יש פה מישו??? אנשים תתחברו בהמוניכם לצ'אט בבקשה
א אני מותק בלי עותק New member 15/8/05 #11 היה כזה יפפפפה.!!!!ז'ניה ועובד כאלה חמודייייים הגיע להם לזכות...
B baril New member 15/8/05 #13 אופפפפפפפפפפ טאטעעעעעעעעעעעעע למההה?! למה לא זכיתםםם?!?! עצובבבב!!!! אתם תמיד תהיו המנצחים בשביליייי!! מתה עלייכםםם ועל טאטעעעעע
אופפפפפפפפפפ טאטעעעעעעעעעעעעע למההה?! למה לא זכיתםםם?!?! עצובבבב!!!! אתם תמיד תהיו המנצחים בשביליייי!! מתה עלייכםםם ועל טאטעעעעע
ל לינקנית New member 15/8/05 #4 אההההההה סוף הדרךךךךךךךךך אוהדדדדדדדדדדדד כוסוןןןןןןןןןןןןןןןן אהההההההה אני בוכהההההההההההההההההההה
I imri2 New member 15/8/05 #10 תסגרי את החלון של הפורום ותנסי שוב,אם לא אז תכבי ותדליקי את המחשב (אם יש לך כח)
L l AdidAs l New member 15/8/05 #12 נראלי שהחסימה עוברת תוך חצי שעה.. אני זוכרת פעם חסמו את גיל וזה קרה
ל לינקנית New member 15/8/05 #15 כמנהלת חסימה עוברת אחרי 5 דקות אני מנהלת כמעט בכל בלוג שתיכנסי אליו אה ואני יודעת איך חוסמים כמו בלוג פוליס
כמנהלת חסימה עוברת אחרי 5 דקות אני מנהלת כמעט בכל בלוג שתיכנסי אליו אה ואני יודעת איך חוסמים כמו בלוג פוליס
ק קרניjack New member 15/8/05 #14 אני כבר כתבתי בפורום לא כל יום צריך לפתוח שירשור להכינס לצ'ט! את רוצה תנצלשי משהוא...