sandro

New member
זה נכון..

אבל מותר לך להקליט לשימוש עצמי תוכנית מסוימת ומותר לך לשתף קבצים.. אז אתה יודע.. זה קצת סותר..

טכנית זה לא חוקי. אבל זה מוסרי,

לדעתי. קודם כל, חשוב להבין שאתה לא משפיע על הרייטינג, בכלל. רק 500 משפחות בארץ משפיעות על נתוני הרייטינג, ואם אתם שייכים למשפחות האלו אתם יודעים מה זה אומר טוב מאוד. אני לא פוגע ברייטינג של אף אחד; לא גונב DVD מהמדף, ולא חוסך לעצמי דמי מנוי לערוץ כי זה משודר בארץ בערוץ 10. אני לא רואה שום בעיה עם הורדת סדרות מהאינטרנט.

למעלה