יש פה מישו?

דנטל

New member
חחחחחחחחחח, לא בלילה בדרך כלל

כל עוד יש שמש בחוץ, אני מתה מעיפות. נהיה חושך - הופ, כאילו שתיתי רד בול. מדי פעם נופלת על המיטה ולא קמה חצי יום. דווקא בלילה ממוצע אני נמצאת במיטה 7 שעות. אפילו נרדמת הרבה יותר מהר ממה שפעם. הבעיה אצלי זה היקיצות שהורסות לי את השינה.

ShalvaBoy

New member
הלוואי שהייתי יכול לישון במהלך היום

רק בשעות הבוקר אני נרדם אם כבר..... :(

דנטל

New member
פעם לפני כמה שנים

הייתי ישנה 3-4 שעות בלילה ו- 3-4 שעות בערב. היה לי חבר מאילת ואני תלאביבית והיינו מדברים בטלפון כל יום משעה 22:00 כשאז התעריפים יותר זולים וככה עד 5 בבוקר. כשהייתי חוזרת מהעבודה הייתי משלימה את שאר השעות. זה היה לי נורא נח ובקושי הייתי עיפה. היום אני פשוט לא יכולה לקום בבוקר. אין סיכוי שב- 8 בבוקר אני אצליח לצאת מהמיטה. לא מסוגלת. צריכה 6-7 שעות וגם אחרי אלה בקושי מצליחה לקום. ארגנתי לי עבודה שמתאימה לזה. המקום פתוח משבע בבוקר עד עשר בלילה, אני באה מתי שאני רוצה והולכת מתי שאני רוצה והעיקר שאני מספיקה לעשות את מה שצריך. רק ביום חמישי באה והולכת מתי שאומרים לי, אבל זה במילא תמיד היה ב- 11 ועכשיו זה עבר ל- 12 אז בכלל הוקל לי. אתה כבר בצבא?

ShalvaBoy

New member
כן כבר קרוב לשנה...

אבל רק בחודש האחרון ככה אני לא נרדם וזה רע... צבא זה מסגרת תובענית מידיי בשביל שעות השינה שלי! באיזה סוג של עבודה את עובדת? נשמע מעניין

דנטל

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי לגבי הצבא

זה לא שאתה יכול להחליט מה בא לך. יש פה מסגרת נוקשה. אני עובדת בשתי עבודות ובשתיהן אני כתבנית שזה אומר פשוט להקליד טקסטים. העבודה השניה זה בערב וזה לא כל יום, אבל העבודה השניה זה כל יום וכשהם רצו שאני אעבוד אצלם (הייתי קודם דרך חברת כח אדם) הם מראש אמרו שזה יהיה בתנאים שלי כי הם ידעו שאני "בעייתית".

ShalvaBoy

New member
דווקא מתאים עבודה כזאת

אני מקליד מהר, ואפשר לשמוע שירים ולהנות תוך כדי....

ShalvaBoy

New member
יש אולי רעיונות איך להעביר ת'זמן?

פעולה מרדימה רצוי............

יש פה

קישורים לכל מיני משחקים אני אישית העברתי עכשיו קצת זמן עם המשחק של הצינורות... אבל זה יותר לאנשים שהתיאשו מלהרדם ואין לי רעיונות לפעולות מרדימות, אם היה לי אולי הייתי ישנה עכשיו...

דנטל

New member
מתה על המשחק עם הצינורות

אבל אחרי פעם אחת (אם מצליחים להגיע לסוף) כבר אין בשביל מה לשחק את זה.

כן

באמת לא יהיה טעם לשחק בזה שוב אבל אני אמצא משחקים אחרים... כל לילה אני מתבכיינת שאין לי איך להעביר את הזמן ופתאום קולטת שהגיע הבוקר...

דנטל

New member
בדיוק, זה ממש כיף בעיני

בהכשרתי אני בכלל מדריכת מחשבים, אבל אני לא סובלת את זה. גם הוצאתי רשיון להפעיל זיקוקין, אבל בגלל שאין לי רשיון נהיגה, בקושי עבדתי בזה ועכשיו הרשיון כבר לא בתוקף. עבדתי בכל מיני עבודות של מזכירות ופקידות וכאלה ובסוף החלטתי שהכי כיף לי זה כתבנות. עם הזמן גם התחלתי להקליד מהר. היום אני מדפיסה במהירות 70 מלים לדקה. כלומר, ככה זה היה בפעם האחרונה שבחנו לי מהירות. לא יודעת כמה היום. אז אני מקלידה ומקלידה ובכלל במחשבות אני במקומות אחרים מבלה. נפשית אני בכלל לא שם. רק פיזית. אני יוצאת מהעבודה ולא זוכרת כלום. ממש אוהבת את זה.

למעלה