יש פה מישו???????

יש פה מישו???????

או שננטשטתי???? הסרט על אילן רמון היה כ"כ עצוב... זה כאילו...קיימים כאלה אנשים במציאות...ולא רק בג'אג.... וכ"כ עצוב שדבר כ"כ יפה נגמר בצורה כ"כ טראגית. כמה חבל.

cjharm

New member
להתקלח.......

אופק (=ציקי=נודניק=אח שלי) עכשיו מתקלח.... ואני רוצה להיות במיטה כJAG מתחיל..... אני פה בנתיים!!!!

הרמוני

New member
היי סוז...

זה היה ממש מרגש, וממש ממש עצוב. אני מרגישה צמרמורת כל פעם שמראים אותו מדבר מהחלל ועל איך שהוא הולך לחזור בזמן...ואיך הוא מתגעגע. הלב שלי נשבר

שירה...כן...באיזשהוא אופן הוא ייצג

איזה מין דמות חלומית כזו...ששואפים תמיד להיות כמותה...או לידה.... כאילו , כמו שמספרים על אילן...ולפי כל סיפור חייו הוא היה GOLDEN WINGS אמיתי...כזה שאנחנו פה בפורום שלנו כל הזמן מעריצים.

הרמוני

New member
ובצדק...

אני פשוט לא מבינה למה דברים כאלה קורים לאנשים כל כך מדהימים, מדהימים באמת, בחיים. אתה לא מאמין שאנשים כאלה קיימים, ועד שאתה "מתרגל" הם כבר אינם.

כן.... המציאות המרה

הטופחת לנו בפרצוף כל פעם שמשו נראה טוב.

אני פה~../images/Emo7.gif

אני עדיין קצת רועדת מהסרט של אילן רמון... כל כך עצוב... אני שונאת את כל הדברים האלה שהם כל כך סתמיים שהם קורים.. ואז קורה אסון והם מקבלים משמעות עצומה... זהה גורם לי להרגיש כל כך ... לא יודעת... כאילו כל רגע יכול להיות האחרון שלנו...:( נורא... ובאמת גם אני נורא קישרתי המון דברים שם לג'אג.... בטח עשו לאיזה איזה איזכור שם~~

אההההההההההה... לאידעת

האמת שממש אין לי מושג.... אבל לא איכפת לי!! :)) זה עבר... ועכשיו אבן נגולה מעל ליבי... :)) אבל היה קטע מצחיק... באמצע המבחן נזכרתי פתאום שיש ג'א היום.. ולקח לי איזה 10 דקות לחזור לפצתור תרגילים... :)) אויש ודבר נורא קרה!!!!!!!!!! אתם יודעים המ שמים במקום ג'אג מיום שני הקרוב ואילך?? פרופיילר!!!!!! אני שונאת את התכנית הזאת!!!! אררררג... מה איתך סוזי בובה? איך עבר יומך?? ונעמונת!! את כאן??? איך הלך???

דווקא עבר יום די טוף...

היה לי יום נחמד בעבודה ואח"כ הייתי עם כמה חברים שלי ואז חזרתי וראיתי את התוכנית על אילן...זה די הפך את הערב לעצוב משהו.... וזהו, אני מקווה שיהיה היום פרק מעניין וכמו שאמרתי לגבי זה שבונבוני שלי הולך להגמר לי בלילה...אני מכחישה.....ומתחילה לכוון את השעון ל 4:30.

הלוואי והייתי יכולה..

אחחח... ארורה תהיי מערכת החינוך של ישראל!!!!!!!! נו טוב ... אבל רק עוד חצי שנה!!!:) הממ... אולי עד אז יעשו ערוץ- ALL JAG ALL THE TIME!

כן...אולי עד אז יתגשם התכנון

שתיכננו אותו יום ...(מלון דיויד אינטרקונטיננטל...איסוף כסף ....וכו וכו...) RING A BELL????
????
חחחח....

Nushi G

New member
אפשר לדעת על מה אתן מדברות...?

ערוץ ג'אג? בחיים לא שמעתי על זה... למרות שזה הרעיון הכי טוב ששמעתי כבר הרבה הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
לא יודעת איך הלך.. לא מתה לדבר על

זה.... גועל נפש מתמטיקה!!!! גררררררררררררר חזרתי הביתה ודי להנחם קראתי איזה 5 פיקים שיפריים....

למעלה